Kanavapaketit ja ohjelmakirjastot | DNA

Viihde yhdessä paikassa

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa katsoa juuri sitä mitä milloinkin haluat.

DNA TV Viihdekirjasto veloituksetta käyttöösi

Kun käytössäsi on DNA TV Hubi, saat Viihdekirjaston leffat automaattisesti televisioosi ja kotisohvalle. DNA TV Viihdekirjastossa on noin 200 elokuvaa ja katsottavaa kaikille; aikaisempien vuosien menestyselokuvia, kriitikoiden suosikkeja, koko perheen elokuvia, romantiikkaa, komediaa, toimintaa. Herkullinen sekoitus elokuvia jokaiseen makuun.
Valikoima päivittyy joka kuukausi uusilla elokuvilla. DNA TV Hubi -tilaajana pääset nauttimaan elokuvista vaikka heti, sillä Viihdekirjasto sisältyy kaikkiin tilauksiin automaattisesti. Löydät sen DNA Hubin Menu-valikon kautta.

 

Tutustu ja tilaa DNA TV Hubi

Tutustu ja tilaa DNA TV Hubi + Netti

Leffavalikoima päivittyy joka kuukausi:

Kaikki urheilu samasta paketista –
DNA SportMix alk. 9,95 €/kk

DNA SportMix on juuri sellainen urheilupaketti kuin haluat. Seuraa suosikkilajejasi ympäri vuoden ja tutustu uusiin lajeihin vaikka vain kuukauden kerrallaan. DNA SportMix -paketistasi löydät kattavan valikoiman huippu-urheilua edulliseen hintaan.

Tutustu ja tilaa

Jääkiekon MM-kisat C Morella

Seuraa jääkiekon MM-kisoja C Morella 10.-26.5.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Valioliigan lisäksi Viasatilla nähdään paljon muutakin huippujalkapalloa: UEFA Nations League, Englannin liigacup, Bundesliiga, Ligue 1 ja Skotlannin Valioliiga.

Viasat Jalkapallo -kanavapaketin mukana saat Viaplay-palvelun. Viasat Jalkapallo -kanavapaketti tarjoaa jalkapallo-ottelut reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot.

Mestarien liigan lisäksi C Morella voi seurata Espanjan La Ligan, Eurooppa-liigan sekä Ranskan Cupin pelejä.

Me­starien liigaa nähdään peli-iltoina C Moren kanavilla aina neljä per peli-ilta. La Ligan otteluita näytetään kanavilla aina mahdollisim­man monta ja pelit pelataan yleisimmin perjantaista maanan­taihin, ja ajankohtaisia makasiiniohjelmia on luvassa aina pitkin viikkoa. Ranskan Cupin peleistä jokaiselta kierrokselta näytetään kaksi mielenkiintoisinta ottelua.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Seuraa pyöräilyn huipputapahtumia Eurosportilla.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

Maailman upeinta moot­toriurheilusarjaa ajetaan tasaisen vauhdikkaaseen tahtiin viimeiseen osakilpailuun asti. Kausi 2019 starttaa C Morella 15.-17.3. Australiasta ja päättyy viimeiseen osakilpailuun 29.11.-1.12. Abu Dhabissa.

F1-tarjonnan lisäksi C Morella nähdään myös F2 ja GP3 sekä MotoGP -kilpailuita.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet.

Viasatilla yksinoikeudella major-turnaukset U.S. Open, The Open ja PGA Championship ja European Tour. Lisäksi LPGA Tourin huippuhetket ja makasiiniohjelmia.

Viasat Golf -kanavapaketin mukana saat Viaplay-palvelun. Viasat Golf -kanavapaketti tarjoaa golf-turnaukset reaaliajassa kotitelkkarista ja Viaplay-palvelua katsot missä tahansa ja millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla.

Seuraa maailman parasta jääkiekkoa, NHL ja KHL -kaudet samassa paketissa.

Kaikki huippujoukkueiden kohtaamiset ja kaikki Jokereiden ottelut. Jokaista kotiottelua edeltää puolen tunnin KHL-studio, joka kuvataan suorana Hartwall Arenalta.

Viasat Jääkiekko -kanavapaketin mukana saat Viaplay-palvelun. Viasat Jääkiekko -kanavapaketti tarjoaa jääkiekkolähetykset reaaliajassa kotitelkkarissa ja Viaplayta katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA Hubilla. Voit valita mitä ottelua katsot ja NHL-liigan otteluita 48 tuntia jälkilähetyksenä.

