LEFFAT JA SARJAT
ALK. 5,95 €/kk

DNA laajasta leffa- ja sarjatarjonnasta löytyy viihdykettä vaativampaankin makuun. Ohjelmakirjastoista ja videovuokraamosta seuraat leffoja ja sarjoja silloin kuin sinuille sopii, vaikka tuotantokausi kerrallaan.

 

Tudors C More -ohjelmakirjastossa

Katso mitä haluat. Milloin haluat. Millä haluat.

C More -ohjelmakirjasto tarjoaa upeita elokuvia ja suosituimmat sarjat. Leffat heti tuoreeltaan elokuvalevityksen jälkeen. Kaikki koukuttavimmat sarjat, myös HBO-suosikit. Katso niin paljon kuin haluat. Jopa 300 leffaensi-iltaa vuodessa.

DNA TV:llä katsot C More -ohjelmakirjastoa puhelimella, tabletilla, tietokoneella sekä DNA digiboksilla. Kotona, mökillä, kotimatkalla – missä ja milloin tahansa!

C More -ohjelmakirjasto sisältyy C More- ja C More Total -kanavapaketteihin.

Tilaa C More 9,95 €/kk   Tilaa C More Total 29.90 €/kk

Katso C More -ohjelmakirjaston esittelyvideo

Veep C More -ohjelmakirjastossa

Veep, kausi 6

HBO:n poliittinen satiirisarja, jonka päähahmosta senaattori Selina Meyerista (Julia Louis-Dreyfus) tulee varapresidentti. Tiiminsä kanssa hän yrittää vaikuttaa Amerikan politiikkaan muuttumatta kuitenkaan poliittiseksi pelinappulaksi. Uusi jakso joka viikko.
Free State of Jones C Morella

Free State of Jones

Sotadraama USA:n sisällissodan sotilaskarkurista, joka johtaa kapinaa Mississippissä.

Free State of Jones

la 1.7. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Sotadraama USA:n sisällissodan sotilaskarkurista, joka johtaa kapinaa Mississippissä. 

Ohjaaja: Gary Ross. USA 2016.
Pääosissa: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Keri Russell, Mahershala Ali.

Loma C Morella

Loma

Hullu komedia (jatkoa “Faijalla hommat hanskassa” -elokuvalle), jossa perheen poika Rusty Griswold on nyt perheensä rasittavalle lomalle vievä isä.

Loma

pe 16.6. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Hullu komedia (jatkoa “Faijalla hommat hanskassa” -elokuvalle), jossa perheen poika Rusty Griswold on nyt perheensä rasittavalle lomalle vievä isä.

Ohjaaja: John Francis Daley, Jonathan Goldstein. USA 2015.
Pääosissa: Christina Applegate, Ed Helms, Chris Hemsworth, Leslie Mann, Chevy Chase. 

Everest C Morella

Everest

Henkeäsalpaava draama kovaonnisesta kiipeilijäretkikunnasta, joka yrittää nousta maailman korkeimpaan pisteeseen Mount Everestille.

Everest

su 18.6. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Henkeäsalpaava draama kovaonnisesta kiipeilijäretkikunnasta, joka yrittää nousta maailman korkeimpaan pisteeseen Mount Everestille.

Ohjaaja: Baltasar Kormákur. Iso-Britannia/USA 2015.
Pääosissa: Jason Clarke, Josh Brolin, Robin Wright, Emily Watson, Keira Knightley, Jake Gyllenhaal.

Genius C Morella

Genius

Tosipohjainen draama kustannustoimittaja Max Perkinsistä, joka työskenteli 1900-luvun merkittävimpien amerikkalaiskirjailijoiden kanssa.

Genius

su 11.6. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Tosipohjainen draama kustannustoimittaja Max Perkinsistä, joka työskenteli 1900-luvun merkittävimpien amerikkalaiskirjailijoiden kanssa.

Ohjaaja: Michael Grandage. Iso-Britannia/USA 2016.
Pääosissa: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Laura Linney. 

Leffahetki aina, kun haluat

Viasat-ohjelmakirjasto tarjoaa satoja elokuvia. Katso missä haluat, milloin haluat. Katsele elokuvia puhelimella, tabletilla, tietokoneella sekä DNA digiboksilla.

Viasat-ohjelmakirjasto sisältyy DNA:lta tilattavien Viasat Kulta- ja Viasat Viihde –kanavapakettien tilaukseen.

