Onnela nyt katsottavissa C Morella

Suosikkikomediasarja Solsidaniin perustuva suomalaissarja Onnela löytyy nyt C More -ohjelmakirjastosta.

Leffat ja sarjat, läheltä ja kaukaa, liveurheilua ja lastenohjelmia unohtamatta.
Katso mitä haluat. Milloin haluat. Millä haluat.

C More -ohjelmakirjasto tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katsottavissa on koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita, useista sarjoista voit katsoa vaikka koko tuotantokauden kerralla. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle.

C More -ohjelmakirjaston parissa viihtyvät myös kaikenikäiset lapset. C More Juniorin runsaan lastenohjelmatarjonnan lisäksi ohjelmakirjastosta löytyvät kaikki SF Kidsin klassikko-ohjelmat. Mukana on mielenkiintoisia uutuuksia ja ikisuosikkeja.

Urheilun ystäville C More -ohjelmakirjasto tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tallenteet. C Moren F1 Livecenter tarjoaa varsinaisen kisalähetyksen rinnalle viisi lisänäkymää ja voit itse vaikuttaa omaan katseluelämykseen valitsemalla halutun kamerakulman.

C More -ohjelmakirjaston tarjontaan kuuluu myös MTV3:n, Subin ja Avan suosikkiohjelmia, joita voi katsoa ohjelmakirjaston kautta ilman mainoskatkoja.

C More -ohjelmakirjastoa voit katsoa puhelimella, tabletilla, DNA TV-hubilla sekä tietokoneen selaimella osoitteessa tv.dna.fi. Kotona, mökillä, kotimatkalla - missä ja milloin haluat!

DNA:n digibokseilla on katsottavissa osa C More -ohjelmakirjaston sisällöistä.

C More ohjelmakirjasto sisältyy C More, C More Total- ja C More Sport -kanavapaketteihin. Ohjelmakirjaston sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaan. Valitse C More Total -kanavapaketti ja nauti koko sisältötarjonnasta!

Tilaa C More 9,95 €/kk  Tilaa C More Sport 24,95 €/kk  Tilaa C More Total 29,95 €/kk 

Katso C More -ohjelmakirjaston esittelyvideo

Ex Onnelliset 2. kausi

C Moren alkuperäissarja: Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo perheistä, jotka muuttavat taloyhtiöön, joka on rakennettu eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Sarjan 2. tuotantokaudella nähdään, mitä Eroasuntojen vanhoille asukkaille kuuluu sekä tutustutaan joukkoon uusia asukkaita. Kauden alkaessa ensimmäisen kauden asukkaat ovat eri tavoin asettuneet uuteen elämäntilanteeseensa ja eron ensivaiheen shokkireaktiot ovat ohi, mutta uusi elämänvaihe tuo eteen uusia haasteita. Taloon muuttaa myös yksi uusi eronnut pari, Hanna ja Paavo (Karoliina Blackburn ja Eero Ritala).

Sarjasta julkaistaan alkamispäivänä kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa C More –ohjelmakirjastossa. Katso ohjelmakirjastosta silloin, kun haluat.

Suicide Squad C Morella
Suicide Squad C Morella

Suicide Squad

Hollywood-tähtiä vilisevässä supersankarielokuvassa salainen valtion organisaatio rekrytoi kokoelman vangittuja superkonnia.

Suicide Squad

pe 8.6. klo 03.45 ja 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Parhaan maskeerauksen Oscarin voittaneessa, Hollywood-tähtiä vilisevässä supersankarielokuvassa salainen valtion organisaatio rekrytoi kokoelman vangittuja superkonnia. Heille tarjotaan mahdollisuus taistella hyvien puolella mahdottomassa tehtävässä vastapalveluksena lyhyemmistä rangaistuksista.

Ohjaaja: David Ayer. USA 2016.
Pääosissa: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Delevingne. 

Tappajahai C Morella
Tappajahai C Morella

Tappajahai

Steven Spielbergin kauhuelokuva, jossa hai terrorisoi pienen rannikkokaupungin asukkaita, kuuluu historian suurimpiin menestystarinoihin. Roy Scheider, Robert Shaw ja Richard Dreyfuss esittävät kolmea miestä, jotka yrittävät saalistaa haita. 

Tappajahai  

pe 1.6. C More -ohjelmakirjasto
pe 22.6. klo 22 C More First 

Steven Spielbergin kauhuelokuva, jossa hai terrorisoi pienen rannikkokaupungin asukkaita, kuuluu historian suurimpiin menestystarinoihin. Roy Scheider, Robert Shaw ja Richard Dreyfuss esittävät kolmea miestä, jotka yrittävät saalistaa haita. 

Ohjaaja: Steven Spielberg. USA 1975.
Pääosissa: Roy Scheider, Richard Dreyfuss, Robert Shaw. 

Neropatin päiväkirja 3: Kovan onnen kesä

Nyt C Morella. Katso C More –ohjelmakirjastosta silloin, kun haluat ja millä laitteella haluat.

Super-suosittuun Neropatin päiväkirja -kirjasarjaan perustuva koko perheen komedia. Kesäloma on alkanut ja suosikkinössömme Greg aikoo kirmata nauttimaan vapaistaan. Lomasuunnitelmat menevät kuitenkin pahasti pieleen, kun Gregin isä uhkaa lähettää pojan sotilaskou­luun, jollei tämä aktivoidu työntekoon. Pian Greg löytää liudan uusia keinoja hankkiutua ongelmiin - esimerkkinä olematon työpaikka golf-klubilla, josta siitäkin tulee vähän liian työlästä. Lumipalloefekti on valmis Gregin joutuessa isänsä kanssa Eränkävijöiden isä-poikaleirille, jossa kom­melluksille ei tule loppua.

Ohjaaja: David Bowers.

Pääosissa: Zachary Gordon, Devon Bostick, Robert Capron.

USA 2012.

Sota apinoiden planeetasta

Nyt C Morella. Katso C More –ohjelmakirjastosta silloin, kun haluat ja millä laitteella haluat.

Caesar ja tämän älykkäiden apinoiden heimo joutuu hengenvaaralliseen konfliktiin häikäilemättömän evers­tin johtaman ihmisarmeijan kanssa. Konflikti kärjistyy, ja edessä on eeppinen viimeinen taistelu, joka ratkaisee koko planeetan tulevaisuuden. Elokuva on jatko-osa elokuville Apinoiden planeetan synty ja Apinoiden planee­tan vallankumous ja sai Oscar-ehdokkuuden parhaista erikoistehosteista.

Ohjaaja: Matt Reeves.

Pääosissa: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer.

Kanada 2017.

Katso C More First –kanavalla tai C More –ohjelmakirjastosta silloin, kun haluat.

Leffahetki aina, kun haluat

Viasat-ohjelmakirjasto tarjoaa satoja elokuvia. Katso missä haluat, milloin haluat. Katsele elokuvia puhelimella, tabletilla, DNA TV-hubilla sekä DNA:n digiboksilla.

Tutustu Viasat-ohjelmakirjaston valikoimaan DNA TV:llä.

Viasat-ohjelmakirjasto sisältyy DNA:lta tilattavien Viasat Kulta- ja Viasat Viihde –kanavapakettien tilaukseen.

Tilaa Viasat Viihde 19,95 €/kk  Tilaa Viasat Kulta 39,95 €/kk

Katso Viasat-ohjelmakirjaston esittelyvideo

Thor: Ragnarök

Katso kanavapakettiin sisältyvän Viasat-ohjelmakirjaston kautta silloin, kun haluat.

Sisarpuolelleen ja kuoleman jumalattarelle Helalle hävinnyt Thor joutuu viihdyttämään Sakaarin asukkaita ja Suurmestaria gladiaattorina. Kerran häntä vastaan tulee vanha tuttu Kostaja Hulk. He yhdistävät voimansa arvo­ituksellisen Scrapperin ja yllättävän liittolaisen kanssa ja käyvät taistoon Helaa vastaan pelastaakseen Asgardin. Supersankariseikkailu - USA 2017

What Happened to Monday

Maan väkiluku on noussut niin korkeaksi, että katastrofi uhkaa. Maailman johtajat päättävät ottaa käyttöön yhden lapsen politiikan. Terrence Settman on seitsemän identtisen siskoksen isoisä, joka antaa tytöille viikonpäivien nimet. Heille on kehitettävä yksi ja ainoa identiteetti heidän suojelemisekseen viranomaisilta. Kun yksi tytöistä katoaa, muiden siskosten on unohdettava kaunansa ja selvitettävä, mitä on tapahtunut.

