KANAVAPAKETIT KOKO PERHEELLE

Ensi-iltaelokuvia vai urheilua? Dokumentteja vai lastenohjelmia? Vastakkainasettelu on viimeinkin ohi, kun tilaat kanavapaketin DNA:lta. Saat katsottavaa koko perheelle.

Doria etsimässä Viasat Film Premierellä

Miksaa oma pakettisi

alk. 9,95€/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle parhaiten sopiva kanavapaketti. Mix-kanavapakettiin voit valita myös Cirkus-ohjelmakirjaston. Voit vaihdella valintoja helposti vaikka kuukausittain Minun palvelussa. Voit valita pakettiisi 4, 8 tai 12 kanavaa.

Sofia Ensimmäinen © Disney

Lastenkanavat, mm.

 • Disney Channel
 • Disney Junior
 • Disney XD
 • Nick Jr.
Jättikarpin jäljillä Viasat Explorella

Dokkarit, mm.

 • Viasat History
 • Investigation Discovery
 • Nat Geo Wild
 • BBC Earth
 • Animal Planet

Uutiset ja kansainväliset kanavat, mm.

 • CNN
 • CNBC
 • EuroNews
 • BBC
Ranskan avoimet Eurosportilta

Urheilu, mm.

 • Eurosport 1 & 2
 • FIGHT SPORT
 •  Motorsport.tv
 • Motorvision TV
 • FuelTV

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti. 

C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden: kaikki Formula 1 -osakilpailut, yleisurheilun Timanttiliiga ja jääkiekon MM-kisat Mertarannan selostamana, tenniksen huipputurnaukset, golfin PGA Tourin sekä suorat lähetykset raveista. 

C More Totalilla esitetään elokuvia TV-ensiesityksenä lähes päivittäin. Ohjelmistossa ovat Hollywoodin uusimmat kassamenestykset sekä palkitut eurooppalaiset indie-leffat.

Mukana on myös lasten oma C More Juniori. Lisäksi saat C More -ohjelmakirjaston, josta katsot sarjat ja elokuvat kun sinulle sopii.

Tarzanin legenda C Morella
Tarzanin legenda C Morella

Tarzanin legenda

Viidakon kuningas tekee näyttävän paluun hulppeilla digiehosteilla maustetussa seikkailussa.

Tarzanin legenda

pe 25.5. C More -ohjelmakirjasto
la 26.5. klo 22 C More First 

Viidakon kuningas tekee näyttävän paluun hulppeilla digiehosteilla maustetussa seikkailussa. Tarzan on jättänyt Afrikan viidakot taakseen kauan sitten voidakseen elää John Claytonina Englannissa rakastettunsa Janen kanssa. Paluu vanhoille kotiseuduille koittaa, kun mies kutsutaan takaisin Kongoon parlamentin asioissa - tietämättömänä siitä, että hän on vain osa vaarallista valtataistelua. Tarzanin legenda on 2010-luvulle päivitetty versio kaikkien tuntemasta viidakon kasvatista. Aiemmista elokuvaversioista poiketen Tarzanin legenda pohjautuu osin todellisiin 1800-luvun Afrikan tapahtumiin ja nostaa esiin myös siirtomaavaltapolitiikan moraalisia teemoja. 

Ohjaaja: David Yates. UK 2016.
Pääosissa: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson. 

Suorat Formula 1 -lähetykset C Morella
Suorat F1-lähetykset C Morella

Formula 1

C Morella jännität koko kauden kaikki tapahtumat suorina.

Aasia ja Azerbaidzhan, täältä tullaan! Kausi korkattiin Australiassa 23.-25.3., ja nyt on Bahrainin, Kiinan ja Bakun vuoro. Vamos, Valtteri Bottas & Kimi Räikkönen! Bahrainissa kautensa polkaisee käyntiin myös F2-sarja.

Kisakalenteri

27.-29.4. Azerbaidzhan (myös F2)
11.-13.5. Espanja
24.-27.5. Monaco
8.-10.6. Kanada
22.-24.6. Ranska
29.6.-1.7. Itävalta
6.-8.7. Britannia
20.-22.7. Saksa
27.-29.7. Unkari
24.-26.8. Belgia
31.8.-2.9. Italia
14.-16.9. Singapore
28.-30.9. Venäjä
5.-7.10. Japani
19.-21.10. Yhdysvallat
26.-28.10. Meksiko
9.-11.11. Brasilia
23.-25.11. Abu Dhabi

MotoGP C Morella
MotoGP C Morella

MotoGP

C More näyttää aika-ajot ja kisat niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin.

