Koko perheen kanavapaketit | DNA

KANAVAPAKETIT KOKO PERHEELLE

Ensi-iltaelokuvia vai urheilua? Dokumentteja vai lastenohjelmia? Vastakkainasettelu on viimeinkin ohi, kun tilaat kanavapaketin DNA:lta. Saat katsottavaa koko perheelle.

Doria etsimässä Viasat Film Premierellä

Miksaa oma pakettisi

alk. 9,95€/kk

Valitse haluamasi kanavat Mix-kanavien valikoimasta ja koosta niistä sinulle parhaiten sopiva kanavapaketti. Mix-kanavapakettiin voit valita myös Cirkus-ohjelmakirjaston. Voit vaihdella valintoja helposti vaikka kuukausittain Minun palvelussa. Vot valita pakettiisi 4, 8 tai 12 kanavaa.

Sofia Ensimmäinen © Disney

Lastenkanavat, mm.

 • Disney Channel
 • Disney Junior
 • Disney XD
 • Nick Jr.
Jättikarpin jäljillä Viasat Explorella

Dokkarit, mm.

 • Viasat History
 • Investigation Discovery
 • Nat Geo Wild
 • BBC Earth
 • Animal Planet

Uutiset ja kansainväliset kanavat, mm.

 • CNN
 • CNBC
 • EuroNews
 • BBC
Ranskan avoimet Eurosportilta

Urheilu, mm.

 • Eurosport 1 & 2
 • FIGHT SPORT
 •  Motorsport.tv
 • Motorvision TV
 • FuelTV

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti. 

C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden: kaikki Formula 1 -osakilpailut, yleisurheilun Timanttiliiga ja jääkiekon MM-kisat Mertarannan selostamana, tenniksen huipputurnaukset, golfin PGA Tourin sekä suorat lähetykset raveista. 

C More Totalilla esitetään elokuvia TV-ensiesityksenä lähes päivittäin. Ohjelmistossa ovat Hollywoodin uusimmat kassamenestykset sekä palkitut eurooppalaiset indie-leffat.

Mukana on myös lasten oma C More Juniori. Lisäksi saat C More -ohjelmakirjaston, josta katsot sarjat ja elokuvat kun sinulle sopii.

Logan: The Wolverine C Morella
Logan: The Wolverine C Morella

Logan: The Wolverine

X-Men-elokuvasarjan tuorein osa, joka sai ensi-iltansa keväällä 2016. Elokuva oli genressään poikkeuksellisen ylistetty ja tarjoaa aikaisempia osia syvällisemmän katsauksen Wolverinen (tunne-)elämään.

Logan: The Wolverine 

la 20.1. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

X-Men-elokuvasarjan tuorein osa, joka sai ensi-iltansa keväällä 2016. Elokuva oli genressään poikkeuksellisen ylistetty ja tarjoaa aikaisempia osia syvällisemmän katsauksen Wolverinen (tunne-)elämään. Hugh Jackmanin rinnalla nähdään erityiskykyjä omaavan pikkutytön roolissa tuore lupaus Dafne Keen. C Moren suoratoistopalvelussa sekä ohjelmakirjastoissa on katsottavissa paljon aiempia X-Men -elokuvia. 

Ohjaaja: James Mangold. USA 2017.
Pääosissa: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen. 

Suorat F1-lähetykset C Morella

Formula 1

C Morella jännität koko kauden tapahtumat suorina.

F1:ssä C More näyttää kaiken: Jokainen kisaviikonloppu sisältää yli 10 tuntia suoria lähetyksiä F1-sirkuksen ytimestä. Itse kisan lisäksi näet harjoitukset, aika-ajot, monipuoliset ennakkotunnelmat ja jälkihöyryt.

20.-22.10. Yhdysvallat
27.-29.10. Meksiko
10.-12.11. Brasilia
24.-26.11. Abu Dhabi

MotoGP C Morella

MotoGP

C Moren moottoriurheilutarjonta on täydentynyt ratamoottoripyöräilyn MotoGP sekä Moto2- ja Moto3-luokilla.

Näe aika-ajot ja kilpailut suorina lähetyksinä! Kivikovassa sarjassa on esillä vahvasti myös suomalaisväriä. Aki Ajon luotsaama Ajo Motorsport juhli viime kauden päätteeksi maailmanmestaruutta Moto2- ja Moto3-luokissa, ja yhteensä tallipäällikkö Ajo on juhlinut mestaruuksia kuusi kertaa.