Independence Day: Uusi uhka

Katso kanavapakettiin sisältyvän Viasat-ohjelmakirjaston kautta silloin, kun haluat.

Edellisen avaruusolioita vastaan käydyn tuhoisan sodan jälkeen YK on perustanut planeettaa puolustamaan erity­isen järjestön. Nyt kuitenkin avaruudesta ilmaantuu uhka, joka on kaikkea ennen koettua suurempi. Maailman kaikki valtiot yhdistävät sotavoimansa puolustaakseen ihmi­skuntaa tuholta. Tieteisseikkailu - USA 2016

Emoji-elokuva

Ensi-ilta 29.6. Viasat Film Premiere
Katso 29.6. lähtien kanavapakettiin sisältyvän Viasat-ohjelmakirjaston kautta silloin, kun haluat.

Puhelimissamme on emojien salattu maailma. Yksi sen asukkaista on Gene, joka on erilainen: se kokee monen­laisia tunteita, ja muut emojit karsastavat sitä siksi. Gene tahtoo löytää paikkansa maailmassa ja päästä mukaan lähtevään viestiin. Se yhdistää voimansa koodinpurkaja Jailbreakin ja Yläfemmakuvakkeen kanssa ja lähtee seik­kailulle halki sovellusten. Animaatio - USA 2017

The Zookeeper's Wife

Katso kanavapakettiin sisältyvän Viasat-ohjelmakirjaston kautta silloin, kun haluat.

Antonia ja Jan Žabiński omistavat eläintarhan Varso­vassa. He hoitavat lempeästi eläimiään, mutta heidän idyllinen elämänsä järkkyy, kun natsit valloittavat Puolan. Antonia ja Jan joutuvat suoraan Hitlerin nimittämän nat­sien johtavan eläintieteilijän Lutz Heckin alaisiksi. Antonia ja Jan ottavat yhteyttä vastarintaliikkeeseen ja alkavat piilottaa eläintarhaan juutalaisia, jotka joutuisivat muuten Varsovan gettoon. Lopulta he alkavat auttaa heitä pak­enemaan maasta. Historiallinen draama - Britannia,USA 2017

 

 

Cirkus-ohjelmakirjastosta brittidraamaa ja rikossarjoja. Katso aina kun haluat.

Rakastatko brittidraamaa ja murhamysteereitä? Cirkus-ohjelmakirjastosta katselet suositut brittisarjat aina silloin kun sinulle sopii. Katso kokonaiset tuotantokaudet DNA TV:llä – puhelimella, tabletilla, DNA TV-hubilla sekä DNA:n digiboksilla.

Tutustu Circus-ohjelmakirjaston valikoimaan DNA TV:llä.

Cirkus-ohjelmakirjaston voi tilata sellaisenaan tai valita osaksi Mix-kanavapakettia.

Tilaa Cirkus-ohjelmakirjasto 5,95 €/kk Tutustu Mix-kanavapaketteihin

Katso Cirkus-ohjelmakirjaston esittelyvideo

Fortitude

Fortitude on maailman pohjoisin kaupunki. Se oli myös maailman rauhallisin, kunnes yksi sen merkkihenkilöistä löytyy kotoaan raa’asti surmattuna. Yhtäkkiä kaupungin lainvartijalla on tutkittavanaan uransa ensimmäinen murhatapaus. Fortitude oli yksi katsotuimmista tv-sarjoista Englannissa vuonna 2015. Sarjan toinen kausi tulee Cirkus-ohjelmakirjastoon heinäkuussa.

Voit katsoa sarjan jaksot silloin, kun haluat ja vaikka kaikki yhteen putkeen.

Victoria 1.kausi

Merkkidraama kuningatar Victorian 64-vuotisen valtakauden alusta, valtaistuimelle noususta vuonna 1837 ensimmäisen lapsen syntymään kuvaa muutoksen tuittuilevasta teinistä ikoniseksi hallitsijaksi.

Voit katsoa sarjan jaksot silloin, kun haluat ja vaikka kaikki yhteen putkeen.

