Giga tulee, oletko valmis?

DNA Valokuitu Plus -verkko ja nopea valokuituyhteys tuovat Gigan nopeudet nyt myös pientaloalueille. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä, kun kuitu on tulossa alueellesi. 

Riittävästi nopeutta

DNA Valokuitu Plus -verkko mahdollistaa tällä hetkellä jopa Gigan nopeudet, jatkossa vielä enemmän.

Kun nettiin kytkettävien laitteiden määrä kodeissa kasvaa, valokuituyhteys varmistaa nopean netin nyt ja tulevaisuudessa.

Viihdettä jokaiselle neliölle

Valokuituyhteyden kanssa viihtyminen on helpompaa: leffat ja pelit eivät pätki ja netissä seikkaileminen on entistä vaivattomampaa.

DNA Valokuitu Plus -verkon rakentamisen jälkeen myös 12 HD-tasoista kaapeli-tv-kanavaa ja muut maksukanavapaketit ovat saatavillasi.

Maksa osissa, ilman korkoa ja kuluja

Halutessasi voit maksaa valokuituyhteyden myös osissa, ilman kuluja ja korkoa. Voit valita 12, 24 tai jopa 36 kuukautta korotonta DNA Maksuaikaa.

Luotettava yhteys seuraavillekin sukupolville

Valokuitu kaivetaan maan alle. Siellä se on suojassa huonoilta säiltä ja kaatuvilta puilta tulevatkin vuosikymmenet. 

Kuidusta saa kotitalousvähennystä

Koska vedämme DNA:n valokuituyhteyden kotiisi saakka, merkittävä osa kokonaishinnasta on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Tilauksen voit myös halutessasi maksaa kuluttomalla ja korottomalla DNA Maksuajalla, jopa 36 kk ajan.

Kokonaishinta ja kotitalousvähennyksen osuus määräytyvät asuinalueesi ja valitun kaivuuteknologian mukaan. 

Haluaisitko, että netti olisi tulevaisuudessa niin nopea kuin se vain voi olla?

Valokuituyhteyden rakentaminen riippuu paitsi asuinalueesta, myös sen asukkaista. Rakentaminen onnistuu vasta, kun riittävän moni alueeltasi kiinnostuu hankkeesta. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä, kun kuitu on tulossa alueellesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asutko taloyhtiössä? Lue lisää: www.dna.fi/taloyhtiö

Usein kysyttyjä kysymyksiä: