Näillä sovelluksilla muutat kännykkäsi järkkäriksi

Hyvien valokuvien ottaminen ei ole enää pelkästään ammattilaisvalokuvaajien etuoikeus. Siihen ei myöskään tarvita tuhansia euroja maksavia erikoiskameroita, päinvastoin. Taskussasi kulkee jatkuvasti laite, jolla ikuistat näppärästi mitä tahansa pikkusiskon rippijuhlista aina stadionkonsertteihin ja kaikkea tältä väliltä.

Vaativissa olosuhteissa kuvaaminen saattaa olla kinkkistä puhelimesi oletuskamerasovelluksella. Manual on sovellus, jonka avulla säädät kännykkäsi kameran aukkoa, valotusaikaa ja tarkennusta aivan kuten järjestelmäkameralla konsanaan. Manualilla otat teräviä kuvia lempipelaajastasi lätkämatsin tiimellyksessä tai vaikka revontulista kylmänä pakkasyönä.

Jos kriteereihisi kuuluu saada makea kuva tilanteesta kuin tilanteesta on VSCO Cam uusi paras ystäväsi. Tällä sovelluksella nappaat laadukkaita kuvia sekä muokkaat kuvistasi entistä näyttävämpiä käden käänteessä. Sokerina pohjalla VSCO Camiin kuuluu myös iso määrä trendikkäitä filttereitä, joista etenkin ahkerat Instagrammaajat ovat mielissään.

Vaikka kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, on videokuvaaminen välillä paras tapa tallentaa ikimuistoinen hetki. iMovie antaa jokaiselle kotieditorille avaimet luoda huipputason lyhytelokuvia näppärästi älypuhelimellasi tai tabletillasi. Muutamalla sormen hipaisulla leikkaat ja liimaat erilliset videoklippisi yhteen ja lisäät vielä lempibiisisi soimaan taustalle. Pienellä vaivalla saat aikaan luomuksia, joissa muistosi jäävät elämään liikkuvan kuvan muodossa ikuisesti.

Kuvaamisen ei tarvitse enää olla välineurheilua. Olet sitten selfieammattilainen tai luontokuvaaja, niin näillä avuilla saat ikuistettua kuvia ja videoita, joita kelpaa näyttää vaikka jälkipolville.

Lataa Manual: iOS:lle

Lataa VSCO Cam: iOS:lleAndroidille

Lataa iMovie: iOS:lle

Avainsanat:

puhelimet sovellukset vinkit kuvaaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!