On muuten etuja

DNA:n asiakkaana tilaat kanavapaketit ja suoratoistopalvelut edullisemmin

DNA:n liittymäasiakkaana saat valitut kanavapaketit 20 % edullisemmin DNA Asiakasetuhintaan.

Urheilua, elokuvia ja sarjoja vai kaikkea viihdettä samassa paketissa!

Tutustu DNA:n suosituimpiin kanavapaketteihin ja suoratoistopalveluihin; C More Total, V premium ja Elisa Viihde Viaplay, SportMix tai Mix. DNA:n koko tarjonnan näet täältä.

Netflix tarjoaa rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta.

Katso niin paljon kuin haluat, milloin haluat, ilman yhtäkään mainosta. Netflix tarjoaa laajan valikoiman palkittuja tv-sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta. Uusia sarjoja ja elokuvia lisätään palveluun joka viikko. Katso missä tahansa puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisiolla tai DNA Hubi -laitteella. Tilaa mikä tahansa Netflix-tuote DNA:n kautta ja maksat kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n palveluiden kanssa.

Lue lisää ja tutustu

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

C More Total tarjoaa huippu-urheilun lisäksi runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä. Katso vaikka suosikkisarjasi koko tuotantokausi yhdellä kertaa tai urheilun huippu-hetket livetapahtumien jälkeen.

C Moren alkuperäissarjojen ja Juniorin lastenohjelmien lisäksi suoratoistopalvelussa on kaikki SF Kidsin klassikot sekä MTV 3:n, Subin ja Avan ohjelmat, joita voit katsoa ilman mainoskatkoja. Tutustu C More -suoratoistopalvelun käyttöön DNA Hubilla. Tutustu C Moren ajankohtaisiin ohjelmavinkkeihin täällä.

Tutustu ja tilaa

Formulat C Morella

Urheilua

 • C More tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.
 • Formulat, jalkapallon Mestarien liiga ja Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä.
 • Tilaukseen sisältyvän C More -suoratoistopalvelun kautta näet mm. livetapahtumien jälkeiset tallenteet ja voit katsoa ohjelmia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
Fast & Furious C Morella

Elokuvia

 • C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta, yli 300 ensi-iltaelokuvaa vuodessa.
 • Uusia ensi-iltaelokuvia nähdään joka viikko.
 • Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta katsot elokuvia juuri silloin, kun itse haluat ja missä haluat.
 • C More -suoratoistopalvelusta näet enemmän elokuvia kuin TV-kanavilla esitetään, niin vanhoja klassikoita kuin suosittuja uutuusleffoja.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä.
Karkurit C Morella

TV-sarjoja

 • C More tarjoaa valtavan valikoiman suosittuja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.
 • Valikoimasta löytyy useita laatusarjoja ja monista sarjoista uusimmat tuotantokaudet vain vuorokauden viiveellä USA:n ensiesityksestä.
 • Suuressa roolissa ovat myös kotimaiset- ja pohjoismaiset laatusarjat ja elokuvat.
 • C More tuottaa lisäksi omia alkuperäissarjoja, näitä ovat mm. Aallonmurtaja, Onnela ja Ratamo.
 • Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita, tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta vaikka koko tuotantokausi kerralla.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä
Itse ilkimys C Morella

Lastenohjelmia

 • C Moresta löydät laajan kattauksen lastenohjelmia lapsille ja lapsenmielisille.
 • C More Juniori tarjoaa runsaasti lastenohjelmia ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu täydentää valikoimaa.
 • C More -suoratoistopalvelun kautta voit katsoa lastenohjelmia silloin, kun haluat ja missä haluat.

V premium ja Elisa Viihde Viaplay täyttävät koko perheen toiveet

V premium tarjoaa katsottavaa koko perheelle; huippu-urheilua, suosikkielokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä TV-sarjoja. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. NHL- ja KHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä muiden jalkapallon huippuliigojen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: kanavapakettia täydentää Elisa Viihde Viaplay, josta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella aina, kun haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista saatavuus aina osoitehaun kautta.

Tutustu Viaplay-sovelluksen käyttöön DNA Hubilla. Tutustu Viaplayn ajankohtaisiin ohjelmavinkkeihin täällä.

