Lokakuun Kuukauden kanava: MTV

MTV on musiikki- ja nuorisokanava, josta löydät kovimmat artistit, uusimmat sarjat ja realityt. MTV tarjoaa kansainvälisiä hittisarjoja, live-konsertteja, paljastavia dokumentteja sekä palkintogaaloja. Kanavan lähetysaika on klo 18–06.

Lokakuussa kanavalla nähdään uusin tuotantokausi mm. legendaarisesta South Parkista. Lisäksi kanava näyttää Awkward- ja Faking It -TV-sarjojen uusimmat jaksot vain vuorokausi jenkkiesityksen jälkeen. Lokakuu huipentuu MTV Europe Music Awards -gaalaan.

South Park

Jo 19. tuotantokautensa starttaava South Park on yhtä räävitön kuin ennenkin. Animaatiosarjan pääosissa on neljä rääväsuista ala-asteikäistä Coloradolaisesta pikkukaupungista. South Park -sarjasta tuli välitön hitti sen aloittaessa 1997. Nyt 18 vuotta myöhemmin, satoja jaksoja ja muutamaa elokuvaa myöhemmin, se pitää edelleen otteessaan.

South Parkin uusin tuotantokausi torstaista 1.10. alkaen klo 22.30

Awkward

Awkward-sarjan keskiössä on Jenna Hamilton. Tavallinen perheentyttö, joka onnettomuuteen jouduttuaan luullaan yrittäneen itsemurhaa. Yhtäkkiä Jenna onkin kaikkien huomion keskipisteessä. Sarjan viimeinen tuotantokausi huipentuu Jennan high school -vuoden viimeisiin kouluviikkoihin, prom-tansseihin sekä valmistumiseen.

Awkward-sarjan viides ja samalla viimeinen tuotantokausi nyt MTV:llä. Vain vuorokausi USA:n ensiesityksen jälkeen.

Awkward tiistaisin klo 19.00.

Faking It

Faking It on uusi romanttinen komedia kahdesta parhaasta ystävästä – Karmasta ja Amystä, joita erehdyksessä luullaan pariksi. Tämän erehdyksen jälkeen heidän suosionsa koulussa nousi aivan uudelle tasolle. Jotta Amy ja Karma pystyvät ylläpitämään suosiotaan, heidän on jatkettava ”romanssiaan”.

Katso Faking It -sarjan jaksot heti tuoreeltaan USA:n esityksen jälkeen.

Faking It tiistaisin klo 19.30.

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Antenniverkossa MTV-kanavaa lähetetään päivittäin UHF/T1-verkossa kanavapaikalla 46. Ohjelmien lähetysaika klo 18–06. Katso kanavan näkyvyys tästä.