Videovuokraamo

DNA TV -asiakkaana sinulla on pääsy SF Anytimen videovuokraamoon. Videovuokraamo on käytössäsi, kun sinulla on WBox-digiboksi. Huomioithan, että videovuokraamon käyttöön tarvitaan internet-yhteyden lisäksi antenni- tai kaapelisignaali. Liitä antennijohto digiboksiin ja kytke johto antennipistorasian tv-pistokkeeseen.


Vuokraa elokuvia näin


1. Mene Videovuokraamoon painamalla digiboksin kaukosäätimen VoD-näppäintä.


2. Videovuokraamon elokuvien valikoiman löydät SF Anytime -kansiosta.
 

3. Selaa kansioiden elokuvia kaukosäätimen nuolinäppäimillä.

4. Paina OK-näppäintä mieleisesi elokuvan nimen kohdalla, niin pääset lisätieto- ja vuokrausvalikkoon. Valitsemalla "Näytä tiedot" voit lukea elokuvan kuvauksen ja katsoa trailerin. Elokuvien HD-versiot löytyvät listalta erikseen.


5. Vuokraa-valinnalla pääset vuokraamaan elokuvan. Kirjaudu ensimmäisellä kerralla vuokraamoon nelinumeroisella osto-PIN-koodillasi. Osto-PIN-koodin olet saanut tilauksen yhteydessä sähköpostilla.


6. Voit valita maksutavaksi normaalihinnan tai kupongin, jos olet saanut kuponkeja jonkin kampanjan yhteydessä. Syötä osto-PIN-koodisi vuokrauksen ja maksun vahvistukseksi. PIN-koodin voit uusia tai vaihtaa Minun palvelussa osoitteessa www.dna.fi /minunpalveluni tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun, puh: 044 144 044, avoinna ma–pe klo 8–18, la 9–16.30.


7. Voit aloittaa katselun heti kun olet vahvistanut maksun osto-PIN-koodilla, katseluaikaa on 48 tuntia vuokrauksesta. Keskeneräiset ja katseluajaltaan voimassaolevat vuokraukset löydät Videovuokraamon päävalikosta kansiosta "Aktiiviset vuokraukseni".


8. Vuokratut elokuvat veloitetaan seuraavassa DNA TV-laskussasi. Voit tarkastella vuokraustapahtumia ja hallinnoida tilauksiasi osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni.

 

HUOM. Digiboksin yleinen PIN-koodi on 1111. Käytä yleistä PIN-koodia kaikkialla muualla paitsi Videovuokraamossa. Videoita vuokratessasi ja vuokraamoon kirjautuessa sinun tulee käyttää osto-PIN-koodia, jonka olet henkilökohtaisesti saanut tilauksesi yhteydessä. Ikärajahallinnassa käytä aina yleistä PIN-koodia 1111, jonka voit myös muuttaa Käyttölukitus-valikossa.