Kanavapaketit ja ohjelmakirjastot | DNA

Tunnusta väriä!

Valioliiga ja muut eurofutiksen huippuliigat alkavat.

Kaikkea viihdettä yhdessä paikassa

DNA TV ja DNA TV-hubi yhdistävät television, nopean netin, ohjelmakirjastot, kanavapaketit, pelit ja sovellukset sekä musiikin yhdeksi kaiken kattavaksi viihdekokonaisuudeksi. Valitse valmiista paketeista tai kokoa omasi – voit vaihdella sisältöjä vaikka joka kuukausi.

Kaikki urheilu samasta paketista –
DNA SportMix alk. 9,95 €/kk

DNA SportMix on juuri sellainen urheilupaketti kuin haluat. Seuraa suosikkilajejasi ympäri vuoden ja tutustu uusiin lajeihin vaikka vain kuukauden kerrallaan. DNA SportMix -paketistasi löydät kattavan valikoiman huippu-urheilua edulliseen hintaan.

Tutustu ja tilaa

Suorat Formula 1 -lähetykset C Morella

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä C More -ohjelmakirjastosta voit katsoa suosikkisarjasi vaikka koko tuotantokauden yhdellä kertaa.

C Moren alkuperäissarjojen ja Juniorin lastenohjelmien lisäksi ohjelmakirjastossa on kaikki SF Kidsin klassikot sekä MTV 3:n, Subin ja Avan suosikit, joita voit katsoa ohjelmakirjaston kautta ilman mainoskatkoja.

Tutustu ja tilaa

Suorat Formula 1 -lähetykset C Morella
Suorat F1-lähetykset C Morella

Formula 1

C Morella jännität koko kauden kaikki tapahtumat suorina.

Kisakalenteri

24.-26.8. Belgia
31.8.-2.9. Italia
14.-16.9. Singapore
28.-30.9. Venäjä
5.-7.10. Japani
19.-21.10. Yhdysvallat
26.-28.10. Meksiko
9.-11.11. Brasilia
23.-25.11. Abu Dhabi

Timanttiliiga ja IAAF Word Challenge C Morella

Yleisurheilu

Seuraa Timanttiliigan ja IAAF World Challenge –tapahtumien kilpailuja C Morella. 

Ravit C Morella
Ravit C Morella

Ravit

Toto-ravit tuttuun tapaan maanantaista lauantaihin suorina lähetyksinä.

Ex-Onnelliset 2.kausi

C Moren alkuperäissarja: Johanna Vuoksenmaan kome­diallinen draamasarja kertoo perheistä, jotka muuttavat taloyhtiöön, joka on rakennettu eronneiden lapsiperhei­den tarpeita ajatellen. Sarjan 2. tuotantokaudella näh­dään, mitä Eroasuntojen vanhoille asukkaille kuuluu sekä tutustutaan joukkoon uusia asukkaita. Kauden alkaessa ensimmäisen kauden asukkaat ovat eri tavoin aset­tuneet uuteen elämäntilanteeseensa ja eron ensivaiheen shokkireaktiot ovat ohi, mutta uusi elämänvaihe tuo eteen uusia haasteita. Taloon muuttaa myös yksi uusi eronnut pari, Hanna ja Paavo (Karoliina Blackburn ja Eero Ritala).

Suomi 2018.

 

Viasat Kulta täyttää koko perheen toiveet

Viasatissa on katsottavaa koko perheelle huippu-urheilusta elokuvakanaviin ja laadukkaisiin dokumentteihin, lastenohjelmia ja Disney-kanavia unohtamatta. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan ainakin jalkapallon Englannin Valioliigan, UEFA Nations Leaguen ja Saksan Bundesliigan sekä NHL- ja KHL-jääkiekon tunnelmaan. Ja totta kai mukana on myös koripallon, golfin, amerikkalaisen jalkapallon, nyrkkeilyn ja moottoriurheilun tärkeimmät ottelut ja kisat.

Tutustu ja tilaa

Valioliiga Viasatilla
Valioliiga Viasatilla

Valioliiga

10.8. kausi alkaa

Viikonlopun 10.-12.8. aikana nähdään kauden ensimmäinen Valioliiga-studio, sekä monta mielenkiintoista ottelua. Avausottelussa kohtaavat Manchester United ja Leicester ja ensimmäisen kierroksen päättää Arsenalin ja viime vuoden mestarin Manchester Cityn välinen ottelu.
Jääkiekkoa Viasatilla

Maailman parasta jääkiekkoa

Seuraa NHL ja KHL –kaudet alusta loppuun Viasatilla. Osan otteluista näet parhaaseen katseluaikaan Viasat Jääkiekko-kanavalla.

Thor: Ragnarök

Sisarpuolelleen ja kuoleman jumalattarelle Helalle hävinnyt Thor joutuu viihdyttämään Sakaarin asukkaita ja Suurmestaria gladiaattorina. Kerran häntä vastaan tulee vanha tuttu Kostaja Hulk. He yhdistävät voimansa arvo­ituksellisen Scrapperin ja yllättävän liittolaisen kanssa ja käyvät taistoon Helaa vastaan pelastaakseen Asgardin. Supersankariseikkailu - USA 2017

Kaksin karkuteillä: TV-sarja | Disney Channel

Viasat Kulta -paketin Disney-kanavilla esitetään joka päivä lasten suosikkeja.