5.-6.5. Jerez, Espanja 
19.-20.5. Le Mans, Ranska 

Ravit C Morella
Ravit C Morella

Ravit

Toto-ravit tuttuun tapaan maanantaista lauantaihin suorina lähetyksinä.

Mäkihypyn maailmancup C Morella
Mäkihypyn maailmancup C Morella

Mäkihyppy

10.-11.3. Oslo
13.3. Lillehammer
15.3. Tronheim
17.-18.3. Vikersund
23.-25.3. Planica

Lady Macbeth C Morella
Lady Macbeth C Morella

Lady Macbeth

Eletään 1800-luvun Englannissa, missä nuori Katherine myydään morsiameksi vanhemmalle kartanonherralle maaseudulla. Aluksi Katherine viettää aikaa eristyneenä, mutta kun etäinen aviomies ja tämän isä viettävät suuren osan ajasta poissa kartanolta, aloittaa Katherine intohimoisen suhteen tilalla työskentelevän työläisen Sebastianin kanssa.

Lady Macbeth 

to 10.5. C More -ohjelmakirjasto
su 13.5. klo 22 C More First 

Eletään 1800-luvun Englannissa, missä nuori Katherine myydään morsiameksi vanhemmalle kartanonherralle maaseudulla. Aluksi Katherine viettää aikaa eristyneenä, mutta kun etäinen aviomies ja tämän isä viettävät suuren osan ajasta poissa kartanolta, aloittaa Katherine intohimoisen suhteen tilalla työskentelevän työläisen Sebastianin kanssa. Lady Macbeth on Shakespearen näytelmän inspiroima tummanpuhuva kuvaus naisen heikosta asemasta viktooriaanisessa yhteiskunnassa ja kuvaa kantaaottavasti myös ajalle ominaista rotupolitiikkaa. 

Ohjaaja: William Oldroyd. UK 2016.
Pääosissa: Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Paul Hilton.

Hidden Figures – varjoon jääneet C Morella
Hidden Figures – varjoon jääneet C Morella

Hidden Figures – varjoon jääneet

Hidden Figures - varjoon jääneet on tositapahtumiin perustuva voimaannuttava draamaelokuva, joka kertoo 1960-luvun rotuerottelun aikaan NASA:lle työskennelleistä kolmesta nerokkaasta afroamerikkalaisesta naisesta.

Hidden Figures – varjoon jääneet 

pe 29.12. klo 22 C More First ja C More –ohjelmakirjasto

Hidden Figures - varjoon jääneet on tositapahtumiin perustuva voimaannuttava draamaelokuva, joka kertoo 1960-luvun rotuerottelun aikaan NASA:lle työskennelleistä kolmesta nerokkaasta afroamerikkalaisesta naisesta. Historiallinen kolmikko kaatoi aikanaan sukupuoleen ja rotuerittelyyn liittyviä raja-aitoja toimimalla ratkaisevassa asemassa operaatiossa, joka mahdollisti Yhdysvallat toteuttamaan maan ensimmäisen avaruuslennon. Kriitikoiden ylistämä elokuva sai kolme Oscar-ehdokkuutta vuonna 2016. 

Ohjaaja: Theodore Melfi. USA 2016.
Pääosissa: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Mahershala Ali, Kirsten Dunst.

Tom of Finland C Morella
Tom of Finland C Morella

Tom of Finland

Tom of Finland on kiehtova kuvaus kuvataiteilija Touko Laaksosen vaiheikkaasta elämästä ja matkasta kansainväliseksi homotaiteen ikoniksi.

Tom of Finland

su 31.12. klo 22 C More First ja C More –ohjelmakirjasto

Tom of Finland on kiehtova kuvaus kuvataiteilija Touko Laaksosen (Pekka Strang) vaiheikkaasta elämästä ja matkasta kansainväliseksi homotaiteen ikoniksi. Touko palaa jatkosodasta synkkään ja konservatiiviseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus nähdään yleisesti vielä rikoksena ja sairautena. Ahdasmielisessä yhteiskunnassa Touko joutuu elämään kaksoiselämää, salaten niin homoeroottisen taiteensa kuin parisuhteensa miehen kanssa. Uudet mahdollisuudet avautuvat 1970-luvun Kaliforniassa, jossa aiemmin suurta pahennusta aiheuttaneet Toukon piirrokset saavat viimein näkyvyyttä ja synnyttävät kokonaisen kansanliikkeen. 

Ohjaaja: Dome Karukoski. Suomi 2017.
Pääosissa: Pekka Strang, Lauri Tilkanen, Jessica Grabowsky. 

