Kanavapakettien ja niiden sisältämien kanavien saatavuus riippuu siitä, asutko antenni- vai kaapelitaloudessa

Antennitaloudessa myös antennin ominaisuudet vaikuttavat siihen mitä kanavia voit katsoa.

Maaliskuun kuukauden kanava: Eurosport

Eurosport – urheilumaailman johtotähti

Eurosport on penkkiurheilijan suosikkikanava, joka tarjoaa vuodessa yli 3 000 tuntia urheilua suorina lähetyksinä. 20 vuoden kokemus on tehnyt Eurosportista kiistatta yhden suurimmista ja monipuolisimmista urheilukanavista. Ohjelmatarjonta käsittää yli 100 eri urheilulajia.

Maaliskuussa useimmat talvilajit huipentuvat kauden tärkeimpiin osakilpailuihin, ja vastaavasti kesälajit käynnistävät kautensa.

Mäkihypyn maailmancup
Mäkihyppykalenterissa ovat maaliskuussa kauden klassikkokisat. Ohjelmassa on mm. Salpausselän kisat, Holmenkollenin kisat sekä Planican lentomäki.

6.-8.3. Lahti, Suomi
Salpausselän kisat järjestetään jo 90. kerran! Ohjelmassa suurmäen karsinta, joukkuekisa sekä henkilökohtainen kisa suorina lähetyksinä.

13.–15.3. Oslo, Norja
Koe legendaarinen Holmenkollen ja norjalainen talviurheilutunnelma. Naisten suurmäen kilpailu, miesten suurmäen karsinta ja kilpailu suorana.

20.–22.3. Planica, Slovenia
Lentomäen henkilökohtainen kilpailu. Huikeasta Planican lentomäestä pisimmät hypyt ovat yli 240 metriä, eli mäkikotkat liitävät jopa kahden jalkapallokentän yli.

5.-15.3. Ampumahiihdon MM-kisat Kontiolahdella
Ampumahiihdon eliitti kohtaa Pohjois-Karjalan Kontiolahdella. Kaisa Mäkäräinen on hallitseva maailmancupin kokonaiskilpailun voittaja ja luonnollisesti yksi voittajasuosikeista. MM-kisoissa Mäkäräisellä on vain yksi tavoite: uusia vuoden 2011 temppu ja napata maailmanmestaruus kotiyleisönsä edessä.

Kisojen aikataulu
7.3. miesten ja naisten pikakilpailut
8.3. miesten ja naisten takaa-ajot
11.3. naisten henkilökohtainen kisa
12.3. miesten henkilökohtainen kisa

25.–29.3. Taitoluistelun MM-kisat Shanghai, Kiina
Taitoluistelun maailmanhuiput kokoontuvat kauden kohokohtaan Kiinassa. Mukana on myös suomalaiskaunotar Kiira Korpi. Pitkän loukkaantumisen myötä paluuta tekevä Kiira voi onnistuessaan kiilata kärkikymmenikköön.

FIA WTCC – vakioautojen MM-sarja Eurosportilla
7.-8.3. Kauden ensimmäinen osakilpailu Rio Hondo, Argentiina

Miten rallia hallinnut Sébastien Loeb pärjää rata-autoilussa? Ennätykselliset yhdeksän rallin maailmanmestaruutta voittanut Loeb siirtyi rata-autoiluun ja sijoittui viime kaudella WTCC-sarjassa kolmanneksi.

Nyt starttaa uusi kausi. Kauden mielenkiintoisin kaksintaistelu käytäneen hallitsevan mestarin Citroënin José Maria Lopezin ja hänen tallikaverinsa Sébastien Loebin välillä. Eurosport näyttää vakioautojen MM-sarjan kaikki 24 lähtöä suorina lähetyksinä. Tästä autoluokasta ei lopu vauhti tai tapahtumat kesken!

Muuta urheilua Eurosportilla maaliskuussa:

Ammattilaispyöräilykausi käynnistyy. Ketjunpyörittäjien karavaani suuntaa kohti Ranskaa, Pohjois-Italiaa sekä Kataloniaa.

Snooker-kisoja Iso-Britanniasta Aasiaan. Vihreän verkakankaan sankarit pelaavat maaliskuussa kolme ranking-turnausta, joista China Open Peking järjestetään juuri ennen snookerin MM-kisoja.

Yleisurheilukausi alkaa yleisurheilun EM-hallikisoilla. Suomalaisittain jännitettävää on ainakin Nooralotta Nezirin kanssa. Hän alitti hiljattain ensimmäisenä suomalaisnaisena 8 sekunnin haamurajan 60 metrillä.

Eurosport-kanava löytyy tutulta Kuukauden kanava -kanavapaikalta (98). Kanavalla on lähetyksiä joka päivä ympäri vuorokauden.

Haluatko tilata Eurosport-kanavan televisioosi?
Saat kanavan mm. Mix 8 -kanavapakettiin.

Muut kanavapaketit ja lisätiedot vaihtoehdoista löydät täältä.