Käytössäsi olevan DNA TV-kortin maksuton katselujakso on päättymässä tai päättynyt. Jatkossa TV-kortin hinta on 3,50 €/kk ja sisältää nämä kanavat: Nelonen HD, FOX HD ja National Geographic HD.

Tarjoamme nykyisen sopimuksen jatkoa DNA TV-edulla:

DNA TV 3 kk 0 €

DNA TV tallennuksella 3 kk 0 € (jatkossa 6,90 €/kk). Sisältää DNA TV -sovelluksen, verkkotallennuksen, oikeuden käyttää vuokraamoa sekä tarvittaessa DNA TV -kortin. Kolmen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Voimassa DNA antenni- tai kaapelitelevisioverkon saatavuusalueella. 

Tutustu käyttöohjeisiin osoitteessa: www.dna.fi/pikaopas ja katso sovelluksen tukemat laitteet: www.dna.fi/tuki-tuetut-laitteet.

DNA TV:n vuokraamo toimii DNA Hubilla, Wbox HD3, Wbox HD2, Wbox HD2s-digibokseilla, Android- ja iOS-mobiililaitteilla sekä tietokoneella. Riittävän laatutason takaamiseksi vuokraamoa käytettäessä laajakaistaliittymän käyttöpaikassa todellisen latausnopeuden tulisi olla koko ajan vähintään 10 Mbit/s normaalikuvanlaadun katseluun ja 20 Mbit/s teräväpiirtokuvan katseluun.

Jos et tilaa kampanjaa tai irtisano TV-korttia niin TV-kortin hinta on jatkossa 3,50 €/kk

 

Jos haluat irtisanoa TV-kortin tilauksen, täytä alla oleva lomake.