Koko perheen kanavapaketit | DNA

KANAVAPAKETIT KOKO PERHEELLE

Ensi-iltaelokuvia vai urheilua? Dokumentteja vai lastenohjelmia? Vastakkainasettelu on viimeinkin ohi, kun tilaat kanavapaketin DNA:lta. Saat katsottavaa koko perheelle.

Doria etsimässä Viasat Film Premierellä

Miksaa oma pakettisi

alk. 9,95€/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle parhaiten sopiva kanavapaketti. Mix-kanavapakettiin voit valita myös Cirkus-ohjelmakirjaston. Voit vaihdella valintoja helposti vaikka kuukausittain Minun palvelussa. Vot valita pakettiisi 4, 8 tai 12 kanavaa.

Sofia Ensimmäinen © Disney

Lastenkanavat, mm.

 • Disney Channel
 • Disney Junior
 • Disney XD
 • Nick Jr.
Jättikarpin jäljillä Viasat Explorella

Dokkarit, mm.

 • Viasat History
 • Investigation Discovery
 • Nat Geo Wild
 • BBC Earth
 • Animal Planet

Uutiset ja kansainväliset kanavat, mm.

 • CNN
 • CNBC
 • EuroNews
 • BBC
Ranskan avoimet Eurosportilta

Urheilu, mm.

 • Eurosport 1 & 2
 • FIGHT SPORT
 •  Motorsport.tv
 • Motorvision TV
 • FuelTV

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti. 

C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden: kaikki Formula 1 -osakilpailut, yleisurheilun Timanttiliiga ja jääkiekon MM-kisat Mertarannan selostamana, tenniksen huipputurnaukset, golfin PGA Tourin sekä suorat lähetykset raveista. 

C More Totalilla esitetään elokuvia TV-ensiesityksenä lähes päivittäin. Ohjelmistossa ovat Hollywoodin uusimmat kassamenestykset sekä palkitut eurooppalaiset indie-leffat.

Mukana on myös lasten oma C More Juniori. Lisäksi saat C More -ohjelmakirjaston, josta katsot sarjat ja elokuvat kun sinulle sopii.

Jason Bourne C Morella
Jason Bourne C Morella

Jason Bourne

Uusin osa Jason Bourne -toimintaleffojen sarjaa. Kun Bournen entinen kontakti Nicky hakkeroi CIA:n, hän löytää huippusalaista tietoa sen operaatioista mutta myös yksityiskohtia Bournesta, joka on mennyt maan alle. Nyt ei kestä kauan, ennen kuin Bournen on paettava ammattimurhaajia ja samalla yritettävä saada selville totuus isänsä roolista CIA:ssa. 

Jason Bourne

pe 9.3. C More -ohjelmakirjasto
la 10.3. klo 22 C More First 

Uusin osa Jason Bourne -toimintaleffojen sarjaa. Kun Bournen entinen kontakti Nicky hakkeroi CIA:n, hän löytää huippusalaista tietoa sen operaatioista mutta myös yksityiskohtia Bournesta, joka on mennyt maan alle. Nyt ei kestä kauan, ennen kuin Bournen on paettava ammattimurhaajia ja samalla yritettävä saada selville totuus isänsä roolista CIA:ssa. 

Ohjaaja: Paul Greengrass. USA 2016.
Pääosissa: Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Julia Stiles, Vincent Casse.

Suorat Formula 1 -lähetykset C Morella
Suorat F1-lähetykset C Morella

Formula 1

C Morella jännität koko kauden tapahtumat suorina, heti ensimmäisistä testeistä alkaen.

Talvi on virallisesti voitettu, sillä F1 on täällä taas! Barcelonan testipäivien parhaat palat ovat nähtävissä helmi-maaliskuussa mukavasti illalla, mutta Australian kisaa varten on syytä viritellä vekkarit ja kännykän herätyskellot valmiiksi: Lähetysajat ovat tuttuun tapaan myöhään yöllä tai aikaisin aamusta, katsojan näkökulmasta riippuen. Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen uuden kauden avausta ei todellakaan ole varaa missata!