Mr Selfridge, kausi 2

Historiallisen draaman toinen kausi alkaa vuodesta 1914, kun Selfridgen tavaratalo täyttää viisi vuotta ja Eurooppa on sodan partaalla. Tavaratalon omistaja Harry Gordon Selfridge odottaa Rose-vaimonsa paluuta luokseen.

Voit katsoa sarjan jaksot silloin, kun haluat ja vaikka kaikki yhteen putkeen.

Tutankhamun

Tositarina Howard Carterin suurkoitoksesta löytää poikafaarao Tutankhamonin kadonnut hauta. Upeana taustana Egypti vallankumouksen ja 1. maailmansodan melskeessä. 

Voit katsoa sarjan jaksot silloin, kun haluat ja vaikka kaikki yhteen putkeen.

The Young Pope - piru vai pyhimys

The Young Pope - piru vai pyhimys, pääosissa Jude Law ja Diane Keaton, kertoo ensimmäisen amerikkalaisen paavin, Pius XIII Belardon tarinan. Salaperäinen, ristiriitainen hahmo kulkee yksinäisyyden tietä löytääkseen ihmiskunnalle Jumalan. 

Voit katsoa sarjan jaksot silloin, kun haluat ja vaikka kaikki yhteen putkeen.

DNA TV-hubilla katsot Netflixiä jopa 4K-kuvanlaadulla

Netflixin palkitut sarjat, elokuvat ja dokumentit ovat kaikki ulottuvillasi DNA TV-hubissa. Voit katsoa suosikkisi millä laitteella haluat ja entistäkin mukavammin − DNA TV-hubin ansiosta kuvanlaatu on jopa 4 kertaa teräväpiirtoa tarkempi. 

Stranger Things

Nuori poika katoaa ja pikkukaupungin väki alkaa selvittää mysteeriä. Asiaan liittyy salaisia kokeita, kauhistuttavia yliluonnollisia voimia ja eräs outo pieni tyttö.
Kysymyksiä ja vastauksia Netflix-ohjelmakirjastosta

Pidä leffailta milloin haluat. Selaa valikoimaa, katsele trailereita. Vuokraa illan elokuva matkalla kotiin ja jatka loppuun kotisohvalla. SF Anytimen tuhansien elokuvien valikoimasta löydät helposti kuumimmat ja katsotuimmat uutuudet, heti elokuvalevityksen jälkeen. Klassikoita unohtamatta. Koko perheen leffat löydät omasta kansiostaan. Popcornit esiin!

Huimasti katseltavaa sinulle ja koko perheelle: tyylikästä draamaa, räjähtävää toimintaa, hömppää ja komediaa sekä parhaat lastenleffat koko perheelle – kaikki teräväpiirrolla. Hinnat alkaen 1 €, uutuusleffat alkaen 4 €. Katseluaikaa vuokrauksesta 48 tuntia. Katsele niin monta kertaa kuin haluat, eikä elokuvan palauttamisesta tarvitse huolehtia.

Voit vuokrata elokuvia DNA TV -sovelluksella Android-mobiililaitteilla, Chrome-selaimella osoitteessa tv.dna.fi sekä DNA TV-hubilla ja DNA:n digiboksilla. Voit keskeyttää elokuvan ja jatkaa katselua toisella laitteella, myös iOS-puhelimella ja -tabletilla (ominaisuus ei ole tuettu DNA:n digiboksilla). Vuokraukset veloitetaan DNA:n laskulla. Vuokraamon käyttö edellyttää voimassa olevan DNA TV -tilauksen.

DNA TV Vuokraamo mobiililaitteilla ja selaimella on vielä beta-vaiheessa. Kehitämme palvelua edelleen ja voit antaa palautetta lyhyen kyselyn kautta.

DNA TV Vuokraamo

 • Vuokraa SF Anytimen elokuvia ja sarjoja DNA TV -sovelluksella, DNA TV-hubilla, DNA:n digiboksilla, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella 
 • Valikoimassa parhaat uutuudet, heti leffalevityksen jälkeen
 • Hinnat alkaen 1 €, uutuudet 4 €
 • Katseluaikaa 48 tuntia, eikä palautuksesta tarvitse huolehtia

Selaa kaikkia vuokraamon elokuvia DNA TV -sovelluksella

DNA TV on helppo hankkia ja voit rakentaa siitä juuri sinulle sopivan TV-palvelun.
DNA TV on sellainen TV kuin sinä haluat.

