Antennikodin tuki

Antennikodin tarkistuslista:

Ohjeet TV-kortin linkitykseen

Jos käytössäsi on Antenna Ready HD- tai Cable Ready HD -laite ja haluat katsella maksu-tv-kanavia, linkitä ohjelmakortti laitteeseen. Laite voi olla joko digiboksi tai televisiossa oleva Cl+ -kortinlukija. Linkityksen teet helpoimmin ilmoittamalla kortin ja lukijalaitteen linkitysnumerot DNA:n Minun palveluni -itsepalvelukanavassa.

4G- ja VHF-antennilla teräväpiirtoaikaan

4G-antennin kautta saat uudet netti-tv-palvelut kodin kaikille ruuduille: mm. Yle Areenan, mtv:n tai Ruudun. Kun sinulla on VHF-antenni ja DNA TV Hubi tai Antenna Ready HD -merkinnällä varustettu laite (digiboksi, televisio), näet kaikki Ylen HD-kanavat. Teräväpiirtokanavien kuva on selvästi tarkempi ja kuvassa on enemmän värisyvyyttä kuin normaalitarkkuudella lähetetyillä kanavilla. Ero on silmiinpistävä.

Tutustu 4G-antennimodeemijärjestelmään (pdf).

Onko antennikotisi jo Antenna Ready HD?

Kaikki maksu-tv-kanavat lähetetään uudella DVB-T2-lähetystekniikalla ja niiden katseluun tarvitaan Antenna Ready HD-laite. Antenniverkon maksu-tv-kanavien näkyvyysalue kattaa 85% väestöstä. Uusi DVB-T2-tekniikka on tehokkaampi ja mahdollistaa antenniverkkoon entistä enemmän tv-kanavia ja HD-laatuista kuvaa.

Testaa ovatko laitteesi kunnossa:

  • Valitse kanavanumero 100 siinä televisiossa tai digiboksissa, jossa on käytössä TV-kortti.
  • Kuva näkyy: Mikäli kanavalla näkyy kuva, ovat laitteesi kunnossa ja näet kanavat myös jatkossa.
  • Kuva ei näy: Mikäli kanavalla ei näy kuvaa, tee ensin uusi kanavahaku laitteesi käyttöohjeen mukaan ja testaa uudelleen kanavaa 100. Mikäli kuva ei edelleenkään näy, lue lisää, miten voit päivittää laitteesi vastaanottamaan uutta lähetystekniikka.

Huom! Laitteet, joissa ei ole TV-korttia käytössä voi testata helposti kääntämällä kanavapaikalle 100. Uudella tekniikalla lähetettävien maksu-tv- ja testikanavien näkyvyysalueet voi tarkistaa viereisestä kartasta.

 

Antennin UHF-verkon maksukanavien näkyvyysalue.

Voit vastaanottaa uutta lähetystekniikkaa kahdella vaihtoehdolla:

Vaihtoehto 1:

*Myös osa vanhoista CI-kortinlukijoista toimii Antenna Ready HD -television kanssa tavallisen tarkkuuden kanavien vastaanottamiseen.

Vaihtoehto 2:

*Mikä tahansa televisio, myös Antenna Ready HD -televisio.

Toimi näin:

  1. Valitse haluamasi laiteyhdistelmä.
  2. Linkitä TV-korttisi laitteesi kanssa Maksukanavat eivät näy ellei TV-korttia linkitetä. Voit tehdä linkityksen helposti Minun palvelussani. Katso linkitysohjeet.
  3. Nyt voit nauttia tilaamistasi urheilu- ja viihdeohjelmista.
Usein kysyttyä
Pulmia DNA TV:n kanssa?
Anna kun autamme!