Tutustu ja tilaa

 
Valioliiga Viaplayssa

Urheilua

 • V Premium ja Viaplay tarjoavat monipuolista urheilua.
 • Huippujalkapalloa, kuten Valioliigaa ja muuta Englantilaista jalkapalloa sekä Bundesliigaa ja mm. jalkapallon MM-karsinnat.
 • Maailman parasta jääkiekkoa: NHL ja KHL.
 • Golfin European Tour, LPGA Tour, Ryder Cup ja muita golfin huipputapahtumia.
 • Paljon muutakin urheilua, kuten Nascar, Major League Baseball ja Koripallon Euroliiga.
 • Tilaukseen sisältyvän suoratoistopalvelun kautta näet myös nyrkkeilyä ja UFC:tä, jota ei TV-kanavilla näytetä.
 • Kaikki urheilulähetykset ovat katsottavissa 48h jälkikäteen Viaplay-sovelluksessa tilauksen mukaisesti.
 • Tilaukseen sisältyvä suoratoistopalvelu tarjoaa enemmän rinnakkaisia urheilulähetyksiä kuin TV-kanavilla on mahdollista näyttää
Mission impossible -Rogue Nation Viaplayssa

Elokuvia

 • V Premium ja Elisa Viihde Viaplay tarjoavat paljon uusia ensi-iltaelokuvia.
 • Tilaukseen sisältyvän Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun kautta voit katsoa elokuvia ja muita ohjelmia juuri silloin, kun itse haluat.
 • Ensi-iltaelokuvien lisäksi näet laajan valikoiman muita huippuelokuvia ja uutuuksia, joita ei TV-kanavilla esitetä.
Kylmäveriset tappajat Viaplayssa

TV-sarjoja

 • Tilaukseen sisältyvä Elisa Viihde Viaplay tarjoaa huikean määrän suosittuja TV-sarjoja, myös paljon Hollywood-tuotantoa.
 • Katso sarjoja silloin, kun haluat ja missä haluat.
 • Elisa Viihde Viaplay tarjoaa useiden satojen sarjojen kokonaisia tuotantokausia, voit katsella kaudet yhteen putkeen tai silloin, kun haluat.
 • Katso Pohjoismaisia Viaplay Original -sarjoja yksinoikeudella.
 • Kaikki TV-sarjat ovat katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplayssa, niitä ei esitetä TV-kanavilla.
Emoji elokuva Viaplayssa

Lastenohjelmia

 • Tilaukseen sisältyvä Elisa Viihde Viaplay tarjoaa laajan valikoiman lasten TV-sarjoja ja elokuvia, mm. Disney On Demand ja Nickelodeonin tarjontaa sekä paljon muuta.
 • Voit katsella sarjoja ja elokuvia silloin, kun haluat ja missä haluat.

Kaikki urheilu samasta paketista –
DNA SportMix alk. 9,95 €/kk

DNA SportMix on juuri sellainen urheilupaketti kuin haluat. Seuraa suosikkilajejasi ympäri vuoden ja tutustu uusiin lajeihin vaikka vain kuukauden kerrallaan. DNA SportMix -paketistasi löydät kattavan valikoiman huippu-urheilua edulliseen hintaan.

Tutustu ja tilaa

Valioliigan lisäksi V sport tarjoaa paljon muutakin huippujalkapalloa: UEFA Nations League, Englannin liigacup, Bundesliiga, Ligue 1 ja Skotlannin Valioliiga.

V sport jalkapallo -kanavapaketin mukana saat Viaplayn. V sport jalkapallo -kanavapaketti tarjoaa jalkapallo-ottelut reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot.

Seuraa pyöräilyn huipputapahtumia Eurosportilla.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

V sport golf tarjoaa yksinoikeudella major-turnaukset U.S. Open, The Open ja PGA Championship ja European Tour. Lisäksi LPGA Tourin huippuhetket ja makasiiniohjelmia.

V sport golf -kanavapaketin mukana saat Viaplayn. V sport golf -kanavapaketti tarjoaa golf-turnaukset reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla.

Snooker on Eurosportin kanavien suosituimpia lajeja. Turnauksesta toiseen katsojat kerääntyvät sankoin joukoin seuraamaan vihreän veran herrasmiehiä ja turnauksia nähdään läpi vuoden.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

Timanttiliiga | C More

Timanttiliigan lisäksi C Moren yleisurheilutarjontaan kuuluu myös toiseksi korkeimman tason IAAF World Challengen osakilpailuita. Tarjontaan kuuluu myös laaja kattaus yleisurheilun makasiiniohjelmia.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Mestarien liigan lisäksi C Morella voi seurata Espanjan La Ligan, Eurooppa-liigan sekä Ranskan Cupin pelejä.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Maailman upeinta moottoriurheilusarjaa ajetaan tasaisen vauhdikkaaseen tahtiin viimeiseen osakilpailuun asti.

