Ensikatsaus Samsung Galaxy Tab S3:en ja vinkkejä tulevasta

Samsungin merkittävin julkistus mobiililaitteiden saralla muutaman viikon takaisessa Mobile World Congressissa oli uusi tablettimalli eli Samsung Galaxy Tab S3. Kyseessä on tabletti, joka ällistyttää muun muassa nopealla prosessorillaan sekä akulla, josta pitäisi riittää virtaa pidemmäksikin ajaksi. Lisäksi tabletin AMOLED-näyttö toistaa värit kirkkaasta ja rikkaasti. Tältä 9,7 tuuman näytöltä on myös mahdollista katsella 4K-tasoista videota.

Tab S3:n mukana tulee myös huippuunsa kehitetty kynä, jolla esimerkiksi muistiinpanojen käsin kirjoittaminen tabletille onnistuu entistä paremmin. Lisäksi tabletin kamerat ovat saaneet päivityksen: 13 megapikseliä takakamerassa ja viisi etukamerassa takaavat, että niin valokuvat kuin selfietkin saa napattua tällä tabletilla oikein mukiinmenevästi.

S3-tabletin design on viety täysin uudelle tasolle. Lasinen kuori tuo mieleen Samsungin lippulaivapuhelimet ja tuntuu hyvältä kädessä. Lisäksi tabletissa on neljä AKG:n kanssa kehitettyä huippuluokan kaiutinta, joten musiikin kuuntelu onnistuu sillä hyvin ilman erillisiä kaiuttimiakin. Kirsikkana kakun päällä S3 omaa erittäin tehokkaan prosessorin, joten esimerkiksi pelien pelaaminen onnistuu sillä ongelmitta.

 

Tabletin lisäksi Samsungilta nähtiin mystinen video, jossa toistuu lause: “This is a phone”. Videon lopuksi nähdään myös päivämäärä 29.3.2017. Nähtäisiinkö kyseisenä päivämääränä Samsungilta jokin toinen julkistus? Katso video täältä ja tee omat johtopäätöksesi.

Avainsanat:

Samsung vinkit uutuudet

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!