iZettle - maksukortinlukijoiden jokapoika-malli

Oletko kirpparien suurkuluttaja, jonka viikonloppujen myynti- tai ostosessioiden ainaisena ongelmana on vaihtorahan vaikea saatavuus? Tai kenties olet juuri toimintaansa aloitteleva pienyrittäjä? Nykyään yhä harvemmalla on lompakossaan tai korttikotelossaan mukana käteistä, koska lähes kaikki maksut pystyy hoitamaan maksukorteilla. Pienten toimijoiden käteisongelmat ratkaisee ruotsalainen iZettle-sovellus ja mukana kulkeva kortinlukija. Kassakoneen ja muun raskaan kaluston voi iZettleä käyttäessä unohtaa, sillä se toimii älypuhelimeen tai tablettiin asennettavalla sovelluksella.

Itse kortinlukija on hankkijalleen ilmainen (poislukien näytöllä varustettu Pro-malli) ja homma toimii niin, että iZettle veloittaa käyttäjältään tietyn prosenttimäärän kuukausittain perustuen myyntimäärään. Laitteen tilaaminen käy minuuteissa, täytyy vain rekisteröityä iZettlen asiakkaaksi ja sen jälkeen odottaa posteljoonin tuomaa pakettia. Käyttöön tarvittavan sovelluksen saa ladattua sekä Androidille että iOS:ille.

Sovellus on helppokäyttöinen ja yksinkertainen. Ostotapahtumaan kirjataan mikä tuote vaihtaa omistajaa ja tuotteista voi myös luoda kuvallisia kategorioita, joita valitsemalla voi valita sutjakkaasti, mitä asiakkaalleen myy. Tuotteiden valitsemisen jälkeen maksusuoritus voidaan suorittaa pin-koodi näppäilemällä tai lukemalla kortin magneettijuova. Kuitti ostoksesta tulee kätevästi sähköpostiin. Myyjälle iZettle lähettää tarkan raportin tehdyistä kaupoista, ja näin myynnit on helposti lisättävissä kirjanpitoon.

iZettle tuo helppoutta ja yksinkertaisuutta monenlaisiin osto- ja myyntitilanteisiin. Kuvittele vaikka ostajan näkökulmasta tilanne, jossa hän löytää kauan etsimänsä harvinaisen astiaston pihakirpparilta ja vaipuu epätoivoon huomatessaan, ettei taskun pohjalla olekaan kilisevää tai kahisevaa. Myyjältä löytyy kuitenkin iZettle ja ostaja saa hommattua harvinaisuudet kätevästi kortilla. iZettle onnistuukin tuomaan korttimaksumahdollisuuden tilanteisiin, joissa sitä ei aikaisemmin ole ollut.

Hanki iZettle

Avainsanat:

palvelut sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!