DNA TV Hubi testissä

Mitä tapahtui, kun vaikuttajat ottivat kaupallisessa yhteistyössä käyttöön DNA TV Hubin? Lue kuinka Hubi sopi heidän arkeen ja miten laitteen ominaisuudet onnistuivat helpottamaan heidän jokapäiväistä elämäänsä.

Nämä suosikit ja 4000 muuta huippusovellusta DNA TV Hubilla.

Katso Parhaat sohvasovellukset

Parhaat sohvasovellukset: C More

Parhaat sohvasovellukset: Dplay

Parhaat sohvasovellukset: Viaplay

Parhaat sohvasovellukset: Ruutu

Parhaat sohvasovellukset: Yle Areena

Parhaat sohvasovellukset: Red Bull TV

Parhaat sohvasovellukset: Singa

Parhaat sohvasovellukset: Neverthink

Parhaat sohvasovellukset: mtv-sovellus

Parhaat sohvasovellukset: Deezer & Spotify

Lempisovelluksesi televisiossa

DNA Hubi päivittyy jatkuvasti ja samalla myös sen sisältämät sovellukset. Käytössäsi on aina sovellusten tuoreimmat versiot ja uusimmat ominaisuudet.

Saatavillasi ovat esim. Yle Areena, Netflix, Disney+, mtv, Ruutu, YouTube sekä 4000 muuta Android TV –sovellusta ja peliä. Vaikka palvelulle ei olisi omaa televisiolle tarkoitettua Android TV -sovellusta, voi monia palveluita silti käyttää tabletilta tai puhelimelta peilaamalla Google Castin kautta. DNA Hubi sisältää Google Castin.

Ja DNA Netillä saat viihteen pätkimättömällä laadulla

Nopea DNA Netti ja TV Hubi yhdessä tekevät koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki. DNA Netti ja TV Hubi yhdessä mahdollistavat ohjelmien katsomisen jopa 4K-laadulla.

Tutustu ja tilaa DNA TV Hubi + Netti

Osta DNA TV Hubi, saat Viaplayn
1 kk 0 € (arvo 9,99 €)
jatkossa 9,99 €

Lunasta etusi tilaamalla myyntipalvelustamme 0800 550 044 tai lähimmästä DNA Kaupasta.

DNA TV Hubilla katsot kanavia myös netin kautta

DNA TV Hubilla voit katsoa TV-kanavia laajakaistan yli kaikkialla Suomessa, et siis tarvitse välttämättä antenni- tai kaapeliyhteyttä. DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Tilaukseen sisältyy aina myös DNA TV -mobiilisovellus, jolla katsot ohjelmia missä haluat puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, koko EU:n alueella.

DNA Hubilla voit katsoa peruskanavien (poislukien Nelonen, Liv ja JIM) lisäksi monipuolisesti maksukanavia sekä kanavapakettiin sisältyvien suoratoistopalveluiden ohjelmia; esim. urheilua, leffoja, sarjoja tai lastenohjelmia.

 

Tutustu IPTV-kanavapaketteihin

* DNA TV Hubi 10 €/kk 24 kk määräaikainen sopimus, kokonaishinta 246,90 €. Avausmaksu 6,90 €. Määräajan jälkeen palvelut jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Tilaukseen kuuluu DNA TV Hubi -palvelu (10 €/kk), joka sisältää DNA TV -sovelluksen, verkkotallennuksen, oikeuden käyttää DNA TV Viihdekirjastoa ja Vuokraamoa. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut.  Palvelut ovat käytettävissä Android ja iOS mobiilaitteilla, tietokoneella dnatv.dna.fi ja DNA Hubilla. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitusehtoja, DNA TV ja Viihdepalveluiden ja DNA TV -sovelluksen erityisehtoja. Lisätiedot www.dna.fi.