Kanavapaketit ja suoratoistopalvelut

Viihde yhdessä paikassa

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa katsoa juuri sitä mitä milloinkin haluat.

DNA TV Viihdekirjasto veloituksetta käyttöösi

Kun käytössäsi on DNA TV, saat Viihdekirjaston leffat automaattisesti käyttöösi. Katso elokuvia aina, kun haluat puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai DNA Hubilla. DNA TV Viihdekirjastossa on noin 200 elokuvaa ja katsottavaa kaikille; aikaisempien vuosien menestyselokuvia, kriitikoiden suosikkeja, koko perheen elokuvia, romantiikkaa, komediaa, toimintaa. Herkullinen sekoitus elokuvia jokaiseen makuun.

Valikoima päivittyy joka kuukausi uusilla elokuvilla. DNA TV -tilaajana pääset nauttimaan niistä vaikka heti, sillä Viihdekirjasto sisältyy kaikkiin tilauksiin automaattisesti. Löydät sen DNA TV:n Menu-valikosta. Tutustu videon kautta tarkemmin DNA TV Hubiin ja DNA TV Viihdekirjastoon. Tutustu Viihdekirjaston ajankohtaisiin leffavinkkeihin.

 

Tutustu ja tilaa DNA TV Hubi

Tutustu ja tilaa DNA TV Hubi + Netti

DNA TV Hubilla katsot kanavia myös netin kautta

DNA TV Hubilla voit katsoa TV-kanavia laajakaistan yli kaikkialla Suomessa, et siis tarvitse välttämättä antenni- tai kaapeliyhteyttä. DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Tilaukseen sisältyy aina myös DNA TV -mobiilisovellus, jolla katsot ohjelmia missä haluat puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, koko EU:n alueella.

DNA Hubilla voit katsoa peruskanavien (poislukien Nelonen, Liv ja JIM) lisäksi monipuolisesti maksukanavia sekä kanavapakettiin sisältyvien suoratoistopalveluiden ohjelmia; esim. urheilua, leffoja, sarjoja tai lastenohjelmia.

 

Tutustu IPTV-kanavapaketteihin

Leffavalikoima päivittyy joka kuukausi:

Ace Ventura: Luonto kutsuu

Kill Bill – Volume 1

Moottoripyöräpäiväkirjat

Perhonen lasikuvussa

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

C More Total tarjoaa huippu-urheilun lisäksi runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä. Katso vaikka suosikkisarjasi koko tuotantokausi yhdellä kertaa tai urheilun huippu-hetket livetapahtumien jälkeen.

C Moren alkuperäissarjojen ja Juniorin lastenohjelmien lisäksi suoratoistopalvelussa on kaikki SF Kidsin klassikot sekä MTV 3:n, Subin ja Avan ohjelmat, joita voit katsoa ilman mainoskatkoja. Tutustu C More -suoratoistopalvelun käyttöön DNA Hubilla. Tutustu C Moren ajankohtaisiin ohjelmavinkkeihin täällä.

Tutustu ja tilaa

Jalkapalloa C Morella

Urheilua

 • C More tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.
 • Formulat, jalkapallon Mestarien liiga ja Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä.
 • Tilaukseen sisältyvän C More -suoratoistopalvelun kautta näet mm. livetapahtumien jälkeiset tallenteet ja voit katsoa ohjelmia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
Justice League C Morella

Elokuvia

 • C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta, yli 300 ensi-iltaelokuvaa vuodessa.
 • Uusia ensi-iltaelokuvia nähdään joka viikko.
 • Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta katsot elokuvia juuri silloin, kun itse haluat ja missä haluat.
 • C More -suoratoistopalvelusta näet enemmän elokuvia kuin TV-kanavilla esitetään, niin vanhoja klassikoita kuin suosittuja uutuusleffoja.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä.
Solsidan C Morella

TV-sarjoja

 • C More tarjoaa valtavan valikoiman suosittuja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.
 • Valikoimasta löytyy useita laatusarjoja ja monista sarjoista uusimmat tuotantokaudet vain vuorokauden viiveellä USA:n ensiesityksestä (mm. Game of Thrones, Solsidan, Girls ja monet muut).
 • Suuressa roolissa ovat myös kotimaiset- ja pohjoismaiset laatusarjat ja elokuvat.
 • C More tuottaa lisäksi omia alkuperäissarjoja, näitä ovat mm. Aallonmurtaja, Onnela ja Ratamo.
 • Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita, tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta vaikka koko tuotantokausi kerralla.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä
Viiru ja Pesonen – Viiru muuttaa C Morella

