Kanavapaketit ja ohjelmakirjastot | DNA

NHL 3.10. alkaen Viasatilla

Kaikkea viihdettä yhdessä paikassa

DNA TV ja DNA TV Hubi yhdistävät television, nopean netin, ohjelmakirjastot, kanavapaketit, pelit ja sovellukset sekä musiikin yhdeksi kaiken kattavaksi viihdekokonaisuudeksi. Valitse valmiista paketeista tai kokoa omasi – voit vaihdella sisältöjä vaikka joka kuukausi.

Kaikki urheilu samasta paketista –
DNA SportMix alk. 9,95 €/kk

DNA SportMix on juuri sellainen urheilupaketti kuin haluat. Seuraa suosikkilajejasi ympäri vuoden ja tutustu uusiin lajeihin vaikka vain kuukauden kerrallaan. DNA SportMix -paketistasi löydät kattavan valikoiman huippu-urheilua edulliseen hintaan.

Tutustu ja tilaa

Jääkiekon CHL C Morella

Champions Hockey League starttaa uuteen kauteen 30. elokuuta. Suomesta läsnä Tappara, TPS, HIFK, Kärpät ja hallitseva CHL-mestari JYP. C More näyttää kaikki suomalaisseurojen pelit suorina.

CHL:n lisäksi Ruotsin parhaita kiekkojoukkueita nähdään myös jatkossa C Moren kanavilla Ruotsin liigan eli SHL:n merkeissä.

Valioliigan lisäksi Viasatilla nähdään paljon muutakin jalkapalloa: UEFA Nations League, Englannin liigacup, Bundesliiga, Ligue 1 ja Skotlannin Valioliiga.

Uusi maajoukkuekilpailu UEFA Nations League alkaa syyskuussa. Turnauksessa pelataan neljässä eri liigassa, johon joukkueet jaettiin rankingin perusteella. Suomi sijoittui C-liigaan. UEFA Nations Leaguen kautta neljä joukkuetta varmistaa paikkansa vuoden 2020 EM-lopputurnauksessa.

Me­starien liigassa katseltavaa mahtuu entistä enemmän C Moren kanaville, sillä pelit alkavat klo 19.55 ja 22.00, joten katsojien on mahdollista seurata aiempaa useampia otteluita suorina lähetyksinä. Me­starien liigaa nähdään peli-iltoina C Moren kanavilla aina neljä per peli-ilta.

Mestarien liigan lisäksi C Morella voi seurata Espanjan La Ligan sekä Eurooppa-liigan pelejä. La Ligan otteluita näytetään kanavilla aina mahdollisim­man monta. Pelit pelataan yleisimmin perjantaista maanan­taihin, ja ajankohtaisia makasiiniohjelmia on luvassa aina pitkin viikkoa.

Tällä kaudella otteluita nähdään myös parhaas­een katseluaikaan, sunnuntaisin klo 20.00 ja 23.20 alkaen ja keskimäärin 4 ottelua viikossa. Kausi huipentuu 3.2. pelattavaan Super Bowliin.

Maailman upeinta moot­toriurheilusarjaa ajetaan tasaisen vauhdikkaaseen tahtiin viimeiseen osakilpailuun asti. F1-tarjonnan lisäksi C Morella nähdään myös F2 ja GP3 sekä MotoGP -kilpailuita.

Viasatilla yksinoikeudella major-turnaukset U.S. Open, The Open ja PGA Championship ja European Tour, sekä syksyllä 2018 Ryder Cup. Lisäksi LPGA Tourin huippuhetket ja makasiiniohjelmia.

Kaikki huippujoukkueiden kohtaamiset ja kaikki Jokereiden ottelut. Jokaista kotiottelua edeltää puolen tunnin KHL-studio, joka kuvataan suorana Hartwall Arenalta.
Viasatin jääkiekkotarjontaa täydentää lokakuussa kautensa aloittava NHL.

Snooker on Eurosportin kanavien suosituimpia lajeja. Turnauksesta toiseen katsojat kerääntyvät sankoin joukoin seuraamaan vihreän veran herrasmiehiä ja turnauksia nähdään läpi vuoden.

Eurosportin kanavat sisältyvät DNA Sport -kanavapakettiin, jossa lisäksi mukana 5 muuta urheilukanavaa: Fight SPORTS, Fuel TV, Motorvision TV, Nautical Channel ja Ginx eSport TV.

