Viihde yhdessä paikassa, siellä missä sinäkin - 
DNA TV Hubi

DNA TV Hubi yhdistää tutun television sekä suoratoistopalvelut, kanavapaketit ja tuhannet sovellukset helppokäyttöiseksi viihdekeskukseksi. DNA TV Hubilla voit katsoa peruskanavia myös netin kautta ilman antennia, kaikkialla Suomessa. 

DNA TV Hubilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu!


11,00 €/kk/24 kk
jatkossa 8,00 €/kk

Tutustu ja tilaa
Tilaa etuhintaan DNA Netin kanssa.

Sovellukset televisioon - Tilaa edulliseen DNA Asiakasetuhintaan kanavapaketit, suoratoistopalvelut, ja vuokraamon uutuusleffat lisämaksusta. DNA Hubi -laitteella ulottuvillasi on lisäksi tuhansia maksuttomia ja maksullisia erikseen tilattavia viihde- ja hyötysovelluksia, kuten YouTube, Yle Areena, mtv, Ruutu, C More, Elisa Viihde Viaplay, Netflix, Disney+.

Sovellukset televisioon

Suoratoistopalvelu ja maksukanavat samalla tilauksella - Osaan kanavapaketeista sisältyy automaattisesti suoratoistopalvelu, esim. C More tai Elisa Viihde Viaplay. Suoratoistopalvelusta katselet haluamiasi ohjelmia DNA Hubi -laitteella, kännykällä, tabletilla tai tietokoneen selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. Tutustu kanavapaketteihin.

Suoratoistopalvelut ja kanavapaketit

Uutena DNA TV -asiakkaana saat leffakupongin vuokraamoon - DNA TV Vuokraamon ja SF Anytimen tuhansien elokuvien valikoimasta löydät helposti katsotuimmat uutuudet heti elokuvalevityksen jälkeen: tyylikästä draamaa, räjähtävää toimintaa, hömppää ja komediaa sekä parhaat lastenleffat koko perheelle - kaikki teräväpiirrolla. Enää ei elokuvan palauttamisesta tarvitse huolehtia! Saat vuokraamon käyttöösi, kun sinulla on voimassa oleva DNA TV -tilaus.

Vuokraamo

TV-kanavat netin kautta telkkariin parhaalla kuvanlaadulla - Perus- ja maksukanavia myös netin kautta ja ilman antennia, kaikkialla Suomessa. Tutustu tilattaviin kanavapaketteihin.

Netti-TV

Tilaa koko palvelu tai pelkkä
mobiilisovellus

Kotona ja mukana

Tilaa koko palvelu kotiin ja mukaan

DNA TV Hubi 
11,00 €/kk/24 kk

jatkossa 8,00 €/kk

 • Viihdekeskus televisioon (DNA Hubi-laitteella)
 • Mobiilisovellus
 • Selainversio tietokoneelle
 • Katso peruskanavia myös netin kautta ilman antennia, kaikkialla Suomessa.
Mukana

Lempiohjelmat mukaan mökille tai matkalle

DNA TV -mobiilisovellus
0 €/1 kk

jatkossa 6,90 €/kk, ei määräaikaa

 • Kaikki lempiohjelmat kulkevat mukanasi
 • Mobiilisovellus (peilaus isolle ruudulle)
 • Selainversio tietokoneelle
 • Rajaton tallennus
   

Yhdistä tilaukseen huippunopea DNA Netti

Kysy DNA TV Hubi -palvelusta tai DNA TV -mobiilisovelluksesta chatissa

DNA TV -mobiilisovellus vai koko DNA TV Hubi -viihdekeskus? Kysy!

Vaikea valita? Anna DNA Apurin auttaa! DNA Kaupan tutut asiantuntijat palvelevat sekä tiskin takana että chatissa – kysy DNA TV Hubi -palvelusta, DNA TV -mobiilisovelluksesta tai kanavapaketeista – autamme valitsemaan käyttöösi sopivimman palvelun.

Autamme vertailemaan vaihtoehtoja myös puhelimessa.
Soita heti tai varaa soittoaika, niin soitamme sinulle takaisin toivomallasi hetkellä.​
Vastaamme arkisin 9-20 ja lauantaisin 10-16. Numero on maksuton.

Miksi valita DNA TV Hubi?

TV-kanavat myös netin välityksellä.

TV-kanavat netin kautta telkkariin parhaalla kuvanlaadulla 

Perus- ja maksukanavia myös netin kautta ja ilman antennia, kaikkialla Suomessa.

Tutustu tilattaviin netti-TV-kanaviin

Täydennä haluamillasi sisällöillä

Tilaa edulliseen DNA Asiakasetuhintaan kanavapaketit, suoratoistopalvelut, ja vuokraamon uutuusleffat lisämaksusta. DNA Hubi -laitteella ulottuvillasi on lisäksi tuhansia maksuttomia ja maksullisia erikseen tilattavia viihde- ja hyötysovelluksia, kuten YouTube, Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu, C More, Elisa Viihde Viaplay, Netflix, Disney+.

 

Katso esittelyvideo

Usein kysyttyä DNA TV Hubi -palvelusta

Mitä viihdettä DNA TV Hubi -palveluun sisältyy ilman lisämaksua?

