DNA TV – sellainen TV kuin sinä haluat

Uudesta DNA TV-hubista löydät TV-kanavat, tallenteet, Netflixin, YouTuben, C Moren, pelit ja musiikin. Saat enemmän juuri sitä viihdettä mitä haluat. 

Katso mitä haluat. Milloin haluat. Millä haluat.

C More -ohjelmakirjasto tarjoaa upeita elokuvia ja suosituimmat sarjat. Leffat heti tuoreeltaan elokuvalevityksen jälkeen. Kaikki koukuttavimmat sarjat, myös HBO-suosikit. Katso niin paljon kuin haluat. Jopa 300 leffaensi-iltaa vuodessa.

DNA TV:llä katsot C More -ohjelmakirjastoa puhelimella, tabletilla, DNA TV-hubilla sekä DNA:n digiboksilla. Kotona, mökillä, kotimatkalla – missä ja milloin tahansa!

C More -ohjelmakirjasto sisältyy C More- ja C More Total -kanavapaketteihin.

Tilaa C More 9,95 €/kk   Tilaa C More Total 29.90 €/kk

Katso C More -ohjelmakirjaston esittelyvideo

Game of Thrones, 7. kausi

Uusi jakso aina ma klo 04 ja 22 C More Series ja C More -ohjelmakirjasto. Maailman suosituimpiin tv-sarjoihin kuuluvan Game of Thronesin kauan odotettu ja fanien ahkerasti spekuloima 7. kausi C Morella. Ylistetyn fantasiadraaman jaksot ovat nähtävissä maanantaiaamuisin pian USA:n ensiesityksen jälkeen. George R.R. Martinin kirjoihin perustuvassa ja palkintoja haalineessa sarjassa seurataan myyttisessä Westerosin maanosassa asuvia aatelissukuja, jotka kamppailevat kiivaasti koko kuningaskunnan herruudesta. Seitsemännellä kaudella talvi on tullut ja suuri taistelu voi alkaa.
Bridget Jones´s Baby C Morella

Bridget Jones´s Baby

Kolmannessa elokuvassa ikuisesta sinkusta päähenkilö Bridget Jones tulee raskaaksi - mutta kuka on isä?

Bridget Jones´s Baby

19.8. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Kolmannessa elokuvassa ikuisesta sinkusta päähenkilö Bridget Jones tulee raskaaksi - mutta kuka on isä?

Ohjaaja: Sharon Maguire. USA 2016.
Pääosissa: Renee Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey.

Black Mass C Morella

Black Mass

Tosipohjainen rikosdraama brutaalin gangsterin Whitey Bulgerin rikollisesta urasta Bostonissa 1970-luvulla. 

Black Mass

30.9. klo 1.50 ja 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Tosipohjainen rikosdraama brutaalin gangsterin Whitey Bulgerin rikollisesta urasta Bostonissa 1970-luvulla. 

Ohjaaja: Scott Cooper. USA 2015.
Pääosissa: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Joel Edgerton. 

Everest C Morella

Everest

Henkeäsalpaava draama kovaonnisesta kiipeilijäretkikunnasta.

Everest

su 18.6. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Henkeäsalpaava draama kovaonnisesta kiipeilijäretkikunnasta, joka yrittää nousta maailman korkeimpaan pisteeseen Mount Everestille.

Ohjaaja: Baltasar Kormákur. Iso-Britannia/USA 2015.
Pääosissa: Jason Clarke, Josh Brolin, Robin Wright, Emily Watson, Keira Knightley, Jake Gyllenhaal.

Tanskalainen tyttö C Morella

Tanskalainen tyttö

Palkittu ja kiitetty draama taiteilijapari Einar ja Gerda Wegeneristä, jotka ovat onnellisesti naimisissa.

Tanskalainen tyttö

23.9. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Oscarilla palkittu ja kiitetty draama taiteilijapari Einar ja Gerda Wegeneristä, jotka ovat onnellisesti naimisissa, mutta Einar ei viihdy kehossaan. Alicia Vikander palkittiin Gerdan roolistaan parhaan naissivuosan Oscarilla. 

Ohjaaja: Tom Hooper. USA 2015.
Pääosissa: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Amber Heard.

Leffahetki aina, kun haluat

Viasat-ohjelmakirjasto tarjoaa satoja elokuvia. Katso missä haluat, milloin haluat. Katsele elokuvia puhelimella, tabletilla, DNA TV-hubilla sekä DNA:n digiboksilla.

Viasat-ohjelmakirjasto sisältyy DNA:lta tilattavien Viasat Kulta- ja Viasat Viihde –kanavapakettien tilaukseen.

Tilaa Viasat Viihde 19,95 €/kk  Tilaa Viasat Kulta 39,95 €/kk

Katso Viasat-ohjelmakirjaston esittelyvideo

Vaiana

Lumoava tarina sisukkaasta polynesialaisesta tytöstä, joka lähtee uhkarohkealla matkalle pelastaakseen kansansa.

Vaiana 

Lumoava tarina sisukkaasta polynesialaisesta tytöstä, joka lähtee uhkarohkealla matkalle pelastaakseen kansansa. Matkalla hän kohtaa puoli-jumalan ja tulee toteuttaneeksi esi-isiensä antaman tehtävän.

Animaatio - USA 2016

Inferno

Tom Hanks palaa Harvardin professori Robert Langdonin rooliin Ron Howardin ohjaamassa elokuvassa.

Inferno

Tom Hanks palaa Harvardin professori Robert Langdonin rooliin Ron Howardin ohjaamassa, Dan Brownin kirjaan perustuvassa elokuvassa. Ikivanha kartta saattaa estää tuhon tapahtumasta nykyajassa.

Toimintatrilleri - USA 2016

Arrival

Kun salaperäisiä avaruusaluksia laskeutuu ympäri maapalloa, erikoisryhmä saa tehtävän selvittää mitä muukalaiset oikein haluavat.

Arrival 

Kun salaperäisiä avaruusaluksia laskeutuu ympäri maapalloa, kielitieteilijä Louis Banksia pyydetään mukaan erikoisryhmään, jonka tehtävänä on selvittää mitä muukalaiset oikein haluavat.

Draama/jännitys/scifi - USA 2016

Jackie

Presidentti Kennedyn vaimo suree Yhdysvaltojen kanssa miestään surullisenkuuluisan salamurhan jälkeen.

Jackie

Natalie Portman esittää Oscar -ehdokkuuden arvoisesti presidentti Kennedyn vaimoa, joka suree Yhdysvaltojen kanssa miestään surullisenkuuluisan salamurhan jälkeen.

Biografia, draama - Ranska/USA 2016

 

 

Cirkus-ohjelmakirjastosta brittidraamaa ja rikossarjoja. Katso aina kun haluat.

Rakastatko brittidraamaa ja murhamysteereitä? Cirkus-ohjelmakirjastosta katselet suositut brittisarjat aina silloin kun sinulle sopii. Katso kokonaiset tuotantokaudet DNA TV:llä – puhelimella, tabletilla, DNA TV-hubilla sekä DNA:n digiboksilla.

 

Tilaa Cirkus-ohjelmakirjasto 5,95 €/kk

Katso Cirkus-ohjelmakirjaston esittelyvideo

Hercule Poirot

David Suchet on maailmankuulu etsivähahmo Hercule Poirot. Agatha Christien rakastetut teokset heräävät henkiin tässä hienossa murhamysteerikokoelmassa.
Vera Stanhope tutkii Cirkus-ohjelmakirjastossa

Vera Stanhope tutkii

Pohjois-Englantiin sijoittuva rikossarja.

Vera Stanhope tutkii

Pohjois-Englantiin sijoittuvassa sarjassa rikosylikomisario Vera Stanhope on viinaanmenevä, suorasukainen työnarkomaani. Hän ei näytä yksinäisyyttään ja kohtaa maailman aseinaan terävä äly, oveluus ja rohkeus sekä räväkkä pahansisuinen luonne.

Katso traileri:

Shetland (Shetlandsaarten murhat)

Shetlannin saarille sijoittuva murhamysteerisarja.

Shetland (Shetlandsaarten murhat)

Douglas Henshall esittää Jimmy Pereziä murhamysteerisarjassa joka sijoittuu Skotlannin Shetlannin saarille.

Katso traileri:

Syrjäinen maa

Walesin vuoristoalueelle, syrjäisille tiloille ja tiiviisiin kyliin sijoittuva rikosdraama.

Syrjäinen maa

Walesin vuoristoalueelle, syrjäisille tiloille ja tiiviisiin kyliin sijoittuva rikosdraama. Richard Harrington esittää ylikomisario Tom Mathiasia, ulkopuolelta tullutta muukalaista jolla on synkkiä, tuhoisia salaisuuksia.

Katso traileri:

Bletchley Parkin murhatutkijat

Neljä sodanaikaista salakielen selvittäjää yhdistää voimansa sodanjälkeisessä Lontoossa selvittääkseen julmien murhien sarjan.

DNA TV-hubilla katsot Netflixiä jopa 4K-kuvanlaadulla

Netflixin palkitut sarjat, elokuvat ja dokumentit ovat kaikki ulottuvillasi DNA TV-hubissa. Voit katsoa suosikkisi millä laitteella haluat ja entistäkin mukavammin - DNA TV-hubin ansiosta kuvanlaatu on jopa 4 kertaa teräväpiirtoa tarkempi. 

Tilaa DNA TV netillä nyt. Saat kaupan päälle kolme kuukautta Netflixiä parhaalla 4K-laadulla.

 

Uusille DNA TV netillä -palvelun tilaajille tarjoamme Netflix-perhetilauksen veloituksetta kolmeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen nykyisillä Netflix-asiakkailla tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja muilla asiakkailla erikseen vahvistettana maksullisena tilauksena Netflixin hinnoittelun mukaisesti.

Stranger Things

Nuori poika katoaa ja pikkukaupungin väki alkaa selvittää mysteeriä. Asiaan liittyy salaisia kokeita, kauhistuttavia yliluonnollisia voimia ja eräs outo pieni tyttö.

Pidä leffailta kotonasi. Valitse illan elokuva digiboksilla. SF Anytimen tuhansien elokuvien valikoimasta löydät kuumimmat uutuudet ja koko perheen klassikot. Paahda vain popcornit.

SF Anytime tarjoaa uutuusleffat heti elokuvalevityksen jälkeen. Tuhansien elokuvien valikoimassa löydät valtavasti katseltavaa: tyylikästä draamaa, räjähtävää toimintaa, hömppää ja komediaa sekä katsottavaa koko perheelle – myös teräväpiirrolla.

Videovuokraamoa käytät DNA TV-hubilla ja DNA:n digiboksilla.

SF Anytime videovuokraamo

 • Vuokraa elokuvat ja sarjat DNA TV-hubilla tai DNA:n digiboksilla.
 • Hinnat alkaen 1 €, uutuusleffat alkaen 4 €
 • Katseluaikaa on 48 tuntia vuokraamisesta ja voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Eikä palauttamisesta tarvitse erikseen huolehtia.

Selaa kaikkia videovuokraamon elokuvia SF Anytimen sivuilla

Gold

Draama, USA

Kenny Wells on epätoivoinen malminetsijä, joka yrittää päästä seuraavaan suursuoneen käsiksi. Yhdessä innokkaan geologi Michael Acostan kanssa kaksikko päättääkin lähteä kokeilemaan onneaan Indonesian kartoittamattomiin viidakoihin. 

Logan

Toiminta, USA/Kanada/Australia

Lähitulevaisuudessa mutantit on ajettu lähes sukupuuttoon ja Ryhmä-X ei ole enää olemassakaan. Jopa Logan alkaa näyttää vanhenemisen merkkejä kuskatessaan nuoria limusiinilla, jotta saisi huolehdittua Meksikossa piileskelevästä ailahtelevasta Charles Xavierista. Eräänä päivänä kaksikon etuovelle tupsahtaa nuori mutantti Laura ja tämän perässä matkaavat hallituksen agentit.

A Cure For Wellness

Draama, USA/Saksa

Talousyhtiön kunnianhimoinen Lockhart lähetetään Sveitsin Alpeilla sijaitsevaan hyvinvointiin kannustavaan kylpylään tuomaan yhtiön sinne lähetetty toimitusjohtaja takaisin ihmisten ilmoille. Paikan päällä hänelle käy kuitenkin selväksi, ettei laitos ole kaikkein normaaleimmasta päästä, kun hoitajat diagnosoivat Lockhartilla muiden potilaiden tapaan mysteerisen sairauden.

Assasin's Creed

Toiminta, Britannia/Ranska/USA

Mullistavan teknologia avulla Callum Lynchin muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.

T2 Trainspotting

Draama, Britannia

Ensin tuli tilaisuus… sitten petos. Kaksikymmentä vuotta on kulunut. Paljon on muuttunut ja paljon on pysynyt samana. Mark Renton palaa ainoaan paikkaan, jota voi kutsua kodikseen. Kaikki odottavat häntä: Spud, Sick Boy ja Begbie. Muitakin vanhoja ystäviä on odottamassa: suru, menetys, ilo, kosto, viha, ystävyys, rakkaus, pelko, katumus, heroiini, itsetuho ja kuolemanvaara ovat kaikki vastassa, valmiina toivottamaan hänet tervetulleeksi.

Passengers

Seikkailu, USA

Aurora Lane ja Jim Preston ovat kaksi avaruusmatkustajaa, joiden tavoitteena on päästä uudelle planeetalle. Heidän matkansa saa kuitenkin vaarallisen käänteen, kun horroskapselit herättävät heidät 90 vuotta ennen planeetalle saapumista. Kun avaruusaluksessa ilmenee lisäksi vika, kaksikon täytyy pelastaa 5 000 vielä horroksessa olevaa kanssamatkustajaa.