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä C More -ohjelmakirjastosta voit katsoa suosikkisarjasi vaikka koko tuotantokauden yhdellä kertaa.

C Moren alkuperäissarjojen ja Juniorin lastenohjelmien lisäksi ohjelmakirjastossa on kaikki SF Kidsin klassikot sekä MTV 3:n, Subin ja Avan suosikit, joita voit katsoa ohjelmakirjaston kautta ilman mainoskatkoja.

Tutustu ja tilaa

Suorat Formula 1 -lähetykset C Morella
Suorat F1-lähetykset C Morella

Formula 1

C Morella jännität koko kauden kaikki tapahtumat suorina.

Kaukomatkakisat edessä. Kimi Räikkönen on taatusti halukas loppukaudesta näyttämään, että hänet olisi Sauberille päästämisen sijaan kannattanut pitää Ferrarilla myös 2019, ja Valtteri Bottas puolestaan jahtaa kuumeisesti kauden ensimmäistä voittoaan Mersun ohjaimissa. 

Kisakalenteri

28.-30.9. Venäjä
5.-7.10. Japani
19.-21.10. Yhdysvallat
26.-28.10. Meksiko
9.-11.11. Brasilia
23.-25.11. Abu Dhabi

Timanttiliiga ja IAAF Word Challenge C Morella

Yleisurheilu

Seuraa Timanttiliigan ja IAAF World Challenge –tapahtumien kilpailuja C Morella. 

Ravit C Morella
Ravit C Morella

Ravit

Toto-ravit tuttuun tapaan maanantaista lauantaihin suorina lähetyksinä.

Ex-Onnelliset 2.kausi

C Moren alkuperäissarja: Johanna Vuoksenmaan kome­diallinen draamasarja kertoo perheistä, jotka muuttavat taloyhtiöön, joka on rakennettu eronneiden lapsiperhei­den tarpeita ajatellen. Sarjan 2. tuotantokaudella näh­dään, mitä Eroasuntojen vanhoille asukkaille kuuluu sekä tutustutaan joukkoon uusia asukkaita. Kauden alkaessa ensimmäisen kauden asukkaat ovat eri tavoin aset­tuneet uuteen elämäntilanteeseensa ja eron ensivaiheen shokkireaktiot ovat ohi, mutta uusi elämänvaihe tuo eteen uusia haasteita. Taloon muuttaa myös yksi uusi eronnut pari, Hanna ja Paavo (Karoliina Blackburn ja Eero Ritala).

Suomi 2018.

 

Viasat Kulta täyttää koko perheen toiveet

Viasatissa on katsottavaa koko perheelle huippu-urheilusta elokuvakanaviin ja laadukkaisiin dokumentteihin, lastenohjelmia ja Disney-kanavia unohtamatta. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan ainakin jalkapallon Englannin Valioliigan, UEFA Nations Leaguen ja Saksan Bundesliigan sekä NHL- ja KHL-jääkiekon tunnelmaan. Ja totta kai mukana on myös koripallon, golfin, amerikkalaisen jalkapallon, nyrkkeilyn ja moottoriurheilun tärkeimmät ottelut ja kisat.

Tutustu ja tilaa

Valioliiga Viasatilla
Valioliiga Viasatilla

Valioliiga

su 7.10. Liverpool - Manchester City
la 20.10. Chelsea - Manchester United
su 28.10. Tottenham - Manchester City

su 7.10. Liverpool - Manchester City
la 20.10. Chelsea - Manchester United
su 28.10. Tottenham - Manchester City

Jääkiekkoa Viasatilla

Maailman parasta jääkiekkoa

Seuraa NHL ja KHL -kaudet alusta loppuun Viasatilla. Osan otteluista näet parhaaseen katseluaikaan Viasat Jääkiekko-kanavalla.

Thor: Ragnarök

Sisarpuolelleen ja kuoleman jumalattarelle Helalle hävinnyt Thor joutuu viihdyttämään Sakaarin asukkaita ja Suurmestaria gladiaattorina. Kerran häntä vastaan tulee vanha tuttu Kostaja Hulk. He yhdistävät voimansa arvo­ituksellisen Scrapperin ja yllättävän liittolaisen kanssa ja käyvät taistoon Helaa vastaan pelastaakseen Asgardin. Supersankariseikkailu - USA 2017

Kaksin karkuteillä: TV-sarja | Disney Channel

Viasat Kulta -paketin Disney-kanavilla esitetään joka päivä lasten suosikkeja.

