DNA TV mukaan mökille

Kesän paras tuliainen omalle mökille -
DNA TV Hubi!

Kesä ja kanavat - tee vanhasta mökkitelevisiostasi älytelevisio!

Mölkky, grillattavat ja ruudut viritetty sadepäivien varalle? Check! DNA TV Hubi tekee lomailusta rennompaa, kun voit ottaa kanavat, sovellukset ja muun viihteen mukaasi - mökkitelkkariin, tablettiin ja laiturinnokkaan, kesän kaikkiin ruutuihin. Jos DNA Hubi -laite on jo kotoa tuttu, jätä se sinne ja tilaa DNA TV Hubi Tupla. Sillä saat omat kanavasi ja tallenteesi myös mökille, kerralla kahteen laitteeseen.

DNA TV Hubi tekee mökkeilystä mukavaa, koko perheelle!

Tilaa DNA TV Hubi

DNA TV Hubi Tupla tuo DNA TV -sovelluksen ja suoratoistopalvelut kätevästi kodin kakkostelkkariin tai mökille. Se sisältää samat palvelut ja ominaisuudet kuin DNA TV Hubi -palvelukin, mutta tuo lempiohjelmasi kahdelle DNA Hubi -laitteelle samalla tavalla: kaikki tallenteesi, tilaamasi kanavapaketit tai suoratoistopalvelut, vuokratut elokuvat ja muut sisällöt ovat käytössäsi molemmissa laitteissa.

Tilaa DNA TV Hubi Tupla soittamalla myyntinumeroon: 0800 550 044 (Ark. 9–20, la 10–16. Numero on maksuton)

Katso peruskanavia myös netin kautta

Ota ohjelmat mukaasi DNA TV -mobiilisovelluksella

Nauti DNA TV Viihdekirjaston sarjoista ja leffoista

Tallenna ja katso ohjelmia silloin, kun sinulle sopii

Seuraa urheilua V Sport+ Suomi -kanavalta

DNA TV Hubi - viihde yhdessä paikassa

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 7000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa katsoa juuri sitä mitä milloinkin haluat.
 

Siirry tilaamaan

Uudella DNA Hubi -laitteella on 30 vrk tyytyväisyystakuu!

Päivitä DNA Hubi uuteen ja tutustu siihen rauhassa - voit halutessasi palauttaa laitteen tyytyväisyystakuun aikana. 

Koko perheen viihdekeskuksen eli DNA TV Hubi -palvelun ydin on uudistunut: DNA Hubi -laite on nyt aiempaa suorituskykyisempi ja tehokkaampi, mutta myös pienikokoisempi, viihteen uusi pikkumusta! Uuden DNA Hubi -laitteen tilaajalle C More kesäksi!

 

Päivitä laitteesi

Täydennä haluamillasi sisällöillä

Tilaa edulliseen DNA Asiakasetuhintaan kanavapaketit, suoratoistopalvelut ja vuokraamon uutuusleffat lisämaksusta. DNA Hubi -laitteella ulottuvillasi on lisäksi tuhansia maksuttomia ja maksullisia erikseen tilattavia viihde- ja hyötysovelluksia, kuten YouTube, Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu, C More, Elisa Viihde Viaplay, Netflix, Disney+.

Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla

Oletko miettinyt, miten saisit suosikkikanavasi ja muut viihdesisältösi helposti mukaasi kesän aktiviteetteihin? DNA TV Hubi -palveluun kuuluvalla DNA TV -mobiilisovelluksella se onnistuu: lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, esimerkiksi laiturinnokassa oleskellessa.

Voit myös tilata pelkän DNA TV -mobiilisovelluksen tästä

 

Myös maksulliset TV-kanavat netin kautta telkkariin parhaalla kuvanlaadulla 

DNA TV Hubilla voit katsoa TV-kanavia laajakaistan yli kaikkialla Suomessa, et siis tarvitse välttämättä antenni- tai kaapeliyhteyttä. DNA TV Hubi yhdistää tutun television, netin välityksellä toimivan IPTV:n, vuokraamon ja yli 7000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi.

Katso kaikki maksulliset netti-TV-kanavapaketit

Kysy DNA TV Hubi -palvelusta tai DNA TV -mobiilisovelluksesta chatissa

DNA TV -mobiilisovellus vai koko DNA TV Hubi -viihdekeskus? Kysy!

Vaikea valita? Anna DNA Apurin auttaa! DNA Kaupan tutut asiantuntijat palvelevat sekä tiskin takana että chatissa – kysy DNA TV Hubi -palvelusta, DNA TV -mobiilisovelluksesta tai kanavapaketeista – autamme valitsemaan käyttöösi sopivimman palvelun.

Autamme vertailemaan vaihtoehtoja myös puhelimessa.
Soita heti tai varaa soittoaika, niin soitamme sinulle takaisin toivomallasi hetkellä.​
Vastaamme arkisin 9-20 ja lauantaisin 10-16. Numero on maksuton.