WINDOWS 7 -TUKI ON PÄÄTTYNYT. PÄIVITÄ TIETOKONEESI WINDOWS 10 -AIKAAN.

Windows 7 -käyttöjärjestelmälle ei julkaista enää tietoturvapäivityksiä. Nyt on korkea aika päivittää tietokoneesi ja sen käyttöjärjestelmä Windows 10:iin.

Onko vanhassa tietokoneessasi vielä Windows 7 -käyttöjärjestelmä? Nyt kannattaa hankkia uusi tietokone. Uuden tietokoneen mukana saat Windows 10 -käyttöjärjestelmän, johon saat ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset jatkossakin.

Windows 7 altistaa tietokoneesi tietoturvariskeille ja viruksille

Vanha tietokoneesi toimii edelleen, mutta Microsoft ei julkaise enää Windows 7 -käyttöjärjestelmälle tietoturvapäivityksiä. Tietokoneesi käynnistyy ja toimii kuten ennen, mutta tietokoneesi voi altistua tietosuojariskeille ja viruksille. Microsoft suosittelee uuden tietokoneen hankkimista, jolloin voit hyödyntää uudemman Windows 10 -käyttöjärjestelmän ominaisuuksia.

Uudessa tietokoneessa mukana Windows 10 -käyttöjärjestelmä

DNA:lta löydät uuden edullisen ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Kaikissa myymissämme PC-tietokoneissa on valmiina turvallinen ja tehokas Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Osta uusi tietokone, kuluttomasti ja korottomasti jopa 36 kuukauden maksuajalla.

Tutustu uusiin tietokoneisiin