Jopo -arvonnan säännöt

Osallistumisaika 25.6.-29.7.2018. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ostavat Samsung Galaxy S9 tai S9+ -puhelimen 25.6-29.7.2018 välisenä aikana DNA Kaupasta tai osoitteesta www.dna.fi. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon sekä voittajan julkistamiseen. Palkintoina arvotaan 61 kappaletta Jopo -polkupyöriä (arvo 445€/polkupyörä). Puhelimen ostaja osallistuu sen DNA Kaupan tai nettikaupan Jopon arvontaan, mistä hän on puhelimen osatanut. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta.
Arvonta suoritetaan viimeistään 12.08.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.