Wolt - nauti rauhassa ruokailusta!

Oletko kyllästynyt jonottamiseen ja tilauksen tai laskun odotteluun? Apuun rientää Wolt: sovellus, jolla tilaat ja maksat kahvila- tai ravintolatilauksen etukäteen! Seuraavaksi luvassa miniraportti sovelluksen testaamisesta käytännössä.

Sovellukseen rekisteröityminen onnistuu helposti: pääset kirjautumaan sisään Facebook-tunnuksilla ja näppäilemällä puhelinnumeron sekä maksukortin tiedot. Seuraavaksi voitkin jo selailla lähellä olevia ravintoloita. Kirjoittamishetkellä Wolt toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella, mutta alue ja ravintoloiden määrä tulee kasvamaan - Wolt on laajentumassa myös ulkomaille.  

Kun ravintola on valittu, pääset selaamaan ruokalistoja ja valitsemaan annoksen. Tilatessa päätät, haluatko ottaa annoksen mukaan vai syödä paikan päällä. Tilauksen tekemisen jälkeen voit seurata näytöltä kätevää graafista kuviota tilauksen etenemisestä. Kuvio ilmoittaa esimerkiksi, kun henkilökunta on oikeasti nähnyt tilauksen, ja mikä on arvioitu valmistusaika. Voit siis ajoittaa ravintolaan saapumisen minuutilleen siihen ajankohtaan, kun tilaus on valmis.

Testitilaus onnistui juuri niin hyvin kuin voi toivoa. Ensinnäkin annos oli valmis alle vartissa tilaamisesta. Toiseksi, vaikka ravintola oli melko täynnä ja monet asiakkaat odottivat tilauksiaan, sisään astuessa tarjoilija tunnisti heti ja kutsui ystävällisesti nimellä. Annos ojennettiin suoraan käteen. Ravintolassa meni aikaa yhteensä vain minuutti!

Wolt tekee ravintoloissa asioinnista nopeampaa, ja jättää enemmän aikaa sille tärkeimmälle - eli rauhassa syömiselle. Voit käyttää lyhyenkin lounastunnin tehokkaammin rentoutumiseen, kun tilaus ja maksu hoituu kätevästi muutamalla napautuksella.

PS. Woltista saat ostettua ruokaa nykyisin myös kotiinkuljetuksella nopeasti ja edullisesti.


Lataa Wolt: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

palvelut sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!