Score Games arvonnan säännöt


Osallistumisaika 2.10.–15.10.2018. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebookissa tai Instagramissa 2.10.-15.10.2018 julkaistuja Score -peliohjelman trailereita. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.
Palkintona arvotaan yksi kappale Firewall: Zero hour-pelikuponkeja ja kaksi kappaletta The Persistence -pelikuponkeja (pelit vaativat toimiakseen Sony PlayStation VR Virtual lasit, jotka eivät kuulu palkintoon) pelien arvo 68-87 €/kpl. Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan viimeistään 16.10.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.
Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.