Tuote loppunut

Samsung 55” Premium UHD 4K Smart TV UE55NU8045

1099
Norm. 1349 €
Tuote loppunut

Samsung 55” Premium Curved UHD 4K Smart TV UE55NU8505

1199
Norm. 1399 €
Tuote loppunut

Samsung 65” UHD 4K Smart TV UE65MU6105

999

6 syytä hankkia Samsung Smart TV DNA:lta

Tyylikäs Samsung Smart TV sopii niin antenni- kuin kaapelikotiin. Kahden vuoden takuu, neljä kertaa tarkempi teräväpiirto ja leffateatteritason kuvanlaatu. Jopa 36 kk koroton ja kuluton DNA Maksuaika sekä ilmainen toimitus ja palautus. Loistava pari DNA Hubille. Siinä muutama pätevä syy!

4 kertaa terävämpi kuva 

Kaikissa televisioissa on Ultra HD 4K -tasoinen kuva. Sisäänrakennettu UHD-skaalaus toistaa kuvan terävämpänä ja tuo esiin pienimmätkin yksityiskohdat.

Hyvä pari DNA Hubille

Yhdessä DNA Hubin kanssa katsot yhä useammat ohjelmat ja sarjat 4K-tarkkuudella, jonka ansiosta kuvanlaatu on kuin leffateatterissa.

Sopii antenni- ja kaapelikotiin

Kaikki mallit ovat Antenna Ready HD- ja Cable Ready HD -hyväksyttyjä.

2 vuoden takuu

Samsungin On Site/In Home -korjauspalvelu huoltaa television tarvittaessa kotonasi. Kätevää!

Koroton ja kuluton DNA Maksuaika

Ei kuluja, ei korkoa, ei kytkyä. Voit valita 12, 24, tai jopa 36 kk korotonta maksuaikaa.

Ilmainen toimitus ja palautus

Kun tilaat laitteen tai liittymän DNA:n nettikaupasta, saat sen aina ilman toimitusmaksuja, 14 päivän palautusoikeudella.

Tutustu valikoimaan

DNA TV Hubi

DNA TV Hubi, DNA TV -sovellus ja 4000 tuntia tallennustilaa yhdessä paketissa. Nauti haluamastasi viihteestä kaikilla ruuduilla.

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €

DNA TV hubilla

Netin ja TV:n parhaat sisällöt yhdessä.

DNA TV-hubilla teet jokaisesta kodin ruudusta älytelevision ja nautit TV-kanavista, parhaista netti-tv-palveluista, peleistä ja musiikista yhdellä laitteella. Huippumodernissa laitteessa on DNA TV -sovellus, Android TV™ -käyttöjärjestelmä ja peilaustuki (Google Cast™), kaikki helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Paketti sopii kotiin, jossa on jo nopea netti.

  • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast -peilaustuki)
  • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
  • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
  • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
  • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
  • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
  • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV hubilla

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €
 

Tutustu ja tilaa
 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

DNA TV hubilla 19,90 €/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Tilaukseen kuuluu DNA TV Tallennuksella TV-hubille (19,90 €/kk) sisältäen verkkotallennuksen ja oikeuden käyttää vuokraamoa. Palvelut ovat käytettävissä Android- ja iOS mobiililaitteilla, tietokoneella ja DNA TV -hubilla. Lisäksi tilaukseen sisältyy DNA TV -hubi (6,50 €/kk). Laitteen omistusoikeus siirtyy heti. DNA TV:n vuokraamo toimii DNA TV -hubilla, Wbox HD3, Wbox HD2, Wbox HD2s-digibokseilla, Android- ja iOS mobiililaitteilla sekä tietokoneella. Riittävän laatutason takaamiseksi vuokraamoa käytettäessä laajakaistaliittymän käyttöpaikassa todellisen latausnopeuden tulisi olla koko ajan vähintään 10 Mbit/s normaalikuvanlaadun katseluun ja 20 Mbit/s teräväpiirtokuvan katseluun. 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.