F1-tarjonnan lisäksi C Morella nähdään myös F2 ja GP3 sekä MotoGP -kilpailuita.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

 

Seuraa maailman parasta jääkiekkoa, NHL ja KHL -kaudet samassa paketissa.

Kaikki huippujoukkueiden kohtaamiset ja kaikki Jokereiden ottelut. Jokaista kotiottelua edeltää puolen tunnin KHL-studio, joka kuvataan suorana Hartwall Arenalta.

V sport jääkiekko -kanavapaketin mukana saat Viaplayn. V sport jääkiekko -kanavapaketti tarjoaa jääkiekkolähetykset reaaliajassa kotitelkkarissa ja Viaplayta katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot ja NHL-liigan otteluita 48 tuntia jälkilähetyksenä.

Miksaa oma pakettisi
alk. 9,95 €/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle sopivin kanavapaketti. Pakettiin voi valita esimerkiksi urheilua, dokumentteja, lastenohjelmia jne. Valitse Mix-pakettiisi yhteensä joko 4, 8 tai 12 kanavaa ja vaihtele niitä halutessasi vaikka joka kuukausi.

Tennis | Eurosport

Urheilua

 • Mix-kanavien joukosta löydät monipuolisen kattauksen urheilua, kuten skeittausta, surffausta, lumilautailua, BMX-pyöräilyä, motocrossia, purjehdusta ja moottoriurheilua.
 • Eurosportin monipuolinen urheilutarjonta kahdelta eri kanavalta tarjoaa mm. kaikki tenniksen Grand Slam -turnaukset, pyöräilyn suuret ympäriajot, snookerin merkittävimmät kilpailut ja talviurheilun tärkeimmät tapahtumat.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavilla olevat kanavat saatavuushaun kautta.

 • Mix-kanavien valikoimasta löytyy useita kansainvälisiä uutis-kanavia, kuten Al Jazeera Arabic, BBC World News, CNN International, CNBC, Euronews, Deutche Welle ja Sky News.
 • Kansainväliset kanavat tarjoavat uutisia ja muita ajankohtaisohjelmia muualta maailmalta. Voit seurata esimerkiksi saksalaisia, brittiläisiä tai ranskalaisia ohjelmia, viihdettä unohtamatta.
 • Monipuolinen valikoima dokumenttikanavia tarjoaa ajankohtaisia luonto-dokumentteja, historiaa ja tiedettä.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavillasi olevat kanavat saatavuushaun kautta.

 • Mix-kanavien valikoimasta löytyy dokumenttisarjoja, reality-sarjoja, muotia, draamaa, talk-show-ohjelmia, musiikkia, matkailua, kulttuuria jne.
 • Musiikinystäville Mix-kanavapaketit tarjoavat monipuolisesti erilaisia musiikkikanavia klassisesta musiikista ajankohtaisiin listahitteihin musiikkialan konsertteja ja palkintogaaloja unohtamatta.
 • Kansainväliset kanavat, kuten BBC Brit, CBS Reality, ETV, France 2, TV3 tai TV4 tarjoavat eri maiden suosikkiohjelmia ajankohtaisohjelmista viihteeseen.
 • Erilaiset dokumenttikanavat, kuten Animal Planet tai Discovery Channel tarjoavat luonto-ohjelmia, historiaa ja tiedettä.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavillasi olevat kanavat saatavuushaun kautta.

 • Mix-kanavien joukosta löydät suosituimmat lastenkanavat perheen pienimmille tai nuorille.
 • Disney Channel, Disney XD sekä Disney Junior sisältävät Disneyn suosikkiohjelmia kaiken ikäisille.
 • Nick jr. tarjoaa tuttuja lasten suosikkiohjelmia, kuten Pipsa Possu ja Ryhmä Hau.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavilla olevat kanavat saatavuushaun kautta.

DNA:n netti-, puhelinliittymä tai DNA TV Hubi -asiakkaana saat kanavapaketteja etuhintaan.

 

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.