DNA Etujahti -pelin arvonnan säännöt


Osallistumisaika 13.3.2018 klo 18.00-20.00. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
Arvontaan osallistutaan pelaamalla DNA Etujahti -peliä Facebookissa. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.
Palkintojen määrä peliajan loppuessa määräytyy siten, että kutakin kerättyä tuhatta pistettä kohti arvomme yhden putkikassi & termosmuki -tuotepaketin (arvo 37 €). 1000 pistettä tarkoittaa siis yhtä arvottavaa tuotepakettia, 2000 pistettä kahta, ja niin edelleen. Pääpalkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken yksi Apple iPhone SE 32GB -puhelin (arvo 339€) riippumatta kerätyistä pisteistä. Arvonnat suoritetaan pelin osallistujien kesken. Palkintoja arvotaan korkeintaan yksi palkinto per voittaja.
Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan viimeistään 20.3.2018 Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.
Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Facebook ei ole mukana arvonnassa.