26.2.-1.3. F1-testit, Barcelona
6.-9.3. F1-testit, Barcelona

Kisakalenteri

23.-25.3. Australia
6.-8.4. Bahrain
13.-15.4. Kiina
27.-29.4. Azerbaidzhan
11.-13.5. Espanja
24.-27.5. Monaco
8.-10.6. Kanada
22.-24.6. Ranska
29.6.-1.7. Itävalta
6.-8.7. Britannia
20.-22.7. Saksa
27.-29.7. Unkari
24.-26.8. Belgia
31.8.-2.9. Italia
14.-16.9. Singapore
28.-30.9. Venäjä
5.-7.10. Japani
19.-21.10. Yhdysvallat
26.-28.10. Meksiko
9.-11.11. Brasilia
23.-25.11. Abu Dhabi

MotoGP C Morella
MotoGP C Morella

MotoGP

C More näyttää aika-ajot ja kisat niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin.

MotoGP-sesonki paisuu tänä vuonna yhdellä osakilpailulla, joten kisaviikonloppuja on luvassa 19. Kausi käynnistyy Qatarissa 17.-18. maaliskuuta. C More näyttää viime vuoden tapaan aika-ajot ja kisat niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin.

Villillä kortilla KTM:n testikuljettajana erinomaisesti ajanut Mika Kallio jatkaa testaajan roolissa, mutta villi kortti takaa suomalaiselle näyttöpaikan viiteen kilpailuun toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Moto2- ja Moto3-luokissa Suomea edustaa Aki Ajon johtama talli Red Bull KTM Ajo.

17.-18.3. MotoGP, Qatar 

Ravit C Morella
Ravit C Morella

Ravit

Toto-ravit tuttuun tapaan maanantaista lauantaihin suorina lähetyksinä.

Mäkihypyn maailmancup C Morella
Mäkihypyn maailmancup C Morella

Mäkihyppy

10.-11.3. Oslo
13.3. Lillehammer
15.3. Tronheim
17.-18.3. Vikersund
23.-25.3. Planica

Beck 37: Vailla aikomusta C Morella
Beck 37: Vailla
aikomusta C Morella

Beck 37: Vailla aikomusta

Vuoden kolmannessa uudessa Beck-elokuvassa 12-vuotias tyttö löytää äitinsä kuolleena kotoa portaiden alta. Onko kyseessä onnettomuus, vai halusiko joku pahaa yksinhuoltajaäidille? Perhe osoittautuu elävän suojatun identiteetin turvin, ja tutkinnan aikana tapaus saa monia yllättäviä käänteitä. 

Beck 37: Vailla aikomusta

la 3.3. klo 22 C More First ja C More  -ohjelmakirjasto

Vuoden kolmannessa uudessa Beck-elokuvassa 12-vuotias tyttö löytää äitinsä kuolleena kotoa portaiden alta. Onko kyseessä onnettomuus, vai halusiko joku pahaa yksinhuoltajaäidille? Perhe osoittautuu elävän suojatun identiteetin turvin, ja tutkinnan aikana tapaus saa monia yllättäviä käänteitä. 

Ohjaaja: Jörgen Bergmark. Ruotsi 2018.
Pääosissa: Peter Haber, Kristofer Hivju, Anna Asp, Elmira Arikan, Måns Nathanaelson, Ingvar Hirdwall, Jonas Karlsson, Jennie Silfverhjelm. 

Hidden Figures – varjoon jääneet C Morella
Hidden Figures – varjoon jääneet C Morella

Hidden Figures – varjoon jääneet

Hidden Figures - varjoon jääneet on tositapahtumiin perustuva voimaannuttava draamaelokuva, joka kertoo 1960-luvun rotuerottelun aikaan NASA:lle työskennelleistä kolmesta nerokkaasta afroamerikkalaisesta naisesta.

Hidden Figures – varjoon jääneet 

pe 29.12. klo 22 C More First ja C More –ohjelmakirjasto

Hidden Figures - varjoon jääneet on tositapahtumiin perustuva voimaannuttava draamaelokuva, joka kertoo 1960-luvun rotuerottelun aikaan NASA:lle työskennelleistä kolmesta nerokkaasta afroamerikkalaisesta naisesta. Historiallinen kolmikko kaatoi aikanaan sukupuoleen ja rotuerittelyyn liittyviä raja-aitoja toimimalla ratkaisevassa asemassa operaatiossa, joka mahdollisti Yhdysvallat toteuttamaan maan ensimmäisen avaruuslennon. Kriitikoiden ylistämä elokuva sai kolme Oscar-ehdokkuutta vuonna 2016. 

Ohjaaja: Theodore Melfi. USA 2016.
Pääosissa: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Mahershala Ali, Kirsten Dunst.

Tom of Finland C Morella
Tom of Finland C Morella

Tom of Finland

Tom of Finland on kiehtova kuvaus kuvataiteilija Touko Laaksosen vaiheikkaasta elämästä ja matkasta kansainväliseksi homotaiteen ikoniksi.