Snooker on Eurosportin kanavien suosituimpia lajeja. Turnauksesta toiseen katsojat kerääntyvät sankoin joukoin seuraamaan vihreän veran herrasmiehiä ja turnauksia nähdään läpi vuoden.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä C More -ohjelmakirjastosta voit katsoa suosikkisarjasi vaikka koko tuotantokauden yhdellä kertaa.

C Moren alkuperäissarjojen ja Juniorin lastenohjelmien lisäksi ohjelmakirjastossa on kaikki SF Kidsin klassikot sekä MTV 3:n, Subin ja Avan suosikit, joita voit katsoa ohjelmakirjaston kautta ilman mainoskatkoja.

Tutustu ja tilaa

Mestarien Liiga C Morella

Urheilua

 • C More tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.
 • Formulat, jalkapallon Mestarien liiga ja Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä.
 • Tilaukseen sisältyvän C More -suoratoistopalvelun kautta näet mm. livetapahtumien jälkeiset tallenteet ja voit katsoa ohjelmia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
The Greatest Showman C Morella

Elokuvia

 • C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta, yli 300 ensi-iltaelokuvaa vuodessa.
 • Uusia ensi-iltaelokuvia nähdään joka viikko.
 • Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta katsot elokuvia juuri silloin, kun itse haluat ja missä haluat.
 • C More -suoratoistopalvelusta näet enemmän elokuvia kuin TV-kanavilla esitetään, niin vanhoja klassikoita kuin suosittuja uutuusleffoja.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä.
Onnela 2.kausi C Morella

TV-sarjoja

 • C More tarjoaa valtavan valikoiman suosittuja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.
 • Valikoimasta löytyy useita laatusarjoja ja monista sarjoista uusimmat tuotantokaudet vain vuorokauden viiveellä USA:n ensiesityksestä (mm. Game of Thrones, Solsidan, Girls ja monet muut).
 • Suuressa roolissa ovat myös kotimaiset- ja pohjoismaiset laatusarjat ja elokuvat.
 • C More tuottaa lisäksi omia alkuperäissarjoja, näitä ovat mm. Aallonmurtaja, Onnela ja Ratamo.
 • Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita, tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta vaikka koko tuotantokausi kerralla.
 • Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä
Ferninand C Morella

Lastenohjelmia

 • C Moresta löydät laajan kattauksen lastenohjelmia lapsille ja lapsenmielisille.
 • C More Juniori tarjoaa runsaasti lastenohjelmia ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu täydentää valikoimaa.
 • C More -suoratoistopalvelun kautta voit katsoa lastenohjelmia silloin, kun haluat ja missä haluat.
 • Valikoimassa on rakastettuja klassikoita, kuten Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu ja Vaahteramäen Eemeli, sekä uusimpia animaatioita. Löydät C Moresta myös kaikki 104 jaksoa uudelleendubattuja Muumilaakson tarinoita.

Viasat Kulta ja Viaplay täyttävät koko perheen toiveet

Viasat tarjoaa katsottavaa koko perheelle. Huippu-urheilusta elokuvakanaviin, dokumenteista lastenohjelmiin ja Disney-kanaviin. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. NHL- ja KHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä UEFA Nations Leaguen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: Viasat-kanavapakettia täydentää Viaplay, josta katsot ohjelmia silloin kun haluat: uutuusleffoja, sarjoja sekä urheilulähetykset suorana.

Tutustu ja tilaa

Urheilua

 • Viasat ja Viaplay tarjoavat monipuolista urheilua.
  Huippujalkapalloa, kuten Valioliigaa ja muuta Englantilaista jalkapalloa sekä Bundesliiga ja UEFA Nations League. 
  Maailman parasta jääkiekkoa: NHL ja KHL.
  Golfin European Tour, LPGA Tour, Ryder Cup ja muita golfin huipputapahtumia. 
  Paljon muutakin urheilua, kuten Nascar, Major League Baseball ja Koripallon Euroliiga.
 • Tilaukseen sisältyvän Viaplay-suoratoistopalvelun kautta näet myös nyrkkeilyä ja UFC:tä, jota ei Viasatin tv-kanavilla näytetä.
 • Kaikki urheilulähetykset ovat katsottavissa 48h jälkikäteen Viaplayssa.
 • Viaplay tarjoaa enemmän rinnakkaisia urheilulähetyksiä kuin Viasatin kanavilla on mahdollista näyttää.

Elokuvia

 • Viasat ja Viaplay tarjoavat paljon uusia ensi-iltaelokuvia.
 • Tilaukseen sisältyvän Viaplay-suoratoistopalvelun kautta voit katsoa elokuvia ja muita ohjelmia juuri silloin, kun itse haluat.
 • Viaplay sisältää ensi-iltaelokuvien lisäksi laajan valikoiman muita huippuelokuvia ja uutuuksia, joita ei kanavilla esitetä.