Moto3-luokassa nähdään ensi kaudella uusi suomalaiskuljettaja, sillä maaliskuussa vasta 16 vuotta täyttävä Patrik Pulkkinen teki syksyllä Peugeot MC Saxoprintin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Mika Kallio lähtee MotoGP-sarjaan KTM:n testikuljettajana, mutta heinä-elokuussa hän on villillä kortilla mukana kahdessa osakilpailuissa.

MotoGP, Moto2 ja Moto3 C Morella (aika-ajot lauantaisin, kisat sunnuntaisin):

21.-22.10. Philip Island, Australia
28.-29.10. Sepang, Malesia
11.-12.11. Valencia, Espanja

Yleisurheilua C Morella
Yleisurheilun Timanttiliiga C Morella

Yleisurheilu

to 25.1. Ostrava
pe 26.1. Berliini

Maailman huippujuoksijat ja kenttäatleetit palaavat C Morelle jo tammikuussa kovan tason hallikisojen merkeissä. Toukokuusta alkaen luvassa yli 20 Timanttiliigan sekä IAAF World Challengen osakilpailua. 

Hallikisat C Morella: 
to 25.1. Ostrava
pe 26.1. Berliini
la 3.2. New York
to 8.2. Madrid
la 10.2. Boston
su 25.2. Glasgow

Mäkihypyn maailmancup C Morella
Mäkihypyn maailmancup C Morella

Mäkihyppy

29.-30.12. Oberstdorf
31.12.2017-1.1.2018 Garmisch-Partenkirchen
3.-4.1. Innsbruck
5.-6.1. Bischofshofen

29.-30.12. Oberstdorf
31.12.2017-1.1.2018 Garmisch-Partenkirchen
3.-4.1. Innsbruck
5.-6.1. Bischofshofen
13.-14.1. Tauplitz
27.-28.1. Zakopane

The Boss C Morella
The Boss C Morella

The Boss

Kovapintainen yritysjohtaja Michelle joutuu vankilaan sisäpiiririkoksesta. Vapautuessaan hän on vakaasti päättänyt tehdä paluun, mutta on rahaton ja uransa aikana astunut monen ihmisen varpaille. Vain hänen entinen assistenttinsa armahtaa hänet, ja comeback voi alkaa. 

The Boss

pe 19.1. klo 22 C More First ja C More -ohjelmakirjasto

Melissa McCarthyn tähdittämässä komediassa kovapintainen yritysjohtaja Michelle joutuu vankilaan sisäpiiririkoksesta. Vapautuessaan hän on vakaasti päättänyt tehdä paluun, mutta on rahaton ja uransa aikana astunut monen ihmisen varpaille. Vain hänen entinen assistenttinsa armahtaa hänet, ja comeback voi alkaa. 

Ohjaaja: Ben Falcone. USA 2016.
Pääosissa: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Kathy Bates.

Hidden Figures – varjoon jääneet C Morella
Hidden Figures – varjoon jääneet C Morella

Hidden Figures – varjoon jääneet

Hidden Figures - varjoon jääneet on tositapahtumiin perustuva voimaannuttava draamaelokuva, joka kertoo 1960-luvun rotuerottelun aikaan NASA:lle työskennelleistä kolmesta nerokkaasta afroamerikkalaisesta naisesta.

Hidden Figures – varjoon jääneet 

pe 29.12. klo 22 C More First ja C More –ohjelmakirjasto

Hidden Figures - varjoon jääneet on tositapahtumiin perustuva voimaannuttava draamaelokuva, joka kertoo 1960-luvun rotuerottelun aikaan NASA:lle työskennelleistä kolmesta nerokkaasta afroamerikkalaisesta naisesta. Historiallinen kolmikko kaatoi aikanaan sukupuoleen ja rotuerittelyyn liittyviä raja-aitoja toimimalla ratkaisevassa asemassa operaatiossa, joka mahdollisti Yhdysvallat toteuttamaan maan ensimmäisen avaruuslennon. Kriitikoiden ylistämä elokuva sai kolme Oscar-ehdokkuutta vuonna 2016. 

Ohjaaja: Theodore Melfi. USA 2016.
Pääosissa: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Mahershala Ali, Kirsten Dunst.

Tom of Finland C Morella
Tom of Finland C Morella

Tom of Finland

Tom of Finland on kiehtova kuvaus kuvataiteilija Touko Laaksosen vaiheikkaasta elämästä ja matkasta kansainväliseksi homotaiteen ikoniksi.

