Apple iPhone 6s ja 6s Plus

Uusi iPhone 6s ja 6s Plus on entistä tehokkaampi ja entistä upeampi. Uudistunut kosketusnäyttö, 4K-videokamera ja huippunopea A9-prosessori.

Apple iPhone 6 DNA:lta. iPhone 6 on alumiinista ja lasista sulavaksi muotoiltu puhelin, jossa on iso näyttö, mutta ei tunnu isolta, koska se on aiempaa ohuempi.

Apple iPhone 6

iPhone 6 on alumiinista ja lasista sulavaksi muotoiltu puhelin, jossa on iso näyttö, mutta ei tunnu isolta, koska se on aiempaa ohuempi.

A8-siru, jossa 64-bittinen arkkitehtuuri ja M8-liiketunnistinprosessori tekevät iPhonesta vielä entistä tehokkaan ja nopealiikkeisen, isollakin näytöllä. 4,7 tuuman näyttö, 8 MP iSight-kamera, koko ja paino: 138,1 x 67 x 6,9 mm, 129 g.

Tutustu ja tilaa puhelin

Tutustu ja tilaa puhelin + liittymä

Tabletit:

Uusi iPad Pro on nyt tilattavissa!

iPad Pro on suurin ja tehokkain iPad. Silti se on 6,9 mm ohut ja painaa vain 713 g. 12,9 tuuman Retina-näyttö ja iOS 9:n tehokkaat uudet moniajo-ominaisuudet takaavat, että iPad Prolla voit tehdä asioita, joihin yksikään aiempi iPad ei ole pystynyt.

Alkaen 35,25 €/kk/36 kk. Kertamaksulla 1269,00 €.

Tutustu ja tilaa tabletti

Tutustu ja tilaa tabletti liittymällä

Apple iPad mini 4

Mahtavan pieni tabletti, joka on entistä kevyempi ja entistä ohuempi. 7,9 tuuman terävä Retina-näyttö ja uusittu iSight-kamera.

Näppärän kokoinen iPad mini 4 on vain 6,1 mm ohut. Sormenjälkitunnistuksella avaat tabletin ja teet ostokset sovelluskaupoista turvallisesti. Parannetulla iSight-kameralla kuvaat myös panoraamakuvia ja teräväpiirtovideoita. Tehokkaan 64-bittisen A8-suoritimen avulla pelaat näyttäviä 3D-pelejä. Akunkesto jopa 10 tuntia. Tukee nopeaa 4G-verkkoa.

Tutustu ja tilaa tabletti

Tutustu ja tilaa tabletti + liittymä

Katso kaikki Applen tabletit
Apple iPad Air 2 DNA:lta. Apple on aina halunnut luoda tabletin, joka on suunnattoman tehokas ja silti niin ohut ja kevyt, että melkein unohdat sen olemassaolon.

Apple iPad Air 2

Apple on aina halunnut luoda tabletin, joka on suunnattoman tehokas ja silti niin ohut ja kevyt, että melkein unohdat sen olemassaolon.

Lyhyesti: tukee nopeaa 4G-verkkoa, 9,7 tuuman Retina-näyttö, 8 MP iSight- ja 1,2 MP FaceTime HD –kamerat, tehokas A8X-siru M8-liiketunnistinprosessorilla, Touch ID –sormenjälkitunnistin, akunkesto jopa 10 tuntia.

Tutustu ja tilaa tabletti

Tutustu ja tilaa tabletti + liittymä