Makeup Genius - meikkileikkejä ilman meikkejä

Appisen toimitus testasi L’Oréalin Makeup Genius -sovellusta, jolla voi kokeilla meikkejä virtuaalisesti. Näitä meikkaukseen tarkoitettuja sovelluksia löytyy muitakin, joten mikä tekee Makeup Geniuksesta erityisen? Uutta on se, että sovelluksessa meikkiä ei levitetä kasvoista otettuun valokuvaan, vaan kameran kautta livekuvaan. Tämä mahdollistaa sen, että voit peilata ja mallata meikkiä liikkuvissa kasvoissa ja eri kuvakulmista. 

Sovelluksessa voit testata huulipunaa, huulikiiltoa, huultenrajauskynää, poskipunaa, rajauskynää ja luomiväriä. Meikkivoiteita tai hiustyylejä sovelluksesta ei löydy. Kaikki kokeiltavat tuotteet ovat L’Oréalin oikeita tuotteita, mikä tuo sovelluksen käyttöön lisää hyötyarvoa sinulle. Jos tykästyt johonkin tuotteeseen, voit käydä ostamassa sen kaupasta omaan meikkipussiisi.

Yksittäisten meikkien kokeilemisen lisäksi voit myös testata valmiita tyylejä. Kokeile vaikkapa meikkitaiteilija Suvi Tiilikaisen suunnittelemaa iltalookia tai kuuluisan Blake Livelyn hemaisevaa huulipunalookia. Pyyhkäisemällä näyttöä voit helposti vaihtaa tyylistä toiseen. Voit napata suoraan sovelluksessa selfien tai videon kivasta meikkityylistä - joko valmiista tai itse koostamastasi.

Monia askarruttava kysymys on se, että kuinka hyvin sovellus oikeasti toimii? Kuinka aidolta virtuaalisesti levitetty meikki näyttää? Appisen toimituksen mielestä sovellus tekee tehtävänsä yllättävän hyvin: meikki näyttää melko aidolta, ja pysyy kasvoilla oikeassa kohdassa pienestä pään heiluttamisesta huolimatta. Sekä naiset että miehet olivat sovelluksesta haltioissaan - kokeile itse, jos et usko!


Lataa Makeup Genius: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

viihde sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!