Kaksin karkuteillä: TV-sarja | Disney Channel

Tähkäpää-sadun onnellisen lopun pitäisi olla alkamassa, mutta kaikki ei menekään niin kuin Tähkäpää on haaveillut. Eugene tottuu nopeasti uuteen ja loisteliaaseen elämäänsä kuninkaallisena, mutta Tähkäpää huomaa, että hallitseminen on hankalampaa kuin hän oli kuvitellutkaan. Uudet vastuut painavat, ja Tähkäpää keksii paeta ystävänsä ja kamarineitonsa Cassandran kanssa seikkailulle, joka on täynnä taikaa. Tähkäpää saa nähdä, että hänellä on vielä paljon opittavaa, ennen kuin hän voi ottaa vastaan roolinsa Coronan prinsessana. Elämä mutkistuu!

Miksaa oma pakettisi
alk 9,95 €/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle sopivin kanavapaketti. Pakettiin voi sisällyttää myös Cirkus-ohjelmakirjaston, joka sisältää mm. suosituimpia brittisarjoja dekkareista draamaan, BBC:n laatusarjoja unohtamatta. Valitse Mix-pakettiisi yhteensä joko 4, 8 tai 12 kanavaa ja vaihtele niitä halutessasi vaikka joka kuukausi.

James Nesbitt: Disasters That Changed Britain
James Nesbitt: Disasters That Changed Britain

James Nesbitt: Disasters That Changed Britain

Kun tragedia iskee ihmisiin, se muuttaa heidät ikiajoiksi. Näyttelijä James Nesbitt käy läpi joitakin Ison-Britannian suurimmista 1900-luvun katastrofeista ja tarkastelee muutoksia, joita niiden vanavedessä on seurannut.

James Nesbitt: Disasters That Changed Britain

la 25.8. alkaen klo 23 HISTORY

Kun tragedia iskee ihmisiin, se muuttaa heidät ikiajoiksi. Näyttelijä James Nesbitt (Hobitti ja Murphyn lailla) käy läpi joitakin Ison-Britannian suurimmista 1900-luvun katastrofeista ja tarkastelee muutoksia, joita niiden vanavedessä on seurannut. Tämä ainutlaatuinen sarja ei vain näe ihmisten kärsimyksiä tragedioissa vaan myös yrittää selittää tapahtumiin vaikuttanutta laajempaa poliittista, kulttuurista ja institutionaalista kontekstia. Tarkastelun kohteet vaihtelevat vuoden 1918 espanjalaisesta influenssasta ja vuoden 1966 walesilaisesta kaivosonnettomuudesta, jossa kuoli 116 lasta ja 28 aikuista, Pohjois-Irlannin ns. veriseen sunnuntaihin vuonna 1972 ja Hillsboroughin stadiontragediaan vuonna 1989. Sarja käsittelee myös Grenfell Towerin katastrofaalista paloa Lontoossa vuonna 2017. Olisiko tragedia voitu välttää, ja mitä seurauksia sillä on ollut? Nesbitt selvittää, miksi varoituksia ei kuunneltu ja miten näennäisen viattomat päätökset - joissakin tapauksissa vuosikymmeniä aikaisemmin - ovat vaikuttaneet traagisiin tapahtumiin. Katastrofi muuttaa aina historiaa.

Fortitude

Fortitude, kausi 1

Fortitude kuvaa Huippuvuorilla eristyksessä olevaa tiivistä yhteisöä, jonne väkivalta ja rikollisuus eivät ole yltäneet.

Fortitude, kausi 1

Cirkus-ohjelmakirjasto

Vuonna 2015 tämä sarja oli brittiläisen tv-yhtiön suosituin sarja. Fortitude kuvaa Huippuvuorilla eristyksessä olevaa tiivistä yhteisöä, jonne väkivalta ja rikollisuus eivät ole yltäneet. Jääkerroksen alla uinuu kuitenkin pahuus. Sarjan toinen kausi nähdään Cirkus-ohjelmakirjastossa heinäkuussa. 

Jalkapalloa

Eurosport näyttää 2.8. suorana Major League Soccer -sarjan All Star -ottelun, jossa MLS:n parhaat pelaajat kohtaavat Juventuksen.

Tohtori Pehmola Disney Juniorilla

Kuusivuotias Tohtori Pehmola kommunikoi pehmolelujen kanssa ja käyttää takapihan klinikkaansa  niiden hoitamiseen. Sarja osoittaa, miten tärkeää on huolehtia toisistamme, ja miten toiveet todella voivat käydä toteen.Kuusivuotias Tohtori Pehmola kommunikoi pehmolelujen kanssa ja käyttää takapihan klinikkaansa  niiden hoitamiseen. Sarja osoittaa, miten tärkeää on huolehtia toisistamme, ja miten toiveet todella voivat käydä toteen.

DNA Netti + DNA TV-hubi -asiakkaana katselet kanavapaketteja etuhintaan.