DNA TV Hubi - kanavapaketit ja suoratoistopalvelut | DNA
Dna Netti <3 Netflix - Täydelliset yhdessä

DNA Netti Netflix - Täydelliset yhdessä

Nopea DNA Netti ja Netflix ovat täydelliset yhdessä - saat ne helposti ja edullisesti DNA:lta yhdellä tilauksella.

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

C More Total tarjoaa huippu-urheilun lisäksi runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä. Katso vaikka suosikkisarjasi koko tuotantokausi yhdellä kertaa tai urheilun huippu-hetket livetapahtumien jälkeen.

C Moren alkuperäissarjojen ja Juniorin lastenohjelmien lisäksi suoratoistopalvelussa on kaikki SF Kidsin klassikot sekä MTV 3:n, Subin ja Avan ohjelmat, joita voit katsoa ilman mainoskatkoja. Tutustu C More -suoratoistopalvelun käyttöön DNA Hubilla. Tutustu C Moren ajankohtaisiin ohjelmavinkkeihin täällä.

Tutustu ja tilaa

Jalkapalloa C Morella

Urheilua

 • C More tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.
 • Formulat, jalkapallon Mestarien liiga ja Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä.
 • Tilaukseen sisältyvän C More -suoratoistopalvelun kautta näet mm. livetapahtumien jälkeiset tallenteet ja voit katsoa ohjelmia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
Justice League C Morella

Elokuvia

 • C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta, yli 300 ensi-iltaelokuvaa vuodessa.
 • Uusia ensi-iltaelokuvia nähdään joka viikko.
 • Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta katsot elokuvia juuri silloin, kun itse haluat ja missä haluat.
 • C More -suoratoistopalvelusta näet enemmän elokuvia kuin TV-kanavilla esitetään, niin vanhoja klassikoita kuin suosittuja uutuusleffoja.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä.
Solsidan C Morella

TV-sarjoja

 • C More tarjoaa valtavan valikoiman suosittuja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.
 • Valikoimasta löytyy useita laatusarjoja ja monista sarjoista uusimmat tuotantokaudet vain vuorokauden viiveellä USA:n ensiesityksestä (mm. Game of Thrones, Solsidan, Girls ja monet muut).
 • Suuressa roolissa ovat myös kotimaiset- ja pohjoismaiset laatusarjat ja elokuvat.
 • C More tuottaa lisäksi omia alkuperäissarjoja, näitä ovat mm. Aallonmurtaja, Onnela ja Ratamo.
 • Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita, tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta vaikka koko tuotantokausi kerralla.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä
Viiru ja Pesonen – Viiru muuttaa C Morella

Lastenohjelmia

 • C Moresta löydät laajan kattauksen lastenohjelmia lapsille ja lapsenmielisille.
 • C More Juniori tarjoaa runsaasti lastenohjelmia ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu täydentää valikoimaa.
 • C More -suoratoistopalvelun kautta voit katsoa lastenohjelmia silloin, kun haluat ja missä haluat.
 • Valikoimassa on rakastettuja klassikoita, kuten Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu ja Vaahteramäen Eemeli, sekä uusimpia animaatioita. Löydät C Moresta myös kaikki 104 jaksoa uudelleendubattuja Muumilaakson tarinoita.

V premium ja Elisa Viihde Viaplay täyttävät koko perheen toiveet

V premium tarjoaa katsottavaa koko perheelle; huippu-urheilua, suosikkielokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä TV-sarjoja. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. NHL- ja KHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä muiden jalkapallon huippuliigojen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: kanavapakettia täydentää Elisa Viihde Viaplay, josta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella aina, kun haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista saatavuus aina osoitehaun kautta.

Tutustu Viaplay-sovelluksen käyttöön DNA Hubilla. Tutustu Viaplayn ajankohtaisiin ohjelmavinkkeihin täällä.

Tutustu ja tilaa

 
Bundesliiga Viaplayssa

Urheilua

 • V Premium ja Viaplay tarjoavat monipuolista urheilua.
  Huippujalkapalloa, kuten Valioliigaa ja muuta Englantilaista jalkapalloa sekä Bundesliiga ja UEFA Nations League. 
  Maailman parasta jääkiekkoa: NHL ja KHL.
  Golfin European Tour, LPGA Tour, Ryder Cup ja muita golfin huipputapahtumia. 
  Paljon muutakin urheilua, kuten Nascar, Major League Baseball ja Koripallon Euroliiga.
 • Tilaukseen sisältyvän Viaplay-suoratoistopalvelun kautta näet myös nyrkkeilyä ja UFC:tä, jota ei Viasatin tv-kanavilla näytetä.
 • Kaikki urheilulähetykset ovat katsottavissa 48h jälkikäteen Viaplayssa.
 • Viaplay tarjoaa enemmän rinnakkaisia urheilulähetyksiä kuin Viasatin kanavilla on mahdollista näyttää.
Once Upon A Time… In Hollywood Viaplayssa