Kaksin karkuteillä: TV-sarja | Disney Channel

Tähkäpää-sadun onnellisen lopun pitäisi olla alkamassa, mutta kaikki ei menekään niin kuin Tähkäpää on haaveillut. Eugene tottuu nopeasti uuteen ja loisteliaaseen elämäänsä kuninkaallisena, mutta Tähkäpää huomaa, että hallitseminen on hankalampaa kuin hän oli kuvitellutkaan. Uudet vastuut painavat, ja Tähkäpää keksii paeta ystävänsä ja kamarineitonsa Cassandran kanssa seikkailulle, joka on täynnä taikaa. Tähkäpää saa nähdä, että hänellä on vielä paljon opittavaa, ennen kuin hän voi ottaa vastaan roolinsa Coronan prinsessana. Elämä mutkistuu!

Miksaa oma pakettisi
alk. 9,95 €/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle sopivin kanavapaketti. Pakettiin voi sisällyttää myös Cirkus-ohjelmakirjaston, joka sisältää mm. suosituimpia brittisarjoja dekkareista draamaan, BBC:n laatusarjoja unohtamatta. Valitse Mix-pakettiisi yhteensä joko 4, 8 tai 12 kanavaa ja vaihtele niitä halutessasi vaikka joka kuukausi.

Untitled Irwin Family Project

Irwinin perhe eli Terri, Bindi ja Robert on omistanut elämänsä villieläinten ja luonnon suojelulle sekä perheen edesmenneen isän, Steve Irwinin eli “Krokotiilinmetsästäjän” muistolle. Tässä sarjassa seurataan perheen vauhdikasta elämää.

Untitled Irwin Family Project

su 28.10. alkaen klo 21 Animal Planet

Irwinin perhe eli Terri, Bindi ja Robert on omistanut elämänsä villieläinten ja luonnon suojelulle sekä perheen edesmenneen isän, Steve Irwinin eli “Krokotiilinmetsästäjän” muistolle. Tässä sarjassa seurataan perheen vauhdikasta elämää. Terri tunnetaan intohimoisena luonnon puolestapuhujana ympäri maailmaa, ja Irwinin lapset edustavat luonnonsuojelun aktiivista uutta sukupolvea. Bindi innoittaa muita nuoria toimimaan luonnon hyväksi. Robertin luontainen uteliaisuus vie hänet entistä syvemmälle Australian villiin luontoon. Yksi perheen tavoitteista on rakentaa Queenslandin australialaisesta eläintarhasta maailmanluokan käyntikohde. Perhe jatkaa Steve Irwinin aloittamaa työtä tutkimuksen, koulutusohjelmien ja monien luonnonsuojeluhankkeiden kautta.

Fortitude

Fortitude, kausi 1

Fortitude kuvaa Huippuvuorilla eristyksessä olevaa tiivistä yhteisöä, jonne väkivalta ja rikollisuus eivät ole yltäneet.

Fortitude, kausi 1

Cirkus-ohjelmakirjasto

Vuonna 2015 tämä sarja oli brittiläisen tv-yhtiön suosituin sarja. Fortitude kuvaa Huippuvuorilla eristyksessä olevaa tiivistä yhteisöä, jonne väkivalta ja rikollisuus eivät ole yltäneet. Jääkerroksen alla uinuu kuitenkin pahuus. Sarjan toinen kausi nähdään Cirkus-ohjelmakirjastossa heinäkuussa. 

Jalkapalloa

Eurosport näyttää 2.8. suorana Major League Soccer -sarjan All Star -ottelun, jossa MLS:n parhaat pelaajat kohtaavat Juventuksen.

Tohtori Pehmola Disney Juniorilla

Kuusivuotias Tohtori Pehmola kommunikoi pehmolelujen kanssa ja käyttää takapihan klinikkaansa  niiden hoitamiseen. Sarja osoittaa, miten tärkeää on huolehtia toisistamme, ja miten toiveet todella voivat käydä toteen.Kuusivuotias Tohtori Pehmola kommunikoi pehmolelujen kanssa ja käyttää takapihan klinikkaansa  niiden hoitamiseen. Sarja osoittaa, miten tärkeää on huolehtia toisistamme, ja miten toiveet todella voivat käydä toteen.

DNA TV Hubi + Netti -asiakkaana katselet kanavapaketteja etuhintaan.