Tom of Finland

su 31.12. klo 22 C More First ja C More –ohjelmakirjasto

Tom of Finland on kiehtova kuvaus kuvataiteilija Touko Laaksosen (Pekka Strang) vaiheikkaasta elämästä ja matkasta kansainväliseksi homotaiteen ikoniksi. Touko palaa jatkosodasta synkkään ja konservatiiviseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus nähdään yleisesti vielä rikoksena ja sairautena. Ahdasmielisessä yhteiskunnassa Touko joutuu elämään kaksoiselämää, salaten niin homoeroottisen taiteensa kuin parisuhteensa miehen kanssa. Uudet mahdollisuudet avautuvat 1970-luvun Kaliforniassa, jossa aiemmin suurta pahennusta aiheuttaneet Toukon piirrokset saavat viimein näkyvyyttä ja synnyttävät kokonaisen kansanliikkeen. 

Ohjaaja: Dome Karukoski. Suomi 2017.
Pääosissa: Pekka Strang, Lauri Tilkanen, Jessica Grabowsky. 

Lasten oma elokuvailta

Joka lauantai klo 18 C More Juniorilla:

30.12. Täältä tulee Myyrä
6.1. Alfa ja Omega 4: Torahammasluolan arvoitus 
13.1. Palomies Sami – Vieras avaruudesta 
20.1. Muumi ja vaarallinen juhannus 
27.1. Palomies Sami: Ponttipantin suurpalo

Ruutu+ Viihde & Urheilu on koko perheen suosikkipaketti

Kahdeksan urheilukanavaa tuovat kotiin jääkiekon Liigan ja kansainvälisen huippujalkapallon kuten UEFA Eurooppa-liigan. Seuraa MM-rallin vauhdikkaita käänteitä ja NBA koripalloa, nyrkkeilyä sekä Superpesistä. MM-rallin lisäksi Rallicrossin MM-sarjan kaikki osakilpailut suorana ja suomeksi selostettuna. Ruudussa myös F1-veneet ja Speedway + kooste- ja makasiiniohjelmia EM-rallista.

Koko perheen suosikkipaketin kolme viihdekanavaa tarjoavat myös huippusarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtovan kattauksen luontoa, matkailua ja dokumentteja.

Drive
Drive

Drive

Ryan Gosling on tyylitellyn toimintatrillerin pääosassa kylmäpäinen stuntmies, joka osallistuu öisin vaarallisiin ryöstöihin ajamalla pakoautoa.

Drive

pe 19.1. klo 23.05

Ryan Gosling on tyylitellyn toimintatrillerin pääosassa kylmäpäinen stuntmies, joka osallistuu öisin vaarallisiin ryöstöihin ajamalla pakoautoa. Oman tiensä kulkija rakastuu yllättäen naapuriinsa, nuoreen äitiin Ireneen (Carey Mulligan), jonka menneisyys vetää vaaralliseen alamaailmaan. Pelastaakseen rakkaansa kuskin täytyy vaihtaa suurempi vaihde silmään ja antaa kaikkensa keinoja kaihtamatta. Nicolas Winding Refn voitti elokuvasta parhaan ohjaajan palkinnon Cannesissa vuonna 2011. 

Ohjaaja: Nicolas Winding Refn.
Pääosissa: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Christina Hendricks.

Vili Vilperin seikkailut
Vili Vilperin seikkailut

Vili Vilperin seikkailut

Energinen, hauska ja pikku kepposia rakastava koala Vili Vilperi on taas täällä ja valmis puolustamaan rakasta kotiaan Viherkylää! Yhdessä ystävänsä Jackon kanssa tämä kaksikko ajautuu uskomattomiin seikkailuihin temmeltäessään ympäri kotikyläänsä.

ma 1.1. alkaen ma–su klo 10.45 ja 16.45

Liiga Ruutu+:lla
Liiga

Liiga

Kaikki Liiga-ottelut Ruutu+ -kanavilla.

Anthony Bourdain maailmalla
Anthony Bourdain maailmalla

Anthony Bourdain maailmalla

Kulinaristi ja gourmeen perässä maailman ympäri seikkaileva Anthony Bourdain kuljettaa katsojia paikasta ja kaupungista toiseen. Sarjassa vieraillaan niin lähellä kuin kaukanakin rennolla asenteella paikallisia ruokia ja juomia maistellen.

Anthony Bourdain maailmalla

ke 3.1. alkaen klo 23

Kulinaristi ja gourmeen perässä maailman ympäri seikkaileva Anthony Bourdain kuljettaa katsojia paikasta ja kaupungista toiseen. Sarjassa vieraillaan niin lähellä kuin kaukanakin rennolla asenteella paikallisia ruokia ja juomia maistellen.