Lastenohjelmia

 • C Moresta löydät laajan kattauksen lastenohjelmia lapsille ja lapsenmielisille.
 • C More Juniori tarjoaa runsaasti lastenohjelmia ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu täydentää valikoimaa.
 • C More -suoratoistopalvelun kautta voit katsoa lastenohjelmia silloin, kun haluat ja missä haluat.
 • Valikoimassa on rakastettuja klassikoita, kuten Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu ja Vaahteramäen Eemeli, sekä uusimpia animaatioita. Löydät C Moresta myös kaikki 104 jaksoa uudelleendubattuja Muumilaakson tarinoita.

Viasat Kulta ja Viaplay täyttävät koko perheen toiveet

Viasat tarjoaa katsottavaa koko perheelle; huippu-urheilua, suosikkielokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä TV-sarjoja. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. NHL- ja KHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä muiden jalkapallon huippuliigojen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: Tilauksesta riippuen Viasat-kanavapakettia täydentää Viaplay, josta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella aina, kun haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista saatavuus aina osoitehaun kautta.

Tutustu Viaplayn käyttöön DNA Hubilla. Tutustu Viaplayn ajankohtaisiin ohjelmavinkkeihin täällä.

Tutustu ja tilaa

NHL Viasatilla

Urheilua

 • Viasat ja Viaplay tarjoavat monipuolista urheilua.
  Huippujalkapalloa, kuten Valioliigaa ja muuta Englantilaista jalkapalloa sekä Bundesliiga ja UEFA Nations League. 
  Maailman parasta jääkiekkoa: NHL ja KHL.
  Golfin European Tour, LPGA Tour, Ryder Cup ja muita golfin huipputapahtumia. 
  Paljon muutakin urheilua, kuten Nascar, Major League Baseball ja Koripallon Euroliiga.
 • Tilaukseen sisältyvän Viaplay-suoratoistopalvelun kautta näet myös nyrkkeilyä ja UFC:tä, jota ei Viasatin tv-kanavilla näytetä.
 • Kaikki urheilulähetykset ovat katsottavissa 48h jälkikäteen Viaplayssa.
 • Viaplay tarjoaa enemmän rinnakkaisia urheilulähetyksiä kuin Viasatin kanavilla on mahdollista näyttää.
Captain Marvel Viasatilla

Elokuvia

 • Viasat ja Viaplay tarjoavat paljon uusia ensi-iltaelokuvia.
 • Tilaukseen sisältyvän Viaplay-suoratoistopalvelun kautta voit katsoa elokuvia ja muita ohjelmia juuri silloin, kun itse haluat.
 • Viaplay sisältää ensi-iltaelokuvien lisäksi laajan valikoiman muita huippuelokuvia ja uutuuksia, joita ei kanavilla esitetä.
Blacklist Viasatilla

TV-sarjoja

 • Tilaukseen sisältyvä Viaplay-suoratoistopalvelu tarjoaa huikean määrän suosittuja TV-sarjoja, myös paljon Hollywood-tuotantoa.
 • Katso sarjoja silloin, kun haluat ja missä haluat, kuten Bosch, Good Wife, American Housewife, StartUp, Maria Wern, Modus ja Puisto-osasto.
 • Viaplay tarjoaa useiden satojen sarjojen kokonaisia tuotantokausia, esim. sarjasta Greyn Anatomia voit katsella kaudet 1-14 yhteen putkeen tai silloin, kun haluat.
 • Viaplay tuottaa Pohjoismaisia Viaplay Original -sarjoja yksinoikeudella, kuten Lumen kätkemä ja Four Hands Menu.
 • Kaikki TV-sarjat ovat katsottavissa vain Viaplayssa, niitä ei esitetä TV-kanavilla.
Puolikisu Viasatilla

Lastenohjelmia

 • Tilaukseen sisältyvä Viaplay-suoratoistopalvelu tarjoaa laajan valikoiman lasten TV-sarjoja ja elokuvia, mm. Disney On Demand ja Nickelodeonin tarjontaa sekä paljon muuta.
 • Voit katsella sarjoja ja elokuvia silloin, kun haluat ja missä haluat.
 • Viaplayn valikoimaan sisältyy mm. Heidi, Maija Mehiläinen, Zelly go, My Little Pony: Ystävyyden taikaa ja Utelias Vili.

