C More – runsas kattaus leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta

Ensi-iltaelokuvat ennen muita ja suosikkisarjat ilman mainoskatkoja. C More on elokuvien ja tv-sarjojen ystävien ykköskanava, joka näyttää uusimmat menestysleffat ensimmäisenä. Kanavapaketti tarjoaa jopa 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa. Kanavapakettiin sisältyy myös Suomen suosituin lastenkanava C More Juniori. C More -ohjelmakirjastosta löydät niin C Moren kotimaiset alkuperäissarjat (mm. Aallonmurtaja, Ratamo ja Onnela) kuin runsaan kattauksen lastenohjelmia. Voit myös katsoa osaa MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmista ilman mainoskatkoja. DNA TV -sovelluksella katsot ohjelmia tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella missä haluat.

Katso esittelyvideo C More -ohjelmakirjastosta.

C More Total – suosituimmat sarjat ja seuratuimmat urheilulähetykset

Viihteen ystävän ja penkkiurheilijan unelmapaketti. Huippu-urheilua suorina lähetyksinä: mm. Formula 1, Mestarien liiga, MM-jääkiekko, golfia, tennistä sekä ravit. Tarjolla on myös uutuuselokuvia ja -sarjoja sekä dokumentteja. Kanavapakettiin sisältyy Suomen suosituin lastenkanava C More Juniori. 

C More -ohjelmakirjastosta löydät niin C Moren kotimaiset alkuperäissarjat (mm. Aallonmurtaja, Ratamo ja Onnela) kuin runsaan kattauksen lastenohjelmia - urheilua unohtamatta. Voit myös katsoa osaa MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmista ilman mainoskatkoja. Katso esittelyvideo C More -ohjelmakirjastosta.

DNA TV -sovelluksella katsot ohjelmia tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella missä haluat.

 

Onnela C Morella

Aallonmurtaja C Morella

Maria Wern C Morella

Totuus Harry Quebertin tapauksesta C Morella