Tilaa Viasat Viihde 19,95 €/kk  Tilaa Viasat Kulta 39,95 €/kk

Tilaa Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Kulta 64,95 €/kk

Katso Viasat-ohjelmakirjaston esittelyvideo

Lemmikkien salainen elämä

Hulvaton animaatio, jossa seurataan lemmikkien salaista elämää.

Lemmikkien salainen elämä

Hulvaton animaatio, jossa seurataan lemmikkien salaista elämää. Terrieri Max ja hänen omistajansa adoptoima uusi koira Duke yrittävät päästä takaisin kotiin ja vältellä väkivaltaista jänistä.

Animaatio - Japani/USA 2016

Jason Bourne

Matt Damon palaa CIA:n vaarallisimman agentin ja salamurhaajan rooliin.

Jason Bourne

Matt Damon palaa CIA:n vaarallisimman agentin ja salamurhaajan rooliin. Bournen paluuta varjostaa uusi ohjelma, joka merkitsee hänet nopeasti kohteeksi ja pakottaa turvautumaan toisen agentin apuun.

Toiminta/trilleri - USA/Britannia 2016

Doctor Strange

Lahjakas aivokirurgi paljastaa muinaisen taiteen kautta salaisen maagisen sodan.

Doctor Strange

Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton ja Mads Mikkelsen tähdittävät Marvel-universumin mystistä ja myyttistä teosta. Lahjakas aivokirurgi paljastaa muinaisen taiteen kautta salaisen maagisen sodan.

Supersankariseikkailu - USA 2016

Pete’s Dragon

Metsävartija löytää pojan ja saa yllätyksekseen selville, että tällä on lemmikkilohikäärme.

Pete’s Dragon

Bryce Dallas Howard, Karl Urban ja Robert Redford tähdittävät lumoavaa uutta versiota Disneyn klassikosta. Metsävartija löytää pojan ja saa yllätyksekseen selville, että tällä on lemmikkilohikäärme.

Perhe-elokuva/seikkailu - USA 2016

 

 

Cirkus-ohjelmakirjastosta brittidraamaa ja rikossarjoja. Katso aina kun haluat.

Rakastatko brittidraamaa ja murhamysteereitä? Cirkus-ohjelmakirjastosta katselet suositut brittisarjat aina silloin kun sinulle sopii. Katso kokonaiset tuotantokaudet DNA TV:llä – puhelimella, tabletilla, tietokoneella sekä DNA digiboksilla.

 

Tilaa Cirkus-ohjelmakirjasto 5,95 €/kk

Katso Cirkus-ohjelmakirjaston esittelyvideo

Hercule Poirot

David Suchet on maailmankuulu etsivähahmo Hercule Poirot. Agatha Christien rakastetut teokset heräävät henkiin tässä hienossa murhamysteerikokoelmassa.
Vera Stanhope tutkii Cirkus-ohjelmakirjastossa

Vera Stanhope tutkii

Pohjois-Englantiin sijoittuva rikossarja.

Vera Stanhope tutkii

Pohjois-Englantiin sijoittuvassa sarjassa rikosylikomisario Vera Stanhope on viinaanmenevä, suorasukainen työnarkomaani. Hän ei näytä yksinäisyyttään ja kohtaa maailman aseinaan terävä äly, oveluus ja rohkeus sekä räväkkä pahansisuinen luonne.

Katso traileri:

Shetland (Shetlandsaarten murhat)

Shetlannin saarille sijoittuva murhamysteerisarja.

Shetland (Shetlandsaarten murhat)

Douglas Henshall esittää Jimmy Pereziä murhamysteerisarjassa joka sijoittuu Skotlannin Shetlannin saarille.

Katso traileri:

Syrjäinen maa

Walesin vuoristoalueelle, syrjäisille tiloille ja tiiviisiin kyliin sijoittuva rikosdraama.

Syrjäinen maa

Walesin vuoristoalueelle, syrjäisille tiloille ja tiiviisiin kyliin sijoittuva rikosdraama. Richard Harrington esittää ylikomisario Tom Mathiasia, ulkopuolelta tullutta muukalaista jolla on synkkiä, tuhoisia salaisuuksia.

Katso traileri:

Bletchley Parkin murhatutkijat

Neljä sodanaikaista salakielen selvittäjää yhdistää voimansa sodanjälkeisessä Lontoossa selvittääkseen julmien murhien sarjan.

Pidä leffailta kotonasi. Valitse illan elokuva digiboksilla. SF Anytimen tuhansien elokuvien valikoimasta löydät kuumimmat uutuudet ja koko perheen klassikot. Paahda vain popcornit.