Lasten oma elokuvailta

la klo 18 C More Juniorilla:

24.2. Muumi ja punainen pyrstötähti 
3.3. Alfa ja Omega 3: Suuret susikisat 
10.3. Palomies Sami: Ponttipantin suurpalo 

Viasat Kulta täyttää koko perheen toiveet

Penkkiurheilijoille on tarjolla jalkapallon UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A sekä Englannin FA Cup ja Saksan Cup, sekä NHL- ja KHL-jääkiekkoa. Golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapalloon NFL, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä.

Viihteen ystäviä hemmotellaan uutuuselokuvia pursuvilla elokuvakanavilla, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävillä Visasatin dokumenttikanavilla. Lisäksi Viasat Kulta -paketti tarjoaa suositut Disneyn lastenkanavat eri-ikäisille lapsille.

How to Be a Latin Lover Viasatilla
How to Be a Latin Lover Viasatilla

How to Be a Latin Lover

Maximo on luonut uran rattopoikana oleilusta, mutta sitten hänen iäkkäämpi vaimonsa jättää hänet 25 avioliittovuoden jälkeen.

How to Be a Latin Lover 

pe 4.5. klo 22.00 Viasat Film Premiere

Maximo on luonut uran rattopoikana oleilusta, mutta sitten hänen iäkkäämpi vaimonsa jättää hänet 25 avioliittovuoden jälkeen. Onnenonkija menettää ylellisen elämänsä ja joutuu muuttamaan siskonsa Saran ja tämän kymmenvuotiaan pojan Hugon luo. Maximo turvautuu pian vanhoihin kikkoihinsa, mutta taidot ovatkin ruostuneet. Hioessaan gigolonkykyjään Maximo ystävystyy siskonpoikansa kanssa ja päättää opettaa taitonsa tällekin.

Komedia - USA 2017

Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma
Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma

Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma

Hitler uskoi saavuttavansa maailmanherruuden ja oli laatinut sen varalle tarkat suunnitelmat. Journalisti Guy Walters kertoo, miltä maailma näyttäisi, jos Hitler ja natsit eivät olisikaan kukistuneet.

Hitlerin maailma: Sodanjälkeinen suunnitelma

ma 19.3. klo 22 Viasat History

Hitler uskoi saavuttavansa maailmanherruuden ja oli laatinut sen varalle tarkat suunnitelmat. Journalisti Guy Walters kertoo, miltä maailma näyttäisi, jos Hitler ja natsit eivät olisikaan kukistuneet.

Britannia 2017

Racing Extinction
Racing Extinction

Racing Extinction

Uhanalaisten lajien päivän kunniaksi koottu ohjelmasarja perehtyy uhanalaisten eläinten pelastamiseksi tehtävään työhön.

Racing Extinction

pe 18.5. alkaen klo 11.00 – 15.35 Animal Planet

Uhanalaisten lajien päivän kunniaksi koottu ohjelmasarja perehtyy uhanalaisten eläinten pelastamiseksi tehtävään työhön. Mullistavassa dokumentissa Racing Extinction seurataan palkitun elokuvantekijä Louie Psihoyoksen ja aktivistiryhmän kannoilla, kun he valmistautuvat paljastamaan kaksi koko maailman luontoa uhkaavaa isoa tekijää. Sonic Sea -ohjelmassa sukelletaan merenpinnan alle seuraamaan, miten noussut melusaaste vaikuttaa valaisiin, haihin ja delfiineihin. Ohjelmassa esitetään keinoja, miten melu saataisiin loppumaan. Saving a Species: Gorillas on The Brink With Natalie Portman -ohjelmassa tunnettu näyttelijä matkustaa syvälle Ruandan sademetsiin elämänsä seikkailuun ja etsimään harvinaista vuorigorillaa, joka on jo lähes kuollut sukupuuttoon. Extinct Or Alive: The Tasmanian Tiger -ohjelmassa biologi Forrest Galante ja jäljittäjä Nick Mooney etsivät Tasmanian erämaasta merkkejä tasmaniantiikeristä - ovatko ne kuolleet sukupuuttoon, vai pysyttelevätkö ne vain näkymättömissä ihmisiltä?

Valioliiga Viasatilla
Valioliiga Viasatilla

Valioliiga

la 5.5. Chelsea - Liverpool
su 13.5. viimeinen kierros

TEEMA - Fast Cars

Adrenaliinintäyteinen viikonloppu täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Teema - Fast Cars 

25.-27.5. Viasat Film Hits

Adrenaliinintäyteinen viikonloppu täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ohjelmistossa nähdään seuraavat elokuvat:
Fast and Furious 8
Baby Driver, Overdrive
SuperSwede - Ronnie Petersonin tarina
Speed - Kuoleman kyydissä
Lowriders
Collide
The Baytown Outlaws
No Limit – The Story of Michel Vaillant.

