Nopea ja edullinen netti kotiin

DNA Kotinetti 4G tuo kerralla nopean nettiyhteyden kaikkiin kodin laitteisiin: tietokoneeseen, kannettavaan, tablettiin, pelikonsoliin ja televisioon.

Tilaa

DNA Kotinetti 4G sisältää mokkulan ja nopean nettiyhteyden

DNA Kotimokkula 4G tuo kotiin tai vaikka mökille pysyvän ja varman nettiyhteyden, 3G- tai 4G-verkkoon, jopa 32 laitteelle samalla kertaa.

DNA Veppi 4G Teho on tehokäyttäjän nettiliittymä mokkulaan. Rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa kuvaa vaivatta, kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa.

Kokeile kaksi viikkoa ja palauta, jos et ole tyytyväinen. Pääset testaamaan DNA Kotinetti 4G:tä kahden viikon ajan turvallisesti ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, palauta liittymä ja mokkula meille – ilman kustannuksia.

Yhteisverkko – nopea 4G-verkko nyt myös pohjoisessa

Yhteisverkko on suomalaisittain ainutlaatuinen yhteishanke, joka mahdollistaa radioverkon rakentamisen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti harvaan asutuille alueille Pohjois- ja Itä-Suomessa. Operaattoreiden yhdessä toteuttama verkko kattaa noin puolet Suomen pinta-alasta ja sen alueella asuu noin 15 prosenttia väestöstä. Lue lisää yhteisverkosta (yhteisverkko.fi).