Tom of Finland

su 31.12. klo 22 C More First ja C More –ohjelmakirjasto

Tom of Finland on kiehtova kuvaus kuvataiteilija Touko Laaksosen (Pekka Strang) vaiheikkaasta elämästä ja matkasta kansainväliseksi homotaiteen ikoniksi. Touko palaa jatkosodasta synkkään ja konservatiiviseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus nähdään yleisesti vielä rikoksena ja sairautena. Ahdasmielisessä yhteiskunnassa Touko joutuu elämään kaksoiselämää, salaten niin homoeroottisen taiteensa kuin parisuhteensa miehen kanssa. Uudet mahdollisuudet avautuvat 1970-luvun Kaliforniassa, jossa aiemmin suurta pahennusta aiheuttaneet Toukon piirrokset saavat viimein näkyvyyttä ja synnyttävät kokonaisen kansanliikkeen. 

Ohjaaja: Dome Karukoski. Suomi 2017.
Pääosissa: Pekka Strang, Lauri Tilkanen, Jessica Grabowsky. 

Lasten oma elokuvailta

la klo 18 C More Juniorilla:

24.2. Muumi ja punainen pyrstötähti 
3.3. Alfa ja Omega 3: Suuret susikisat 
10.3. Palomies Sami: Ponttipantin suurpalo 

Ruutu+ Viihde & Urheilu on koko perheen suosikkipaketti

Kahdeksan urheilukanavaa tuovat kotiin jääkiekon Liigan ja kansainvälisen huippujalkapallon kuten UEFA Eurooppa-liigan. Seuraa MM-rallin vauhdikkaita käänteitä ja NBA koripalloa, nyrkkeilyä sekä Superpesistä. MM-rallin lisäksi Rallicrossin MM-sarjan kaikki osakilpailut suorana ja suomeksi selostettuna. Ruudussa myös F1-veneet ja Speedway + kooste- ja makasiiniohjelmia EM-rallista.

Koko perheen suosikkipaketin kolme viihdekanavaa tarjoavat myös huippusarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtovan kattauksen luontoa, matkailua ja dokumentteja.

17 Again
17 Again

17 Again

Vauhdikas komedia kolmekymppisestä Mikesta, joka saa yllättäen mahdollisuuden palata lukion penkille uudelleen vetreän nuorukaisen housuissa. Koulun uuden hurmuritulokkaan nokkeluus ja elämänkokemus lyövät ällikällä sekä oppilaat että opettajat. Mike pääsee myös näkemään lukioikäisten lastensa maailman aivan uudesta näkökulmasta.

17 Again

pe 16.3. klo 21.45

Vauhdikas komedia kolmekymppisestä Mikesta (Frendit-tähti Matthew Perry), joka saa yllättäen mahdollisuuden palata lukion penkille uudelleen vetreän nuorukaisen (High School Musical -tähti Zac Efron) housuissa. Koulun uuden hurmuritulokkaan nokkeluus ja elämänkokemus lyövät ällikällä sekä oppilaat että opettajat. Mike pääsee myös näkemään lukioikäisten lastensa maailman aivan uudesta näkökulmasta.

Ohjaaja: Burr Steers 
Pääosissa: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann, Thomas Lennon, Tyler Steelman, Allison Miller, Sterling Knight

Disney esittää: Star Wars Rebels
Disney esittää: Star Wars Rebels

Disney esittää: Star Wars Rebels

Tähtien sota -saaga jatkuu animoidun Star Wars Rebels -sarjan toisella kaudella! Galaksia uhkaa synkät ajat, kun Galaktinen Imperiumi on miehittänyt kaukaisen planeetan, ja hallitsee sitä rautanyrkillä. Avaruusalus Ghostin miehistö ei kuitenkaan suostu lannistumaan, ja ryhtyy taistelemaan Imperiumia vastaan.

Liiga Ruutu+:lla
Liiga

Liiga

13.3. Pudotuspelit alkavat

Kaikki Liiga-ottelut Ruutu+ -kanavilla.

Tapaus O.J. – salatut tarinat
Tapaus O.J. – salatut tarinat

Tapaus O.J. – salatut tarinat

Jalkapallo- ja elokuvatähti O.J. Simpsonin pidätys ja murhaoikeudenkäynti herätti valtavaa huomiota. Nyt hänen ystävänsä kertovat tapahtumista ja tunteistaan episodin aikana, ja kuulemme myös ensi kertaa Simpsonin juuri ennen pidätystään nauhoittamat nauhat.

