Get Out Viasatilla

Elokuvailta voi olla joka ilta

Koko perheen lempileffat, Disney-uutuudet ja muut – vai 300 ensi-iltaa vuodessa? Viasat-kanavapaketeissa riittää lempileffoja jokaiselle illalle.

Viasat Viihde - jopa viisi ensi-iltaa viikossa

Viasat Viihde on hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää eri teemoihin keskittyviä elokuvakanavia, joilta näet 4-5 ensi-ilta elokuvaa viikossa! Sisältää myös laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä Disneyn ohjelmia eri-ikäisille lapsille. Elokuvia voit myös katsoa milloin haluat Viasat-ohjelmakirjastosta. Ja DNA TV -sovelluksella kanavat ja ohjelmakirjasto kulkevat mukanasi.

Viasat Kulta - elokuvat ja urheilu yhdessä

Viasat Kulta -paketilla saat kaiken: kaikki Viasatin elokuva- ja dokumenttikanavat sekä koko urheilutarjonnan. Osa kanavista lähetetään teräväpiirtokuvalla ja Dolby 5.1 -äänellä, joten koet leffateatterin tunnelman kotisohvallasi. Viasat näyttää huippukiekkoa (NHL ja KHL), eurofutista (mm. Valioliiga, UEFA Champions League, La Liga), koripallon Euroliigan, jenkkifutiksen NFL sekä huippugolfia. Elokuvia voit myös katsoa milloin haluat Viasat-ohjelmakirjastosta. Ja DNA TV -sovelluksella kanavat ja ohjelmakirjasto kulkevat mukanasi.

La La Land Viasatilla

Kaunotar ja hirviö Viasatilla

Autot 3 Viasatilla