Kaikki urheilu samasta paketista –
DNA SportMix alk. 9,95 €/kk

DNA SportMix on juuri sellainen urheilupaketti kuin haluat. Seuraa suosikkilajejasi ympäri vuoden ja tutustu uusiin lajeihin vaikka vain kuukauden kerrallaan. DNA SportMix -paketistasi löydät kattavan valikoiman huippu-urheilua edulliseen hintaan.

Tutustu ja tilaa

Valioliigan lisäksi Viasatilla nähdään paljon muutakin huippujalkapalloa: UEFA Nations League, Englannin liigacup, Bundesliiga, Ligue 1 ja Skotlannin Valioliiga.

Viasat Jalkapallo -kanavapaketin mukana saat Viaplay-palvelun. Viasat Jalkapallo -kanavapaketti tarjoaa jalkapallo-ottelut reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot.

Seuraa pyöräilyn huipputapahtumia Eurosportilla.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

Viasatilla yksinoikeudella major-turnaukset U.S. Open, The Open ja PGA Championship ja European Tour. Lisäksi LPGA Tourin huippuhetket ja makasiiniohjelmia.

Viasat Golf -kanavapaketin mukana saat Viaplay-palvelun. Viasat Golf -kanavapaketti tarjoaa golf-turnaukset reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla.

Snooker on Eurosportin kanavien suosituimpia lajeja. Turnauksesta toiseen katsojat kerääntyvät sankoin joukoin seuraamaan vihreän veran herrasmiehiä ja turnauksia nähdään läpi vuoden.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

Timanttiliiga | C More

C Moren yleisurheilutiimi tuo Timanttiliiga-lähetyksiin mittavan kokemuksensa ja näkemyksensä: selostajina Antero Mertaranta, Mika Saukkonen ja Jari Porttila, asiantuntijoina kuullaan pituushypyn yhdeksänkertaista suomenmestaria ja arvokisamitalistia Tommi Evilää sekä kokenutta yleisurheiluvalmentajaa ja urheilun moniosaajaa Mika Järvistä. C Moren yleisurheilutarjontaan kuuluu myös toiseksi korkeimman tason IAAF World Challengen osakilpailuita. Tarjontaan kuuluu myös laaja kattaus yleisurheilun makasiiniohjelmia.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Mestarien liigan lisäksi C Morella voi seurata Espanjan La Ligan, Eurooppa-liigan sekä Ranskan Cupin pelejä.

Me­starien liigaa nähdään peli-iltoina C Moren kanavilla aina neljä per peli-ilta. La Ligan otteluita näytetään kanavilla aina mahdollisim­man monta ja pelit pelataan yleisimmin perjantaista maanan­taihin, ja ajankohtaisia makasiiniohjelmia on luvassa aina pitkin viikkoa. Ranskan Cupin peleistä jokaiselta kierrokselta näytetään kaksi mielenkiintoisinta ottelua.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Maailman upeinta moot­toriurheilusarjaa ajetaan tasaisen vauhdikkaaseen tahtiin viimeiseen osakilpailuun asti. Kausi 2019 starttaa C Morella 15.-17.3. Australiasta ja päättyy viimeiseen osakilpailuun 29.11.-1.12. Abu Dhabissa.

F1-tarjonnan lisäksi C Morella nähdään myös F2 ja GP3 sekä MotoGP -kilpailuita.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Seuraa maailman parasta jääkiekkoa, NHL ja KHL -kaudet samassa paketissa.

Kaikki huippujoukkueiden kohtaamiset ja kaikki Jokereiden ottelut. Jokaista kotiottelua edeltää puolen tunnin KHL-studio, joka kuvataan suorana Hartwall Arenalta.

Viasat Jääkiekko -kanavapaketin mukana saat Viaplay-palvelun. Viasat Jääkiekko -kanavapaketti tarjoaa jääkiekkolähetykset reaaliajassa kotitelkkarissa ja Viaplayta katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot ja NHL-liigan otteluita 48 tuntia jälkilähetyksenä.

Miksaa oma pakettisi
alk. 9,95 €/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle sopivin kanavapaketti. Pakettiin voi valita esimerkiksi urheilua, dokumentteja, lastenohjelmia jne. Valitse Mix-pakettiisi yhteensä joko 4, 8 tai 12 kanavaa ja vaihtele niitä halutessasi vaikka joka kuukausi.

Bad Dog!
Bad Dog!

Doggie Date Night

Doggie Date Night -ohjelmakokonaisuus tarjoaa koko illan koira-aiheista katsottavaa.

Doggie Date Night

ke 17.6. klo 18.20 alkaen Animal Planet

Nyt on aika pitää ansaittu tauko ja viettää aikaa ihmisen parhaan ystävän eli koiran kanssa. Doggie Date Night -ohjelmakokonaisuus tarjoaa koko illan koira-aiheista katsottavaa. Amanda To the Rescue -ohjelmassa seurataan, kun Amanda Giese ja hänen perheensä sekä ystävänsä hoitavat kaikkein toivottomimpia tapauksia kuntoutus- ja pelastuskeskuksessa Amandan kotona Washingtonin osavaltion maaseudulla. Bad Dog! -ohjelmassa etsitään maailman tuhminta lemmikkiä. Mikä kepposteleva koira saa ”pahimmista pahimman koiran” kruunun? Dogs 101: New Tricks -ohjelmassa tutustutaan parhaisiin rotuihin ja uusiin temppuihin. Maailman suosituimpien rotujen historia, käyttötarkoitus, temperamentti, uskomattomat suoritukset ja henkinen kiintymys tulevat tutuiksi. Lisäksi Pit Bulls & Parolees -ohjelma matkustaa New Orleansiin ja Villalobos-pelastuskeskukseen, mikä on Yhdysvaltain suurin pitbullien pelastuskohde. Tia Torres tekee väsymätöntä työtä muuttaakseen pitbulleja koskevia stereotypioita ja tarjoaa samalla ehdonalaisvangeille uusia alkuja keskuksen työntekijöinä ja vapaaehtoisina.

 • Mix-kanavien valikoimasta löytyy useita kansainvälisiä uutis-kanavia, kuten Al Jazeera Arabic, BBC World News, CNN International, CNBC, Euronews, Deutche Welle ja Sky News.
 • Kansainväliset kanavat tarjoavat uutisia ja muita ajankohtaisohjelmia muualta maailmalta. Voit seurata esimerkiksi saksalaisia, brittiläisiä tai ranskalaisia ohjelmia, viihdettä unohtamatta.
 • Monipuolinen valikoima dokumenttikanavia tarjoaa ajankohtaisia luonto-dokumentteja, historiaa ja tiedettä.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavillasi olevat kanavat saatavuushaun kautta.

 • Mix-kanavien valikoimasta löytyy dokumenttisarjoja, reality-sarjoja, muotia, draamaa, talk-show-ohjelmia, musiikkia, matkailua, kulttuuria jne.
 • Musiikinystäville Mix-kanavapaketit tarjoavat monipuolisesti erilaisia musiikkikanavia klassisesta musiikista ajankohtaisiin listahitteihin musiikkialan konsertteja ja palkintogaaloja unohtamatta.
 • Kansainväliset kanavat, kuten BBC Brit, CBS Reality, ETV, France 2, TV3 tai TV4 tarjoavat eri maiden suosikkiohjelmia ajankohtaisohjelmista viihteeseen.
 • Erilaiset dokumenttikanavat, kuten Animal Planet tai Discovery Channel tarjoavat luonto-ohjelmia, historiaa ja tiedettä.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavillasi olevat kanavat saatavuushaun kautta.

 • Mix-kanavien joukosta löydät suosituimmat lastenkanavat perheen pienimmille tai nuorille.
 • Disney Channel, Disney XD sekä Disney Junior sisältävät Disneyn suosikkiohjelmia kaiken ikäisille.
 • Nick jr. tarjoaa tuttuja lasten suosikkiohjelmia, kuten Pipsa Possu ja Ryhmä Hau.
 • Valitse suosikkisi ja vaihda valintaa vaikka joka kuukausi.
 • Varmista saatavilla olevat kanavat saatavuushaun kautta.

DNA TV Hubi + Netti -asiakkaana katselet kanavapaketteja etuhintaan.

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.