Tapaus O.J. – salatut tarinat

ma 5.3. kello 20.55

Jalkapallo- ja elokuvatähti O.J. Simpsonin pidätys ja murhaoikeudenkäynti herätti valtavaa huomiota. Nyt hänen ystävänsä kertovat tapahtumista ja tunteistaan episodin aikana, ja kuulemme myös ensi kertaa Simpsonin juuri ennen pidätystään nauhoittamat nauhat.

NBA

4-5 ottelua/viikko

Ritariprinsessa Nella
Ritariprinsessa Nella

Ritariprinsessa Nella

Esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa seikkaillaan rohkean Nellan matkassa, joka on samaan aikaan sekä sydämellinen prinsessa että peloton ritari. Yhdessä ystäviensä kanssa Nella selättää vaativimmatkin haasteet eikä hän pelkää ryhtyä kamppailuihin puolustaessaan hyvyyttä valtakunnassaan.

Ritariprinsessa Nella

1.-8.3. ma-la klo 17

Uusia jaksoja! Esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa seikkaillaan rohkean Nellan matkassa, joka on samaan aikaan sekä sydämellinen prinsessa että peloton ritari. Yhdessä ystäviensä kanssa Nella selättää vaativimmatkin haasteet eikä hän pelkää ryhtyä kamppailuihin puolustaessaan hyvyyttä valtakunnassaan.

Viasat Kulta täyttää koko perheen toiveet

Penkkiurheilijoille on tarjolla jalkapallon UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A sekä Englannin FA Cup ja Saksan Cup, sekä NHL- ja KHL-jääkiekkoa. Golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapalloon NFL, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä.

Viihteen ystäviä hemmotellaan uutuuselokuvia pursuvilla elokuvakanavilla, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävillä Visasatin dokumenttikanavilla. Lisäksi Viasat Kulta -paketti tarjoaa suositut Disneyn lastenkanavat eri-ikäisille lapsille.

Fast & Furious 8 Viasatilla
Fast & Furious 8 Viasatilla

Fast & Furious 8

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

Fast & Furious 8 

pe 2.3. klo 22 Viasat Film Premiere ja Viasat-ohjelmakirjasto

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

Toiminta - USA 2017

Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma
Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma

Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma

Hitler uskoi saavuttavansa maailmanherruuden ja oli laatinut sen varalle tarkat suunnitelmat. Journalisti Guy Walters kertoo, miltä maailma näyttäisi, jos Hitler ja natsit eivät olisikaan kukistuneet.

Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma

ma 19.3. klo 22 Viasat History

Hitler uskoi saavuttavansa maailmanherruuden ja oli laatinut sen varalle tarkat suunnitelmat. Journalisti Guy Walters kertoo, miltä maailma näyttäisi, jos Hitler ja natsit eivät olisikaan kukistuneet.

Britannia 2017

Villi Kanada
Villi Kanada

Villi Kanada

Laaja-alaisessa mutta samalla yksityiskohtaista tietoa täynnä olevassa sarjassa seurataan, miten eri vuodenajat vaikuttavat Kanadan eläimiin ja kasvustoon.

Villi Kanada

ke 7.3. alkaen klo 22 Viasat Nature

Laaja-alaisessa mutta samalla yksityiskohtaista tietoa täynnä olevassa sarjassa seurataan, miten eri vuodenajat vaikuttavat Kanadan eläimiin ja kasvustoon.

Kanada 2017

Valioliiga Viasatilla
Valioliiga Viasatilla

Valioliiga

su 4.3. Manchester City - Chelsea
la 10.3. Manchester United - Liverpool

Spider-Man: Homecoming Viasatilla
Spider-Man: Homecoming Viasatilla

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker totuttelee uuteen elämäänsä hämähäkkimiehenä mentorinsa Tony Starkin valvonnassa. Paluuta arkeen häiritsevät vain hänen haaveensa todistaa olevansa jotakin. Mutta kun taivaalle ilmestyy Korppikotka, kaikki Peterille tärkeä joutuu vaaraan.

Spider-Man: Homecoming  

pe 30.3. klo 22 Viasat Film Premiere ja Viasat-ohjelmakirjasto

Peter Parker totuttelee uuteen elämäänsä hämähäkkimiehenä mentorinsa Tony Starkin valvonnassa. Paluuta arkeen häiritsevät vain hänen haaveensa todistaa olevansa jotakin. Mutta kun taivaalle ilmestyy Korppikotka, kaikki Peterille tärkeä joutuu vaaraan.

