APPLE IPAD PRO 9.7

Tehokkaampi, monikäyttöisempi ja kannettavampi. iPad Pro 9.7:ssa on tehoa kuin pöytäkoneessa. Nelipisteäänentoisto, värikylläinen 9.7 tuuman Retina-näyttö ja painoakin alle 500 grammaa.

Tutustu

Valitse sopiva malli taskuhirviöjahtiin

Kerää ne kaikki. Valitse Apple-puhelin, jolla pääset taskuhirviöiden metsästykseen. Seuraavilla malleilla otat kaiken ilon irti Pokémon GO -pelistä.

  • Apple 5, 5c ja 5s
  • Apple SE
  • Apple 6 ja 6 Plus
  • Apple 6s ja 6s Plus

Apple iPhone SE

SE on kaikkien aikojen tehokkain 4-tuumainen puhelin. 12 megapikselin kameralla tallennat 4K-videoita. Puhelimessa on sormenjälkitunnistus sekä Applen menestysmallista tuttu design. iPhone SE sopii erinomaisesti käteen ja siinä on pöytäkoneen tehot. SE näyttää pienelle, mutta toimii isosti.

Tutustu ja tilaa puhelin

Tutustu ja tilaa puhelin + liittymä
Apple iPhone 6 DNA:lta. iPhone 6 on alumiinista ja lasista sulavaksi muotoiltu puhelin, jossa on iso näyttö, mutta ei tunnu isolta, koska se on aiempaa ohuempi.

Apple iPhone 6

iPhone 6 on alumiinista ja lasista sulavaksi muotoiltu puhelin, jossa on iso näyttö. Puhelin ei silti tunnu isolta, koska se on aiempaa ohuempi. A8-siru, jossa 64-bittinen arkkitehtuuri ja M8-liiketunnistinprosessori tekevät iPhonesta vielä entistä tehokkaamman ja nopealiikkeisemmän, isollakin näytöllä. Puhelimessa on 4,7 tuuman näyttö ja 8 MP iSight-kamera. 

Tutustu ja tilaa Apple iPhone 6

Tutustu ja tilaa puhelin + liittymä

Tabletit:

Apple iPad mini 4

Mahtavan pieni tabletti, joka on entistä kevyempi ja entistä ohuempi. 7,9 tuuman terävä Retina-näyttö ja uusittu iSight-kamera.

Näppärän kokoinen iPad mini 4 on vain 6,1 mm ohut. Sormenjälkitunnistuksella avaat tabletin ja teet ostokset sovelluskaupoista turvallisesti. Parannetulla iSight-kameralla kuvaat myös panoraamakuvia ja teräväpiirtovideoita. Tehokkaan 64-bittisen A8-suoritimen avulla pelaat näyttäviä 3D-pelejä. Akunkesto jopa 10 tuntia. Tukee nopeaa 4G-verkkoa.

Tutustu ja tilaa tabletti

Tutustu ja tilaa tabletti + liittymä

Katso kaikki Applen tabletit
Apple iPad Air 2 DNA:lta. Apple on aina halunnut luoda tabletin, joka on suunnattoman tehokas ja silti niin ohut ja kevyt, että melkein unohdat sen olemassaolon.

Apple iPad Air 2

Apple on aina halunnut luoda tabletin, joka on suunnattoman tehokas ja silti niin ohut ja kevyt, että melkein unohdat sen olemassaolon.

Lyhyesti: tukee nopeaa 4G-verkkoa, 9,7 tuuman Retina-näyttö, 8 MP iSight- ja 1,2 MP FaceTime HD –kamerat, tehokas A8X-siru M8-liiketunnistinprosessorilla, Touch ID –sormenjälkitunnistin, akunkesto jopa 10 tuntia.

Tutustu ja tilaa tabletti

Tutustu ja tilaa tabletti + liittymä