NBA

4-5 ottelua/viikko

Ritariprinsessa Nella
Ritariprinsessa Nella

Ritariprinsessa Nella

Esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa seikkaillaan rohkean Nellan matkassa, joka on samaan aikaan sekä sydämellinen prinsessa että peloton ritari. Yhdessä ystäviensä kanssa Nella selättää vaativimmatkin haasteet eikä hän pelkää ryhtyä kamppailuihin puollustaessaan hyvyyttä valtakunnassaan.

Ritariprinsessa Nella

ma 1.1. alkaen ma–la klo 17

Esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa seikkaillaan rohkean Nellan matkassa, joka on samaan aikaan sekä sydämellinen prinsessa että peloton ritari. Yhdessä ystäviensä kanssa Nella selättää vaativimmatkin haasteet eikä hän pelkää ryhtyä kamppailuihin puollustaessaan hyvyyttä valtakunnassaan.

Viasat Kulta täyttää koko perheen toiveet

Penkkiurheilijoille on tarjolla jalkapallon UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A sekä Englannin FA Cup ja Saksan Cup, sekä NHL- ja KHL-jääkiekkoa. Golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapalloon NFL, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä.

Viihteen ystäviä hemmotellaan uutuuselokuvia pursuvilla elokuvakanavilla, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävillä Visasatin dokumenttikanavilla. Lisäksi Viasat Kulta -paketti tarjoaa suositut Disneyn lastenkanavat eri-ikäisille lapsille.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge Viasatilla
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge Viasatilla

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista - erityisesti Jackista.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

pe 5.1. klo 22 Viasat Film Premiere ja Viasat-ohjelmakirjasto

Kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista - erityisesti Jackista.

Toimintaseikkailu - USA 2017

Alaskan metsästysmaat
Alaskan metsästysmaat

Alaskan metsästysmaat

Alaskan Kodiak-saarella asuu 13 000 ihmistä ja maailman suurin ja vaarallisin karhulaji eli kodiakinkarhu. Paikalliset ja metsästäjät ottavat yhteen Amerikan mantereen vaarallisimman pedon kanssa.

Alaskan metsästysmaat

to 18.1. alkaen klo 22.45 Viasat Explore

Alaskan Kodiak-saarella asuu 13 000 ihmistä ja maailman suurin ja vaarallisin karhulaji eli kodiakinkarhu. Paikalliset ja metsästäjät ottavat yhteen Amerikan mantereen vaarallisimman pedon kanssa.

USA 2014

Villi Borneo
Villi Borneo

Villi Borneo

Henkeäsalpaavan kaunis “Villi Borneo” tutustuttaa katsojat tämän maailman kolmanneksi suurimman saaren elämään, sen merkittäviin asukkaisiin ja unohtumattomiin eläimiin.

to 18.1. alkaen klo 22 Viasat Nature

Valioliiga Viasatilla
Valioliiga Viasatilla

Valioliiga

ke 3.1. Arsenal - Chelsea
su 14.1. Liverpool - Manchester City

Manchester By The Sea Viasatilla
Manchester By The Sea Viasatilla

Manchester By The Sea

Vanhemman veljensä Joen kuoltua Lee Chandler palaa Manchester-by-the-Sean pikkukaupunkiin huolehtimaan veljenpojastaan Patrickista. Siellä hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä, joka erotti hänet vaimostaan, sekä yhteisön, jossa hän varttui lapsena.

Manchester By The Sea 

pe 26.1. klo 22 Viasat Film Premiere ja Viasat-ohjelmakirjasto

Vanhemman veljensä Joen kuoltua Lee Chandler palaa Manchester-by-the-Sean pikkukaupunkiin huolehtimaan veljenpojastaan Patrickista. Siellä hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä, joka erotti hänet vaimostaan, sekä yhteisön, jossa hän varttui lapsena.

Golf

European Tour

18.-21.1. Abu Dhabi HSBC Championship 
25.-28.1. Omega Dubai Desert Classic 

DNA TV on helppo hankkia ja voit rakentaa siitä juuri sinulle sopivan TV-palvelun.
DNA TV on sellainen TV kuin sinä haluat.

DNA TV netillä

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA TV netillä

Kaikki mitä viihteestä nauttimiseen tarvitset.

DNA paketoi TV- ja viihdepalvelut sekä nopeat yhteydet helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi kokonaisuudeksi. Ota nopea laajakaistaliittymä, DNA TV -sovellus sekä DNA TV-hubi ja täydennä paketti netin ja TV:n parhailla viihdepalveluilla. Katso urheilua, vuokraa leffa, kuuntele uusimmat musat, pelaa pelejä tai katso sarjoja vaikka kokonainen tuotantokausi kerrallaan.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV™ -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast™ -peilaustuki
 • Nopea netti (Valokuitu Plus 200M tai 4G 150M)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV netillä -asiakkaana saat esim. C More kanavapaketin -20 % asiakasetuhintaan. Lue lisää eduista DNA TV netillä -asiakkaille.