DNA Netti + TV-hubi

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA Netti + TV-hubi

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA paketoi TV- ja viihdepalvelut sekä nopeat yhteydet helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi kokonaisuudeksi. Ota nopea laajakaistaliittymä, DNA TV -sovellus sekä DNA TV-hubi ja täydennä paketti netin ja TV:n parhailla viihdepalveluilla. Katso urheilua, vuokraa leffa, kuuntele uusimmat musat, pelaa pelejä tai katso sarjoja vaikka kokonainen tuotantokausi kerrallaan.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV™ -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast™ -peilaustuki
 • Nopea netti (Valokuitu Plus 200M tai 4G 150M)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA Netti + TV-hubi -asiakkaana saat esim. C More -kanavapaketin -20 % asiakasetuhintaan. Lue lisää eduista DNA Netti + TV-hubi -asiakkaille.


DNA Netti + TV-hubi

alk. 38,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 937,50 €


Tutustu ja tilaa
 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

Sis. DNA TV -sovelluksen tallennuksella, DNA TV-hubin ja DNA laajakaistan joko 200M Valokuitu Plus tai DNA Supernetti 4G 150M. DNA TV -sovellus tallennuksella erikseen ostettuna 6,90 €/kk; DNA TV-hubilla ilman laajakaistaa 21,90€/kk ja DNA laajakaista erikseen ostettuna 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 38,90 €/kk. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Laajakaistan maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja sekä DNA TV -erityisehtoja. Laajakaistatilaukseen tarvitaan erillinen DNA-modeemi.

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV hubilla

DNA TV-hubi, DNA TV -sovellus ja verkkotallennus yhdessä paketissa. Nauti haluamastasi viihteestä kaikilla ruuduilla.

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €

DNA TV hubilla

Netin ja TV:n parhaat sisällöt yhdessä.

DNA TV-hubilla teet jokaisesta kodin ruudusta älytelevision ja nautit TV-kanavista, parhaista netti-tv-palveluista, peleistä ja musiikista yhdellä laitteella. Huippumodernissa laitteessa on DNA TV -sovellus, Android TV™ -käyttöjärjestelmä ja peilaustuki (Google Cast™), kaikki helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Paketti sopii kotiin, jossa on jo nopea netti.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast -peilaustuki)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV hubilla

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €
 

Tutustu ja tilaa
 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

DNA TV hubilla 19,90 €/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Tilaukseen kuuluu DNA TV Tallennuksella TV-hubille (19,90 €/kk) sisältäen verkkotallennuksen ja oikeuden käyttää vuokraamoa. Palvelut ovat käytettävissä Android- ja iOS mobiililaitteilla, tietokoneella ja DNA TV -hubilla. Lisäksi tilaukseen sisältyy DNA TV -hubi (6,50 €/kk). Laitteen omistusoikeus siirtyy heti. DNA TV:n vuokraamo toimii DNA TV -hubilla, Wbox HD3, Wbox HD2, Wbox HD2s-digibokseilla, Android- ja iOS mobiililaitteilla sekä tietokoneella. Riittävän laatutason takaamiseksi vuokraamoa käytettäessä laajakaistaliittymän käyttöpaikassa todellisen latausnopeuden tulisi olla koko ajan vähintään 10 Mbit/s normaalikuvanlaadun katseluun ja 20 Mbit/s teräväpiirtokuvan katseluun. 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV -sovellus tallennuksella

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia, missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella.

DNA TV -sovellus tallennuksella

TV aina mukanasi!

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella. Tallenna tai katso ohjelmia vapailta kanavilta ja katsele suorana ohjelmat tilaamiltasi maksu-tv-kanavilta. Käytössäsi on jopa 4000 tuntia tallennustilaa.

 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Tallenteiden katselu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Voit katsoa tallenteita ja tilaamiasi maksu-tv-kanavia myös DNA digiboksilla tai Chromecastilla TV-ruudusta

0 €/kk/3 kk

jatkossa 6,90 €/kk

Tutustu ja tilaa

 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.