Musapäällikkö-arvonnan säännöt


Osallistumisaika 10.11.–12.11.2018. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebookissa 10.11.2018 julkaistua Musapäällikkö-aiheista julkaisua. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.
Palkintona arvotaan yksi kappale Bose SoundWear Companion -kaiuttimia (arvo 299,00 €). Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. Voittajat arvotaan sattumanvaraisesti kaikkien osallistuneiden kesken ja DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan viimeistään 20.11.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.
Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.