DNA TV Kesä

DNA TV kulkee mukanasi koko kesän

DNA TV ja Viaplay – Katso ja viihdy missä ja milloin haluat

Minne kesällä menetkin voit ottaa mukaasi jopa 4000 tuntia omia lempiohjelmiasi. DNA TV:llä tallennat ja katsot ohjelmia koko EU:n alueella. Jatkuvalla tallennuksella saat haluamistasi sarjoista kaikki jaksot varmasti talteen ja voit katsoa ne silloin kun sinä haluat, vaikka kesälomien jälkeen.

Kesän kunniaksi saat nyt Viasat Kulta & Viaplay Total -paketin puoleen hintaan kuudeksi kuukaudeksi. Viaplaysta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä*.

*Offline-katselu vaatii nettiyhteyden katsottavan sisällön lataamista varten ja sisältö on katsottavissa tämän jälkeen rajatun ajan ilman nettiyhteyttä.

Televisio ja lempiohjelmat
aina mukanasi

DNA TV tallennuksella
/kk/3kk**

jatkossa 6,90 €/kk.
Ei määräaikaa.
Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Tilaa

 

DNA:n liittymäasiakkaille -50%

jatkossa 3,45 €/kk.
Ei määräaikaa. Tilaa tästä

Täydennä DNA TV:tä

Viaplay Elokuvat & Sarjat
9,99 €/kk

+ DNA TV 0€/kk/3kk,
jatkossa 6,90€.
Ei määräaikaa.

Tilaa
DNA TV tallennustila

4000 tuntia tallennustilaa

Jatkuvalla tallennuksella saat suosikkisarjasi kaikki jaksot helposti talteen.

Perhe lentokentällä

Toimii koko EU:n alueella

Katsottava ei lopu lomallakaan kesken. DNA TV:stä katsot lempiohjelmiasi helposti nyt kaikkialla EU:ssa.

Tytöt nurmikolla

Katso kaikilta ruuduilta

Avaa lempiohjelmiasi missä tahansa, juuri silloin kun haluat. Puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai peilaa television ruudulle.

DNA TV – vapaa kulkemaan

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

DNA TV Hubissa viihde on yhdessä paikassa

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa katsoa juuri sitä mitä milloinkin haluat.

 

Tutustu

** DNA TV tallennuksella 0 €/kk/3kk (jatkossa 6,90 €/kk) sis. DNA TV sovelluksen, DNA TV -liittymän, verkkotallennuksen, oikeuden käyttää vuokraamoa sekä tarvittaessa DNA TV -kortin. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitusehtoja, DNA TV ja Viihdepalveluiden ja DNA TV -sovelluksen erityisehtoja.