DNA Valokuitu Plus on nyt saatavilla kotiisi.

DNA Valokuitu Plus on uuden ajan valokuitupohjainen, nopeampi ja kattavampi nettiyhteys.

DNA Valokuitu Plus -laajakaistaliittymä on uuden ajan huippunopea ja toimintavarma kodin laajakaista. Se antaa kodin laitteille ja niiden käyttäjille valokuitupohjaisen, kyvykkäämmän nettiyhteyden. Vaihtamalla nykyisen laajakaistasi DNA Valokuitu Plus -laajakaistaliittymään varmistat kotisi tämän päivän ja tulevaisuuden laajakaistatarpeisiin.

Voit valita DNA Valokuitu Plus -nopeusluokista parhaiten sopivan ja vaihtaa laajakaistan nopeutta vaikka joka kuukausi tarpeen mukaan.
Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

  Tiedonsiirtonopeus Hinta
NOPEIN!

DNA Valokuitu Plus 1G

400-1000 Mbit/s

Alk.

49,90 €/kk/24 kk*

Avausmaksu 3,90 €
24 kk sopimus, yht. 1201,50 €

DNA Valokuitu Plus 200

140-200 Mbit/s

Alk.

29,90 €/kk/24 kk*

Avausmaksu 3,90 €
24 kk sopimus, yht. 721,50 €

DNA Valokuitu Plus 50

30-50 Mbit/s

Alk.

24,90 €/kk/24 kk*

Avausmaksu 3,90 €
24 kk sopimus, yht. 601,50 €

 

*Hinnat ovat alkaen-hintoja kaapelilaajakaistan saatavuusalueille. Jos osoitteessasi on käytössä jokin toinen laajakaistatekniikka tai taloyhtiölaajakaista, hinnat vahvistetaan tilauskäsittelyvaiheessa. Jos asut DSL-verkon alueella, myös nopeudet muuttuvat.

Vaihda nyt valokuituun

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa!

DNA Valokuitu Plus -modeemilla huippunopeuksiin

Uusi DNA Valokuitu Plus -nettiyhteys vaatii toimiakseen ja huippunopeuksiin päästäkseen DNA Valokuitu Plus -modeemin, joka jakaa langatonta verkkoa samanaikaisesti jopa useille laitteille. Katso modeemin hinta ja tiedot.

Kun vaihdat vanhan toimivan ED 3.0 modeemisi* uuteen DNA Valokuitu Plus -modeemiin DNA Kaupassa saat 20 € edun, jonka voit hyödyntää joko uuden modeemin hinnasta tai esim. laajakaistalaskussasi. Ota nykyinen modeemisi mukaan ja tule lähimpään DNA Kauppaan.

*Vanhan vaihdettavan modeemin mukana on oltava virtalähde. Yksi modeemi/asiakas. Vaihtoetu voimassa DNA Kaupoissa toistaiseksi.