Palveluun sisältyy Viihdekirjaston uudistuva ja monipuolinen leffavalikoima, valikoima päivittyy joka kuukausi. Voit katsella elokuvia silloin, kun haluat. Tutustu Viihdekirjaston ajankohtaisiin vinkkeihin: https://www.dna.fi/ajankohtainen-viihde#Viihdekirjasto


DNA Hubi -laitteen Google Play -kaupasta käytössäsi on useita ilmaisia sovelluksia ja voit käyttää niitä ilman lisämaksua, kuten YouTube sekä kotimaiset Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu ja SVT Play.

Tilaukseen sisältyvällä helppokäyttöisellä DNA TV -mobiilisovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

Ota lempisarjasi jaksot kerralla talteen ja skippaa mainokset! Voit tallentaa vaikka kaikilta peruskanavilta yhtä aikaa (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, STAR Channel ja National Geographic). Tallentaminen ja tallenteiden katsominen onnistuu puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai DNA Hubi -laitteella, myös kesken ohjelman. Tallennus on tilattava erikseen DNA TV Hubilta.

Mikä ero on uudella ja vanhalla DNA Hubi -laitteella?

Uusi DNA Hubi on aiempaa tehokkaampi ja suorituskykyisempi, joten DNA TV Hubi -palvelua on entistäkin vaivattomampi käyttää - sisällöt latautuvat hetkessä. Laite on myös aiempaa pienikokoisempi (mitat: 137 x 138 x 24 mm). Uudistuneen laitteen mukana tulevan Bluetooth-kaukosäätimen ansiosta voit hakea suosikkisisältöjäsi myös äänihaulla. Kaukosäädin toimii myös ilman suoraa yhteyttä DNA Hubin kanssa, joten voit säilyttää DNA Hubi -laitetta vaikka TV-tason uumenissa.

Kun sinulla on voimassa oleva DNA TV Hubi -tilaus, laitteesta uuteen vaihtaminen on helppoa, me teemme lähes kaiken puolestasi. Riittää, että tilaat uudistuneen DNA Hubi (2.sukupolvi) -laitteen kotiisi ja otat sen jälkeen meihin yhteyttä. Voit hankkia uuden laitteen ja tehdä palvelun siirron myös kätevästi DNA Kaupassa. Tilaa tästä 

Mitkä kanavat näkyvät DNA TV -mobiilisovelluksella ja selaimella dnatv.dna.fi

Tallennettavat kanavat

Voit katsoa tallennettuja ohjelmia Suomessa ja kaikkialla EU:n alueella.

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • MTV3
 • Nelonen
 • Sub
 • Yle Teema & Fem
 • Jim
 • AVA
 • TV5
 • Liv
 • Kutonen
 • STAR Channel
 • Hero
 • Frii
 • TLC
 • National Geographic

Suorat lähetykset:

Katso suoria lähetyksiä DNA TV -palvelulla Suomessa ja jokaisessa 28 EU-maassa.

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • Yle Teema & Fem
 • STAR Channel
 • Frii
 • TLC
 • National Geographic

Suorat lähetykset maksu-tv-kanavilta:

DNA TV -sovelluksella voi katsella joitakin kanavapakettien kanavia suorana missä vain. Se edellyttää voimassa olevaa kanavapaketin sekä DNA TV -palvelun tilausta DNA:lta. Katsottavat kanavat määräytyvät tilatun kanavapaketin mukaan. Katso mihin kanavapakettiin kanava kuuluu: 
​​

Miten sovelluksia ladataan DNA TV Hubi -palveluun?

DNA Hubi -laitteen Google Play Kauppa toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi kännykän sovelluskauppa. Sovellusten lataamista varten tarvitset Google-tunnukset, kuten esimerkiksi gmail-sähköpostiosoitteen. Sovelluskaupassa on tuhansia sovelluksia ja suuri osa ilmaisia, kuten YouTube ja Yle Areena. Maksullisia ja erikseen tilattavia sovelluksia on esimerkiksi C More, Netflix ja Disney +.

Miten saan DNA TV -palvelun myös kodin kakkostelevisioon tai mökille?

DNA TV Hubi Tupla tuo DNA TV -sovelluksen ja suoratoistopalvelut kätevästi kodin kakkostelkkariin tai mökille. Se sisältää samat palvelut ja ominaisuudet kuin DNA TV Hubi -palvelukin, mutta tuo lempiohjelmasi kahdelle DNA Hubi -laitteelle samalla tavalla: kaikki tallenteesi, tilaamasi kanavapaketit tai suoratoistopalvelut, vuokratut elokuvat ja muut sisällöt ovat käytössäsi molemmissa laitteissa.

Tilaa DNA TV Hubi Tupla soittamalla myyntinumeroon: 0800 550 044 (Ark. 9–20, la 10–16. Numero on maksuton)

Minkälaisen netin DNA TV Hubi -palvelu vaatii?

DNA TV Hubi -palvelu vaatii nettiyhteyden toimiakseen. Mikä tahansa nettiyhteys kelpaa, mutta suosittelemme tutustumaan DNA Netti -tuotteisiin ja tilaamaan sekä netin että DNA TV Hubi -palvelun yhdessä.

Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta