ruutu

Ruutu+ -ohjelmakirjastossa on runsas kattaus mielenkiintoisimpia tv-ohjelmia aina sarjoista urheiluun ja elokuviin sekä suosituimmat lastenohjelmat ja dokumentit. Voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat ja missä haluat. Ruudussa näet niin puhutuimmat kotimaiset ohjelmat kuin uunituoreet tv-sarjat suoraan maailmalta. Ruudun itsenäisen ohjelmatarjonnan lisäksi näet myös merkittävän osan Nelosen, Jimin, Livin ja Heron ohjelmista sekä Ruutu+ maksu-tv-kanavien ohjelmista joko suoratoistona tai tallenteina. Ruudussa pääset myös yhä useammin kurkistamaan sarjoihin ennen tv-esityksiä.

Ruutu+ -ohjelmakirjasto sisältyy Ruutu+ Viihde ja urheilu- ja Ruutu+ Viihde -kanavapaketteihin.

Tilaa Ruutu+ Viihde & urheilu   Tilaa Ruutu+ Viihde

Vice

Tieteistrillerissä liikemies Julian Michaels on perustanut elämyspuisto Vicen, jossa vieraat saavat tehdä mitä tahansa täysin ihmisiltä näyttävien keinoihmisasukkaiden kanssa. Kun yksi paikan asukkaista pakenee, tapausta alkaa tutkia kovaotteinen poliisi, joka haluaa varmistaa, että Vice suljetaan pysyvästi. Michaels ei kuitenkaan aio tätä sallia ja ottaa käyttöön kovat keinot.

Rusty Rivets

Kekseliäs Rusty ja hänen paras kaverinsa Roosa ratkaisevat teknologian avulla erilaisia ongelmia.

Havaiji 5-0

Suosikkisarjassa ratkotaan rikoksia poikkeuksellisissa maisemissa: Havaijin vehreillä rannoilla. Luvassa on tyylikästä jännitystä, vauhdikasta toimintaa ja huikeita maisemia - kauniita ja komeita sankareita unohtamatta.

NBA-koripalloa

Maailman ylivoimaisesti kovin koripallosarja suorana kotikatsomoiden ammattilaisille! 

Rallicrossin MM-sarja

Rallicrossin MM-sarjassa yhdistyvät rallin ja rata-autoilun parhaat puolet. Kaikkiaan 12 osakilpailua kattava sarja nähdään Ruudussa suorina ja suomeksi selostettuina. Kausi kestää huhtikuusta aina marraskuun Argentiinan osakilpailuun asti.

Saat Ruutu+ -kanavapaketit ja ohjelmakirjaston myös osana DNA SportMixiä