Valioliiga Viasatilla
Valioliiga Viasatilla

Viasatilla maailman parasta viihdettä, kiekkoa ja futista

Näe uutuusleffat tuoreeltaan ja seuraa huippuottelut suorana, jopa 4K-tarkkuudella. DNA TV:llä katsot missä tahansa.

Kiekkoa vai futista? Golfia, uutuusleffoja vai Disneyta? Tai valitse kaikki!

Mikä saa sukkasi pyörimään? Jääkiekon huippuliigat NHL ja KHL? Jalkapallon Valioliiga vai UEFA Nations League? Ehkä sittenkin golfin major-turnaukset? Vai uusimpia elokuvia ja sarjojen kokonaisia tuotantokausia? Valitse suosikkisi ja tilaa kanavapaketti. Tai valitse kaikki ja liitä mukaan elokuva, dokumentteja ja Disney-leffat. Viasatin kanavapaketit tarjoavat huippuottelut suorina lähetyksinä ja katsottavaa koko perheelle.

DNA TV -sovelluksella katselet kaikkia Viasatin urheilu- ja elokuvakanavia suorana. Myös tabletilla ja älypuhelimella. Viasat-paketteihin kuuluu myös Viaplay-ohjelmakirjasto, josta näet kanavapakettisi mukaiset sisällöt missä ja milloin haluat.

Viasat Ultra HD – nauti otteluista 4K UHD -tarkkuudella

Viasat Ultra HD on Pohjoismaiden ensimmäinen 4K UHD -kanava. Viasat Ultra HD tarjoaa valittuja urheiluliigojen huippuotteluita ennennäkemättömällä tarkkuudella ja väreillä. Viasat Ultra HD -kanavaa voi katsella kaikki DNA:n kaapeliverkon asiakkaat, joilla Viasat urheilupaketin tilaus sekä 4K UHD -televisio. Ja kun sinulla on DNA Hubiin liitetty DNA Hubin kovalevy, tallennat TV-ohjelmaa 4K-tarkkuudella. Lue lisää DNA Hubista

Viasat Ultra HD löytyy DNA:n kaapeliverkossa kanavapaikalta 360.

Victoria & Abdul Viasatilla

Trolls Viasatilla

Jumanji: Welcome to the Jungle Viasatilla