Tästä sovellukset odottavan äidin puhelimeen

Raskaus on ihmeellinen ajanjakso naisen elämässä. Varsinkin ensiraskauden aikaan tulee mieleen paljon kysymyksiä, joihin vastauksia haetaan yleensä neuvolasta, mutta tietoa ja seurantatyökaluja raskausajalle on saatavilla lisäksi sovelluskaupoissa.

Liberokerho-sovelluksella odottava äiti voi seurata raskauden etenemistä viikko viikolta. Sovellus kertoo, mitä muutoksia sikiössä ja odottavassa äidissä kullakin viikolla tapahtuu. Liittymällä Liberokerhon jäseneksi voi sovellukseen myös tallentaa raskausajan tärkeimmät hetket aikajanalle. Liberokerhon jäsenet voivat myös rekisteröidä sovellukseen Libero-tuotteista pisteitä, joilla voi lunastaa lahjoja. Liberokerhon jäsenyys on ilmainen ja se tarjoaa iloa vauvan syntymän jälkeenkin.

 

Vauva-lehden Odotukseni-sovellus kertoo Liberokerhon tapaan raskauden eri viikoille tyypillisistä sikiön kehitysvaiheista ja muutoksista. Sovellus myös antaa arvion sikiön senhetkisestä koosta. Sovelluksesta odottava äiti löytää vinkkejä ja ohjeita raskausajalla muun muassa ravintoon, liikuntaan ja matkustamiseen liittyen ja lisäksi vinkkejä lapsen nimen valintaan. Odotukseni tekee valitsemisesta ainakin vähän helpompaa antamalla listan sekä suomen- että ruotsinkielisen kalenterin tyttöjen ja poikien nimistä, joista voit valita suosikkisi TOP50-listalle. Sovellus tekee tulevaan vanhemmuuteen valmistautumisen helpoksi myös tarjoamalla muistilistan tavaroista, joita vastasyntyneen hoitamiseen tarvitaan.

 

Odottavan aika on tunnetusti pitkä. Näillä sovelluksilla kuitenkin huomaat, että h-hetki on aina vain lähempänä.

 

Lataa Liberokerho iOS:lle, Androidille

Lataa Odotukseni iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!