TV-sarjoja

 • Tilaukseen sisältyvä Viaplay-suoratoistopalvelu tarjoaa huikean määrän suosittuja TV-sarjoja, myös paljon Hollywood-tuotantoa.
 • Katso sarjoja silloin, kun haluat ja missä haluat, kuten Bosch, Good Wife, American Housewife, StartUp, Maria Wern, Modus ja Puisto-osasto.
 • Viaplay tarjoaa useiden satojen sarjojen kokonaisia tuotantokausia, esim. sarjasta Greyn Anatomia voit katsella kaudet 1-14 yhteen putkeen tai silloin, kun haluat.
 • Viaplay tuottaa Pohjoismaisia Viaplay Original -sarjoja yksinoikeudella, kuten Lumen kätkemä ja Four Hands Menu.
 • Kaikki TV-sarjat ovat katsottavissa vain Viaplayssa, niitä ei esitetä TV-kanavilla.

Lastenohjelmia

 • Tilaukseen sisältyvä Viaplay-suoratoistopalvelu tarjoaa laajan valikoiman lasten TV-sarjoja ja elokuvia, mm. Disney On Demand ja Nickelodeonin tarjontaa sekä paljon muuta.
 • Voit katsella sarjoja ja elokuvia silloin, kun haluat ja missä haluat.
 • Viaplayn valikoimaan sisältyy mm. Heidi, Maija Mehiläinen, Zelly go, My Little Pony: Ystävyyden taikaa ja Utelias Vili.

Miksaa oma pakettisi
alk. 9,95 €/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle sopivin kanavapaketti. Pakettiin voi sisällyttää myös Cirkus-ohjelmakirjaston, joka sisältää mm. suosituimpia brittisarjoja dekkareista draamaan, BBC:n laatusarjoja unohtamatta. Valitse Mix-pakettiisi yhteensä joko 4, 8 tai 12 kanavaa ja vaihtele niitä halutessasi vaikka joka kuukausi.

Diesel Brothers

Heavy D., Diesel Dave ja Dieselsellerzit tunnetaan kautta maailman hulluista internet-videoistaan ja uskomattomista ajoneuvorakennelmistaan.

Diesel Brothers

ma 27.5. alkaen  klo 22 Discovery Channel

Heavy D., Diesel Dave ja Dieselsellerzit tunnetaan kautta maailman hulluista internet-videoistaan ja uskomattomista ajoneuvorakennelmistaan. Megaluokan rakennushankkeet ja ryhmän tekemät mahtavat autolahjoitukset ovat nykypäivän legendoja. Joka jaksossa myydään, ostetaan ja tuhotaan kaikkea dieselillä kulkevaa, eikä siinä kaikki. Kun he avasivat käytettyjen tai rikkinäisten diesel-autojen osto-, myynti- ja kunnostusliikkeen, 200 000 dollarin liikevaihto ylittyi heti ensimmäisenä päivänä. Tällä kaudella Dieselsellerzit ovat valmiina kasvattamaan liiketoimintaa entistäkin isommaksi.

Fortitude

Fortitude, kausi 1

Fortitude kuvaa Huippuvuorilla eristyksessä olevaa tiivistä yhteisöä, jonne väkivalta ja rikollisuus eivät ole yltäneet.

Fortitude, kausi 1

Cirkus-ohjelmakirjasto

Vuonna 2015 tämä sarja oli brittiläisen tv-yhtiön suosituin sarja. Fortitude kuvaa Huippuvuorilla eristyksessä olevaa tiivistä yhteisöä, jonne väkivalta ja rikollisuus eivät ole yltäneet. Jääkerroksen alla uinuu kuitenkin pahuus. Sarjan toinen kausi nähdään Cirkus-ohjelmakirjastossa heinäkuussa. 

Jalkapalloa

Eurosport näyttää 2.8. suorana Major League Soccer -sarjan All Star -ottelun, jossa MLS:n parhaat pelaajat kohtaavat Juventuksen.

Tohtori Pehmola Disney Juniorilla

Kuusivuotias Tohtori Pehmola kommunikoi pehmolelujen kanssa ja käyttää takapihan klinikkaansa  niiden hoitamiseen. Sarja osoittaa, miten tärkeää on huolehtia toisistamme, ja miten toiveet todella voivat käydä toteen.Kuusivuotias Tohtori Pehmola kommunikoi pehmolelujen kanssa ja käyttää takapihan klinikkaansa  niiden hoitamiseen. Sarja osoittaa, miten tärkeää on huolehtia toisistamme, ja miten toiveet todella voivat käydä toteen.

DNA TV Hubi + Netti -asiakkaana katselet kanavapaketteja etuhintaan.

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.