Sing

Animaatio, USA

Tyylikäs koalaherra Buster Moon johtaa teatteria, joka on nähnyt parempiakin päiviä. Mutta Buster on optimisti eikä aio antaa teatterin mennä konkurssiin. Niinpä hän panee viimeiset lanttinsa likoon ja järjestää suuren luokan laulukilpailut teatterin pelastamiseksi.

Manchester by the Sea

Draama, USA

Vanhemman veljensä Joen kuoltua Lee Chandler palaa Manchester by- the-Sean pikkukaupunkiin huolehtimaan veljenpojastaan Patrickista. Siellä Lee joutuu kohtaamaan menneisyytensä, joka erotti hänet vaimostaan Randista, sekä yhteisön, jossa hän varttui lapsena.

DNA TV on helppo hankkia ja voit rakentaa siitä juuri sinulle sopivan TV-palvelun.
DNA TV on sellainen TV kuin sinä haluat.

DNA TV netillä

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA TV netillä

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA paketoi TV- ja viihdepalvelut sekä nopeat yhteydet helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi kokonaisuudeksi. Ota nopea laajakaistaliittymä, DNA TV -sovellus sekä DNA TV-hubi ja täydennä paketti netin ja TV:n parhailla viihdepalveluilla. Katso urheilua, vuokraa leffa, kuuntele uusimmat musat, pelaa pelejä tai katso sarjoja vaikka kokonainen tuotantokausi kerrallaan.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV™ -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast™ -peilaustuki
 • Nopea netti (Valokuitu Plus 200M tai 4G 150M)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV netillä -asiakkaana saat esim. C More kanavapaketin -20 % asiakasetuhintaan. Lue lisää eduista DNA TV netillä -asiakkaille.

DNA TV netillä

38,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 937,50 €

Tutustu ja tilaa

 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

Sis. DNA TV –sovelluksen tallennuksella, DNA TV-hubin ja DNA laajakaistan joko 200M Valokuitu Plus tai DNA Supernetti 4G 150M. DNA TV –sovellus tallennuksella erikseen ostettuna 6,90 €/kk; DNA TV hubilla ilman laajakaistaa 21,90€/kk ja DNA laajakaista erikseen ostettuna 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 38,90 €/kk. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Laajakaistan maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja sekä DNA TV -erityisehtoja. Laajakaistatilaukseen tarvitaan erillinen DNA modeemi.

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV hubilla

DNA TV-hubi, DNA TV -sovellus ja verkkotallennus yhdessä paketissa. Nauti haluamastasi viihteestä kaikilla ruuduilla.

21,90 €/kk/24 kk

Avausmaksu 3,90 €. Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 529,50 €.

DNA TV hubilla

Netin ja TV:n parhaat sisällöt yhdessä.

DNA TV-hubilla teet jokaisesta kodin ruudusta älytelevision ja nautit TV-kanavista, parhaista netti-tv-palveluista, peleistä ja musiikista yhdellä laitteella. Huippumodernissa laitteessa on DNA TV -sovellus, Android TV™ -käyttöjärjestelmä ja peilaustuki (Google Cast™), kaikki helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Paketti sopii kotiin, jossa on jo nopea netti.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast -peilaustuki)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV hubilla

21,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 529,50 €

Tutustu ja tilaa

 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

DNA TV hubilla 21,90 e/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Sisältää DNA TV -liittymän tallennuksella (6,90 e/kk) sis. DNA TV -sovelluksen, videovuokraamon ja tallennuksen. Lisäksi tilaukseen sisältyy DNA TV-hubi (15 e/kk). Laitteen omistusoikeus siirtyy heti, takuun osalta noudatetaan valmistajan takuuehtoja. Sopimus on 24 kk määräaikainen, määräajan jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisilla hinnoilla. Sopimuskauden kokonaishinta 24 kk ajalta on 529,5 €. Mikäli sopimus tai sopimukset päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Videovuokraamo toimii DNA TV-hubi -laitteella. Tilaaminen edellyttää markkinointiluvan antamista. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja sekä DNA TV -erityisehtoja.

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV -sovellus tallennuksella

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia, missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella.

DNA TV -sovellus tallennuksella

TV aina mukanasi!

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella. Tallenna tai katso ohjelmia vapailta kanavilta ja katsele suorana ohjelmat tilaamiltasi maksu-tv-kanavilta. Käytössäsi on jopa 4000 tuntia tallennustilaa.

 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Tallenteiden katselu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Voit katsoa tallenteita ja tilaamiasi maksu-tv-kanavia myös DNA digiboksilla tai Chromecastilla TV-ruudusta

0 €/kk/3 kk

jatkossa 6,90 €/kk

Tutustu ja tilaa

 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.