Black Pink Friday 2018

Black PINK Friday

Sysipimeitä tarjouksia! Liity myös Facebook-tapahtumaan ja varmista mahdollisuutesi voittaa uusi Nokia 7.1 -puhelin.

Tutustu pimeisiin Black Friday -etkohintoihin!

Tuote loppunut

Huawei MediaPad M3 Lite 10

199
Tuote loppunut

Samsung Galaxy Xcover 4

199
Tuote loppunut

JBL Duet BT langattomat kuulokkeet

79
Norm. 149 €

Puhelimet

Meiltä löydät parhaat merkit: Apple, Huawei, Nokia, Samsung, Sony ja paljon muita. Valikoimassamme kaiken kokoiset puhelimet. Kaksoiskameralla vai ilman? Valitse Dual-SIM, HD-näyttö, pölyn- ja vedenkestävä älypuhelin. Saat kuluttoman ja korottoman maksuajan, jopa 36 kuukautta.

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Langattomat kuulokkeet, vastamelukuulokkeet tai nappikuulokkeet? Vai sittenkin Bluetooth-kaiuttimet, matkakaiuttimet tai vedenkestävät kaiuttimet? Suosikkiartistisi kuulostaa hyvälle ja soi entistäkin paremmalle, kun käytössäsi on sopivat kuulokkeet ja koko tilan musiikilla täyttävät langattomat kaiuttimet.

Varavirtalähteet

Kun akku loppuu, varavirtalähde pelastaa! Valitse pikalataava laturi, autolaturi tai sinulle sopivan kokoinen varavirtalähde: taskukokoisista varavirtalähteistä aina järeisiin power bank -akkuihin. Lataa kaikki USB-laitteesi: puhelimen, tabletin, kuulokkeet, matkakaiuttimet, GPS-navigaattorit ja kuvauskopterin.

Muistikortit

Kun muisti on kortilla, löytyy aina lisää tallennustilaa. Puhelimelle ja tabletille. MicroSD-muistikortti tarjoaa lisätilaa valokuville, videoille ja sovelluksille. SD-adapterilla liität muistikortin kameraan tai läppäriin.