SF Anytime tarjoaa uutuusleffat heti elokuvalevityksen jälkeen. Tuhansien elokuvien valikoimassa löydät valtavasti katseltavaa: tyylikästä draamaa, räjähtävää toimintaa, hömppää ja komediaa sekä katsottavaa koko perheelle – myös teräväpiirrolla.

Videovuokraamoa käytät DNA:n digiboksilla.

SF Anytime videovuokraamo

  • Vuokraa elokuvat ja sarjat DNA:n digiboksilla.
  • Hinnat alkaen 1 €, uutuusleffat alkaen 4 €
  • Katseluaikaa on 48 tuntia vuokraamisesta ja voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Eikä palauttamisesta tarvitse erikseen huolehtia.
  • Saat DNA:n digiboksin kun tilaat DNA TV:n ja liität tilaukseesi digiboksin.

Selaa kaikkia videovuokraamon elokuvia SF Anytimen sivuilla

Gold

Draama, USA

Kenny Wells on epätoivoinen malminetsijä, joka yrittää päästä seuraavaan suursuoneen käsiksi. Yhdessä innokkaan geologi Michael Acostan kanssa kaksikko päättääkin lähteä kokeilemaan onneaan Indonesian kartoittamattomiin viidakoihin. 

Logan

Toiminta, USA/Kanada/Australia

Lähitulevaisuudessa mutantit on ajettu lähes sukupuuttoon ja Ryhmä-X ei ole enää olemassakaan. Jopa Logan alkaa näyttää vanhenemisen merkkejä kuskatessaan nuoria limusiinilla, jotta saisi huolehdittua Meksikossa piileskelevästä ailahtelevasta Charles Xavierista. Eräänä päivänä kaksikon etuovelle tupsahtaa nuori mutantti Laura ja tämän perässä matkaavat hallituksen agentit.

A Cure For Wellness

Draama, USA/Saksa

Talousyhtiön kunnianhimoinen Lockhart lähetetään Sveitsin Alpeilla sijaitsevaan hyvinvointiin kannustavaan kylpylään tuomaan yhtiön sinne lähetetty toimitusjohtaja takaisin ihmisten ilmoille. Paikan päällä hänelle käy kuitenkin selväksi, ettei laitos ole kaikkein normaaleimmasta päästä, kun hoitajat diagnosoivat Lockhartilla muiden potilaiden tapaan mysteerisen sairauden.

Assasin's Creed

Toiminta, Britannia/Ranska/USA

Mullistavan teknologia avulla Callum Lynchin muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.

T2 Trainspotting

Draama, Britannia

Ensin tuli tilaisuus… sitten petos. Kaksikymmentä vuotta on kulunut. Paljon on muuttunut ja paljon on pysynyt samana. Mark Renton palaa ainoaan paikkaan, jota voi kutsua kodikseen. Kaikki odottavat häntä: Spud, Sick Boy ja Begbie. Muitakin vanhoja ystäviä on odottamassa: suru, menetys, ilo, kosto, viha, ystävyys, rakkaus, pelko, katumus, heroiini, itsetuho ja kuolemanvaara ovat kaikki vastassa, valmiina toivottamaan hänet tervetulleeksi.

Passengers

Seikkailu, USA

Aurora Lane ja Jim Preston ovat kaksi avaruusmatkustajaa, joiden tavoitteena on päästä uudelle planeetalle. Heidän matkansa saa kuitenkin vaarallisen käänteen, kun horroskapselit herättävät heidät 90 vuotta ennen planeetalle saapumista. Kun avaruusaluksessa ilmenee lisäksi vika, kaksikon täytyy pelastaa 5 000 vielä horroksessa olevaa kanssamatkustajaa.

Sing

Animaatio, USA

Tyylikäs koalaherra Buster Moon johtaa teatteria, joka on nähnyt parempiakin päiviä. Mutta Buster on optimisti eikä aio antaa teatterin mennä konkurssiin. Niinpä hän panee viimeiset lanttinsa likoon ja järjestää suuren luokan laulukilpailut teatterin pelastamiseksi.

Manchester by the Sea

Draama, USA

Vanhemman veljensä Joen kuoltua Lee Chandler palaa Manchester by- the-Sean pikkukaupunkiin huolehtimaan veljenpojastaan Patrickista. Siellä Lee joutuu kohtaamaan menneisyytensä, joka erotti hänet vaimostaan Randista, sekä yhteisön, jossa hän varttui lapsena.