Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää DNA Welho Oy ja MTV Oy. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Palkintona arvotaan yksi kahden henkilön Game of Thrones -teemamatka Kroatiaan 7.-11.6.2019. Palkinto sisältää Finnairin menopaluulennot, yksi laukku ruumaan, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 yötä hotellissa, aamiainen, illalliset (sis. 1 lasi viiniä / olutta) ja päiväohjelmassa mainitut kiertokäynnit ja sisäänpääsymaksut. Hinta ei sis. matkavakuutusta, matkoja Suomessa, eli matka alkaa ja päättyy Helsinki-Vantaan lentokentälle. Osallistujalla tulee olla voimassa olevat matka-asiakirjat kuten passi ja matkavakuutus. Koko matkan ajan mukana seuraavat C Moren ammattilaiset ja kohteessa on mukana englanninkielinen paikallisopas. Retkiin osallistumisessa tulisi huomioida liikuntarajoitteisuus, koska maasto voi paikoitellen olla haastava. Palkinnon arvo 3000 €.

Arvonta suoritetaan viimeistään 29.4.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan jälkeen kahden päivän sisällä, ja/tai voittaja ei vahvista osallistumistaan palkintomatkalle kahden päivän sisällä siitä, kun voittaja on saanut tiedon voitosta, tämä menettää oikeuden palkintoon ja arvonnan järjestäjä arpoo uuden voittajan. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä muuttaa rahaksi. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjille oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Arvontaan osallistuvat kaikki henkilöt, joilla on 28.4.2019 voimassa oleva C More- tai C More Total -tilaus DNA:lta. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. DNA Welho Oy vastaa arpajaisverosta. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.