Xiaomi -arvonnan säännöt


Osallistumisaika 14.8.–26.8.2018. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla DNA_fi:n Instagram tilillä julkaistuja Antti Holman Xiaomi aiheisia videoita. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.
Palkintona arvotaan kaksi kappaletta Xiaomi Mi MIX 2s puhelimia (arvo 649,00 €) sekä yksi kappale Xiaomi Redmi 5 Plus puhelimia (arvo 169,00 €). Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan viimeistään 7.9.2018 Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.
Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Instagram ei ole mukana arvonnassa. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.