Elokuvia

 • V Premium ja Viaplay tarjoavat paljon uusia ensi-iltaelokuvia.
 • Tilaukseen sisältyvän Viaplay-suoratoistopalvelun kautta voit katsoa elokuvia ja muita ohjelmia juuri silloin, kun itse haluat.
 • Viaplay sisältää ensi-iltaelokuvien lisäksi laajan valikoiman muita huippuelokuvia ja uutuuksia, joita ei kanavilla esitetä.
Cold Courage Viaplayssa

TV-sarjoja

 • Tilaukseen sisältyvä Viaplay-suoratoistopalvelu tarjoaa huikean määrän suosittuja TV-sarjoja, myös paljon Hollywood-tuotantoa.
 • Katso sarjoja silloin, kun haluat ja missä haluat, kuten Bosch, Good Wife, American Housewife, StartUp, Maria Wern, Modus ja Puisto-osasto.
 • Viaplay tarjoaa useiden satojen sarjojen kokonaisia tuotantokausia, esim. sarjasta Greyn Anatomia voit katsella kaudet 1-14 yhteen putkeen tai silloin, kun haluat.
 • Viaplay tuottaa Pohjoismaisia Viaplay Original -sarjoja yksinoikeudella, kuten Lumen kätkemä ja Four Hands Menu.
 • Kaikki TV-sarjat ovat katsottavissa vain Viaplayssa, niitä ei esitetä TV-kanavilla.
Sunny Day Viaplayssa

Lastenohjelmia

 • Tilaukseen sisältyvä Viaplay-suoratoistopalvelu tarjoaa laajan valikoiman lasten TV-sarjoja ja elokuvia, mm. Disney On Demand ja Nickelodeonin tarjontaa sekä paljon muuta.
 • Voit katsella sarjoja ja elokuvia silloin, kun haluat ja missä haluat.
 • Viaplayn valikoimaan sisältyy mm. Heidi, Maija Mehiläinen, Zelly go, My Little Pony: Ystävyyden taikaa ja Utelias Vili.

Kaikki urheilu samasta paketista –
DNA SportMix alk. 9,95 €/kk

DNA SportMix on juuri sellainen urheilupaketti kuin haluat. Seuraa suosikkilajejasi ympäri vuoden ja tutustu uusiin lajeihin vaikka vain kuukauden kerrallaan. DNA SportMix -paketistasi löydät kattavan valikoiman huippu-urheilua edulliseen hintaan.

Tutustu ja tilaa

Valioliigan lisäksi V sport tarjoaa paljon muutakin huippujalkapalloa: UEFA Nations League, Englannin liigacup, Bundesliiga, Ligue 1 ja Skotlannin Valioliiga.

V sport jalkapallo -kanavapaketin mukana saat Viaplayn. V sport jalkapallo -kanavapaketti tarjoaa jalkapallo-ottelut reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot.

Seuraa pyöräilyn huipputapahtumia Eurosportilla.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

V sport golf tarjoaa yksinoikeudella major-turnaukset U.S. Open, The Open ja PGA Championship ja European Tour. Lisäksi LPGA Tourin huippuhetket ja makasiiniohjelmia.

V sport golf -kanavapaketin mukana saat Viaplayn. V sport golf -kanavapaketti tarjoaa golf-turnaukset reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla.

Snooker on Eurosportin kanavien suosituimpia lajeja. Turnauksesta toiseen katsojat kerääntyvät sankoin joukoin seuraamaan vihreän veran herrasmiehiä ja turnauksia nähdään läpi vuoden.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

Timanttiliiga | C More

C Moren yleisurheilutiimi tuo Timanttiliiga-lähetyksiin mittavan kokemuksensa ja näkemyksensä: selostajina Antero Mertaranta, Mika Saukkonen ja Jari Porttila, asiantuntijoina kuullaan pituushypyn yhdeksänkertaista suomenmestaria ja arvokisamitalistia Tommi Evilää sekä kokenutta yleisurheiluvalmentajaa ja urheilun moniosaajaa Mika Järvistä. C Moren yleisurheilutarjontaan kuuluu myös toiseksi korkeimman tason IAAF World Challengen osakilpailuita. Tarjontaan kuuluu myös laaja kattaus yleisurheilun makasiiniohjelmia.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Mestarien liigan lisäksi C Morella voi seurata Espanjan La Ligan, Eurooppa-liigan sekä Ranskan Cupin pelejä.