Golfia Viasatilla
Golfia Viasatilla

Golf

Toukokuussa pelataan European Touria ja LPGA Touria.

European Tour
3.-5.5. GolfSixes
10.-13.5. Rocco Forte Open
17.-20.5. Belgian Knockout
24.-27.5. BMW PGA Championship

LPGA Tour
3.-6.5. Volunteers of America Texas Classic
17.-20.5. Kingsmill Championship
24.-27.5. Volvik Championship
31.5.-3.6. US Women’s Open

DNA TV on helppo hankkia ja voit rakentaa siitä juuri sinulle sopivan TV-palvelun.
DNA TV on sellainen TV kuin sinä haluat.

DNA Netti + TV-hubi

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA Netti + TV-hubi

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA paketoi TV- ja viihdepalvelut sekä nopeat yhteydet helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi kokonaisuudeksi. Ota nopea laajakaistaliittymä, DNA TV -sovellus sekä DNA TV-hubi ja täydennä paketti netin ja TV:n parhailla viihdepalveluilla. Katso urheilua, vuokraa leffa, kuuntele uusimmat musat, pelaa pelejä tai katso sarjoja vaikka kokonainen tuotantokausi kerrallaan.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV™ -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast™ -peilaustuki
 • Nopea netti (Valokuitu Plus 200M tai 4G 150M)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA Netti + TV-hubi -asiakkaana saat esim. C More -kanavapaketin -20 % asiakasetuhintaan. Lue lisää eduista DNA Netti + TV-hubi -asiakkaille.


DNA Netti + TV-hubi

alk. 38,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 937,50 €


Tutustu ja tilaa
 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

Sis. DNA TV -sovelluksen tallennuksella, DNA TV-hubin ja DNA laajakaistan joko 200M Valokuitu Plus tai DNA Supernetti 4G 150M. DNA TV -sovellus tallennuksella erikseen ostettuna 6,90 €/kk; DNA TV-hubilla ilman laajakaistaa 21,90€/kk ja DNA laajakaista erikseen ostettuna 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 38,90 €/kk. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Laajakaistan maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja sekä DNA TV -erityisehtoja. Laajakaistatilaukseen tarvitaan erillinen DNA-modeemi.

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV hubilla

DNA TV-hubi, DNA TV -sovellus ja verkkotallennus yhdessä paketissa. Nauti haluamastasi viihteestä kaikilla ruuduilla.

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €

DNA TV hubilla

Netin ja TV:n parhaat sisällöt yhdessä.

DNA TV-hubilla teet jokaisesta kodin ruudusta älytelevision ja nautit TV-kanavista, parhaista netti-tv-palveluista, peleistä ja musiikista yhdellä laitteella. Huippumodernissa laitteessa on DNA TV -sovellus, Android TV™ -käyttöjärjestelmä ja peilaustuki (Google Cast™), kaikki helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Paketti sopii kotiin, jossa on jo nopea netti.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast -peilaustuki)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV hubilla

19,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €
 

Tutustu ja tilaa
 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

DNA TV hubilla 19,90 €/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Ei koske suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Tilaukseen kuuluu DNA TV Tallennuksella TV-hubille (19,90 €/kk) sisältäen verkkotallennuksen ja oikeuden käyttää vuokraamoa. Palvelut ovat käytettävissä Android- ja iOS mobiililaitteilla, tietokoneella ja DNA TV -hubilla. Lisäksi tilaukseen sisältyy DNA TV -hubi (6,50 €/kk). Laitteen omistusoikeus siirtyy heti. DNA TV:n vuokraamo toimii DNA TV -hubilla, Wbox HD3, Wbox HD2, Wbox HD2s-digibokseilla, Android- ja iOS mobiililaitteilla sekä tietokoneella. Riittävän laatutason takaamiseksi vuokraamoa käytettäessä laajakaistaliittymän käyttöpaikassa todellisen latausnopeuden tulisi olla koko ajan vähintään 10 Mbit/s normaalikuvanlaadun katseluun ja 20 Mbit/s teräväpiirtokuvan katseluun. 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV -sovellus tallennuksella

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia, missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella.

DNA TV -sovellus tallennuksella

TV aina mukanasi!

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella. Tallenna tai katso ohjelmia vapailta kanavilta ja katsele suorana ohjelmat tilaamiltasi maksu-tv-kanavilta. Käytössäsi on jopa 4000 tuntia tallennustilaa.

 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Tallenteiden katselu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Voit katsoa tallenteita ja tilaamiasi maksu-tv-kanavia myös DNA digiboksilla tai Chromecastilla TV-ruudusta

0 €/kk/3 kk

jatkossa 6,90 €/kk

Tutustu ja tilaa

 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.