Hyödy keskittämisestä!

Kun käytössä on DNA Taloyhtiölaajakaistapalvelu, asukkaan nettilasku pienenee parhaimmillaan puoleen ja jopa enemmänkin. Paitsi että hinnat laskevat, samalla laajakaistasopimuksella surffailee koko koko taloyhtiö.

Hankkimalla DNA Taloyhtiölaajakaistan, säästät.

Helmisen perhe asuu Kuopion seudulla 25 asunnon kerrostalossa. Taloyhtiö tekee sopimuksen DNA Taloyhtiölaajakaistasta 10 megan perusnopeudella. Perusnopeus riittää mm. pankkipalveluihin ja uutisvirran seuraamiseen.

Helmiset ovat kuitenkin tottuneet surffailuun 100 megan nopeudella.

Esimerkkilaskelma: Helmisen perheen nettilasku

ENNEN

(100 megan laajakaista 34,90 €/kk)

418,80 € /VUOSI

JÄLKEEN

(taloyhtiölaajakaistan perusnopeus 10 megaa n. 7 €/kk laskutetaan vastikkeessa ja 100 megan lisänopeus taloyhtiölaajakaista-asiakkaan hinnalla 9,90 €/kk ensimmäiset 12 kk, jonka jälkeen 19,90 €/kk. 24 kk määräaikainen sopimus)

357,60 € /2 VUOTTA

Miksi siis maksaisit enemmän, kun voit päästä halvemmalla?

  • Asukas: lähetä tästä aloite DNA Taloyhtiölaajakaistasta käsiteltäväksi heti seuraavassa taloyhtiökokouksessa
  • Isännöitsijä: Oman taloyhtiösi säästön saat parhaiten selville, kun otat yhteyttä ja pyydät tarjouksen. Katsotaan yhdessä, kuinka suuret säästöt voimme tarjota taloyhtiöllesi.

*Hintatiedot ja laskelmat perustuvat 01/2016 mukaiseen hinnoitteluun.

Säästä aikaa ja lisää vapauttasi!

DNA Taloyhtiölaajakaista vapauttaa sinut omista sopimuksistasi ja laskurumbasta. Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuden osuus veloitetaan asukkailta kätevästi vastikkeessa. Tämän jälkeen jokainen asukas voi myös vapaasti nostaa oman liittymänsä nopeutta edullisesti taloyhtiölaajakaistakäyttäjän etuhintaan ja tilata tarpeeseensa myös muita DNA:n tuotteita. Tämän kustannuksen DNA veloittaa suoraan asukkaalta.

Taloyhtiölaajakaista on helppo ja edullinen

Taloyhtiölaajakaista on palvelu, jossa laajakaistayhteys tuodaan kerralla kaikkiin huoneistoihin sovitulla nopeusluokalla ja kuukausimaksut veloitetaan kätevästi yhtiövastikkeessa. Kyseessä on huoneistokohtainen nopeus, jota jokainen asukas voi nostaa edullisesti omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Kun käytössä on taloyhtiölaajakaistapalvelu, asukkaan nettilasku vähintään puolittuu.