Me­starien liigaa nähdään peli-iltoina C Moren kanavilla aina neljä per peli-ilta. La Ligan otteluita näytetään kanavilla aina mahdollisim­man monta ja pelit pelataan yleisimmin perjantaista maanan­taihin, ja ajankohtaisia makasiiniohjelmia on luvassa aina pitkin viikkoa. Ranskan Cupin peleistä jokaiselta kierrokselta näytetään kaksi mielenkiintoisinta ottelua.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Maailman upeinta moot­toriurheilusarjaa ajetaan tasaisen vauhdikkaaseen tahtiin viimeiseen osakilpailuun asti. Kausi 2019 starttaa C Morella 15.-17.3. Australiasta ja päättyy viimeiseen osakilpailuun 29.11.-1.12. Abu Dhabissa.

F1-tarjonnan lisäksi C Morella nähdään myös F2 ja GP3 sekä MotoGP -kilpailuita.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Seuraa maailman parasta jääkiekkoa, NHL ja KHL -kaudet samassa paketissa.

Kaikki huippujoukkueiden kohtaamiset ja kaikki Jokereiden ottelut. Jokaista kotiottelua edeltää puolen tunnin KHL-studio, joka kuvataan suorana Hartwall Arenalta.

V sport jääkiekko -kanavapaketin mukana saat Viaplayn. V sport jääkiekko -kanavapaketti tarjoaa jääkiekkolähetykset reaaliajassa kotitelkkarissa ja Viaplayta katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot ja NHL-liigan otteluita 48 tuntia jälkilähetyksenä.

Miksaa oma pakettisi
alk. 9,95 €/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle sopivin kanavapaketti. Pakettiin voi valita esimerkiksi urheilua, dokumentteja, lastenohjelmia jne. Valitse Mix-pakettiisi yhteensä joko 4, 8 tai 12 kanavaa ja vaihtele niitä halutessasi vaikka joka kuukausi.

The Hunt For Baltic Gold
The Hunt For Baltic Gold

The Hunt For Baltic Gold

Ohjelman uudella kaudella palataan sankareiden luo, joiden elämää valtasi ”meripihkan kuume”.

The Hunt For Baltic Gold

to 17.12. alkaen klo 22 The HISTORY® Channel

Ohjelman uudella kaudella palataan sankareiden luo, joiden elämää valtasi ”meripihkan kuume”. Krzysiek ja hänen työntekijänsä eivät ole unohtaneet suurta löytöä tontilta Gdanskin lähellä ja he palaavat takaisin tarkistamaan onko tällä maalla mitään muuta tarjottavaa. Tomek tarvitsee tänä vuonna paljon enemmän raaka-ainetta kuin pystyy kerätä itse. Sankarimme asettaa itselleen ainutlaatuisen tavoitteen - rakentaa suurin koskaan meripihkasta valmistettu Titanic-malli ja toivoo, että se pääsee Guinnessin kirjaan.

 • Mix-kanavien valikoimasta löytyy useita kansainvälisiä uutis-kanavia, kuten Al Jazeera Arabic, BBC World News, CNN International, CNBC, Euronews, Deutche Welle ja Sky News.
 • Kansainväliset kanavat tarjoavat uutisia ja muita ajankohtaisohjelmia muualta maailmalta. Voit seurata esimerkiksi saksalaisia, brittiläisiä tai ranskalaisia ohjelmia, viihdettä unohtamatta.
 • Monipuolinen valikoima dokumenttikanavia tarjoaa ajankohtaisia luonto-dokumentteja, historiaa ja tiedettä.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavillasi olevat kanavat saatavuushaun kautta.

 • Mix-kanavien valikoimasta löytyy dokumenttisarjoja, reality-sarjoja, muotia, draamaa, talk-show-ohjelmia, musiikkia, matkailua, kulttuuria jne.
 • Musiikinystäville Mix-kanavapaketit tarjoavat monipuolisesti erilaisia musiikkikanavia klassisesta musiikista ajankohtaisiin listahitteihin musiikkialan konsertteja ja palkintogaaloja unohtamatta.
 • Kansainväliset kanavat, kuten BBC Brit, CBS Reality, ETV, France 2, TV3 tai TV4 tarjoavat eri maiden suosikkiohjelmia ajankohtaisohjelmista viihteeseen.
 • Erilaiset dokumenttikanavat, kuten Animal Planet tai Discovery Channel tarjoavat luonto-ohjelmia, historiaa ja tiedettä.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavillasi olevat kanavat saatavuushaun kautta.

 • Mix-kanavien joukosta löydät suosituimmat lastenkanavat perheen pienimmille tai nuorille.
 • Disney Channel, Disney XD sekä Disney Junior sisältävät Disneyn suosikkiohjelmia kaiken ikäisille.
 • Nick jr. tarjoaa tuttuja lasten suosikkiohjelmia, kuten Pipsa Possu ja Ryhmä Hau.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavilla olevat kanavat saatavuushaun kautta.

DNA TV Hubi + Netti -asiakkaana katselet kanavapaketteja etuhintaan.

DNA Netti Netflix - Täydelliset yhdessä 

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.