DNA TV netillä

38,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinta 937,50 €

Tutustu ja tilaa

 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

Sis. DNA TV –sovelluksen tallennuksella, DNA TV-hubin ja DNA laajakaistan joko 200M Valokuitu Plus tai DNA Supernetti 4G 150M. DNA TV –sovellus tallennuksella erikseen ostettuna 6,90 €/kk; DNA TV hubilla ilman laajakaistaa 21,90€/kk ja DNA laajakaista erikseen ostettuna 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 38,90 €/kk. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Laajakaistan maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja sekä DNA TV -erityisehtoja. Laajakaistatilaukseen tarvitaan erillinen DNA modeemi.

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV hubilla

DNA TV-hubi, DNA TV -sovellus ja verkkotallennus yhdessä paketissa. Nauti haluamastasi viihteestä kaikilla ruuduilla.

21,90 €/kk/24 kk

Avausmaksu 3,90 €. Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 529,50 €.

DNA TV hubilla

Netin ja TV:n parhaat sisällöt yhdessä.

DNA TV-hubilla teet jokaisesta kodin ruudusta älytelevision ja nautit TV-kanavista, parhaista netti-tv-palveluista, peleistä ja musiikista yhdellä laitteella. Huippumodernissa laitteessa on DNA TV -sovellus, Android TV™ -käyttöjärjestelmä ja peilaustuki (Google Cast™), kaikki helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Paketti sopii kotiin, jossa on jo nopea netti.

 • DNA TV-hubi (huippumoderni laite, jossa on uusin Android TV -käyttöjärjestelmä (mm. YouTube, Yle Areena, Katsomo, Ruutu), Google Play -kauppa ja Google Cast -peilaustuki)
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • TV-kanavat HD-laadulla antenni- ja kaapelikodin TV-ruudulle, 4K-tuki
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • Tallenteiden, tilattujen kanavapakettien ja ohjelmakirjastojen sisältöjen katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV-ruudulla
 • Täydennä palvelua erillisellä kovalevyllä, peliohjaimella tai kanavapaketilla.

DNA TV hubilla

21,90 €/kk/24 kk

Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 529,50 €

Tutustu ja tilaa

 

Huom! Jos sinulla on jo DNA TV -liittymän tilaus, pääset vielä valitsemaan haluatko käyttää nykyistä DNA TV -tunnustasi vai tilata uuden.

DNA TV hubilla 21,90 e/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Sisältää DNA TV -liittymän tallennuksella (6,90 e/kk) sis. DNA TV -sovelluksen, videovuokraamon ja tallennuksen. Lisäksi tilaukseen sisältyy DNA TV-hubi (15 e/kk). Laitteen omistusoikeus siirtyy heti, takuun osalta noudatetaan valmistajan takuuehtoja. Sopimus on 24 kk määräaikainen, määräajan jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisilla hinnoilla. Sopimuskauden kokonaishinta 24 kk ajalta on 529,5 €. Mikäli sopimus tai sopimukset päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Kuukausimaksun lisäksi laskutetaan palvelusta ostetut tilausvideot ja muut lisämaksulliset palvelut. Videovuokraamo toimii DNA TV-hubi -laitteella. Tilaaminen edellyttää markkinointiluvan antamista. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä toimitus- ja erityisehtoja sekä DNA TV -erityisehtoja.

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.

DNA TV -sovellus tallennuksella

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia, missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella.

DNA TV -sovellus tallennuksella

TV aina mukanasi!

Katso TV:tä ja tallenna ohjelmia missä tahansa menetkin, mobiililaitteella tai tietokoneella. Tallenna tai katso ohjelmia vapailta kanavilta ja katsele suorana ohjelmat tilaamiltasi maksu-tv-kanavilta. Käytössäsi on jopa 4000 tuntia tallennustilaa.

 • Ylen suorat TV-lähetykset kännykkään, tablettiin ja tietokoneelle, myös : Fox, Frii, TLC ja National Geographic
 • Kuukauden ottelu ja kuukauden maksu-tv-kanava
 • DNA TV -sovellus tallennuksella (Jopa 4000 h tallennustilaa)
 • Tallenteiden katselu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Voit katsoa tallenteita ja tilaamiasi maksu-tv-kanavia myös DNA digiboksilla tai Chromecastilla TV-ruudusta

0 €/kk/3 kk

jatkossa 6,90 €/kk

Tutustu ja tilaa

 

Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.