Supersankariseikkailu - USA 2017

Golf

World Golf Championship
1.-4.3. Mexico Championship 
22.-25.3. Dell Technologies Match Play 

LPGA Tour
29.3.-1.4. ANA Inspiration 

DNA TV on helppo hankkia ja voit rakentaa siitä juuri sinulle sopivan TV-palvelun.
DNA TV on sellainen TV kuin sinä haluat.

DNA TV netillä

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA TV netillä

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA paketoi TV- ja viihdepalvelut sekä nopeat yhteydet helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi kokonaisuudeksi. Ota nopea laajakaistaliittymä, DNA TV -sovellus sekä DNA TV-hubi ja täydennä paketti netin ja TV:n parhailla viihdepalveluilla. Katso urheilua, vuokraa leffa, kuuntele uusimmat musat, pelaa pelejä tai katso sarjoja vaikka kokonainen tuotantokausi kerrallaan.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV™ -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast™ -peilaustuki
 • Nopea netti (Valokuitu Plus 200M tai 4G 150M)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV netillä -asiakkaana saat esim. C More kanavapaketin -20 % asiakasetuhintaan. Lue lisää eduista DNA TV netillä -asiakkaille.


DNA TV netillä

alk. 38,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 937,50 €


Tutustu ja tilaa
 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

Sis. DNA TV –sovelluksen tallennuksella, DNA TV-hubin ja DNA laajakaistan joko 200M Valokuitu Plus tai DNA Supernetti 4G 150M. DNA TV –sovellus tallennuksella erikseen ostettuna 6,90 €/kk; DNA TV hubilla ilman laajakaistaa 21,90€/kk ja DNA laajakaista erikseen ostettuna 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 38,90 €/kk. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Laajakaistan maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja sekä DNA TV -erityisehtoja. Laajakaistatilaukseen tarvitaan erillinen DNA modeemi.

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV hubilla

DNA TV-hubi, DNA TV -sovellus ja verkkotallennus yhdessä paketissa. Nauti haluamastasi viihteestä kaikilla ruuduilla.

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €

DNA TV hubilla

Netin ja TV:n parhaat sisällöt yhdessä.

DNA TV-hubilla teet jokaisesta kodin ruudusta älytelevision ja nautit TV-kanavista, parhaista netti-tv-palveluista, peleistä ja musiikista yhdellä laitteella. Huippumodernissa laitteessa on DNA TV -sovellus, Android TV™ -käyttöjärjestelmä ja peilaustuki (Google Cast™), kaikki helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Paketti sopii kotiin, jossa on jo nopea netti.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast -peilaustuki)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV hubilla

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €
 

Tutustu ja tilaa
 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

DNA TV hubilla 19,90 €/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Tilaukseen kuuluu DNA TV Tallennuksella TV-hubille (19,90 €/kk) sisältäen verkkotallennuksen ja oikeuden käyttää vuokraamoa. Palvelut ovat käytettävissä Android- ja iOS mobiililaitteilla, tietokoneella ja DNA TV -hubilla. Lisäksi tilaukseen sisältyy DNA TV -hubi (6,50 €/kk). Laitteen omistusoikeus siirtyy heti. DNA TV:n vuokraamo toimii DNA TV -hubilla, Wbox HD3, Wbox HD2, Wbox HD2s-digibokseilla, Android- ja iOS mobiililaitteilla sekä tietokoneella. Riittävän laatutason takaamiseksi vuokraamoa käytettäessä laajakaistaliittymän käyttöpaikassa todellisen latausnopeuden tulisi olla koko ajan vähintään 10 Mbit/s normaalikuvanlaadun katseluun ja 20 Mbit/s teräväpiirtokuvan katseluun. 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV -sovellus tallennuksella

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia, missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella.

DNA TV -sovellus tallennuksella

TV aina mukanasi!

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella. Tallenna tai katso ohjelmia vapailta kanavilta ja katsele suorana ohjelmat tilaamiltasi maksu-tv-kanavilta. Käytössäsi on jopa 4000 tuntia tallennustilaa.

 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Tallenteiden katselu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Voit katsoa tallenteita ja tilaamiasi maksu-tv-kanavia myös DNA digiboksilla tai Chromecastilla TV-ruudusta

0 €/kk/3 kk

jatkossa 6,90 €/kk

Tutustu ja tilaa

 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.