Muutoksia antenniverkon maksukanavissa 1.1.2020

HD-kanavien tarjonta laajenee antenniverkossa

DNA:n antenniverkon maksu-tv-liiketoiminta siirtyy Digita Oy:lle 1.1.2020. Antenniverkon kanavapakettitilaukset jatkuvat asiakkailla kuten aiemminkin ja antenniverkon maksu-tv-asioissa sinua palvelee jatkossakin DNA tutuissa palvelukanavissa. Vuoden alusta UHF-antenniverkon jakeluun tuodaan uusia HD-kanavia – niiden katselu ei edellytä päätelaitteen vaihtoa eikä antenneihin tarvitse tehdä muutoksia. Samalla antenniverkon kanavien näkyvyysalue laajenee kattamaan 90 prosenttia väestöstä (näkyvyysalueen voi tarkistaa täältä).

Antenniverkon kanavapakettien tilaukset jatkuvat normaalisti. Voit tarkistaa oman kanavapakettisi sisällön alla olevasta listasta. Antenniverkon kanavapaketeissa osa kanavista jaetaan hybridi-tv:llä. DNA TV -palvelun tilaajat voivat jatkaa kanavien katselua myös DNA TV -mobiilisovelluksella ja DNA TV Hubilla.

Antenniverkossa tehdään muutostöitä 31.12.2019 noin klo 10:00 alkaen ja lähetyksissä saattaa esiintyä katkoksia. Mikäli kanavat eivät näy klo 14:00 jälkeen, tee kanavahaku. Useimmat laitteet tekevät kanavahaun automaattisesti. Lue lisää antenniverkossa tehtävistä muutostöistä.

Antenniverkon kanavapaketteihin sisältyvät kanavat 1.1.2020 alkaen

Antenniverkon kanavapakettien kanavat 1.1.2020 alkaen

Katso alla olevasta listasta kanavapakettiisi sisältyvät kanavat.

  • C More -kanavapaketteihin sisältyvä C More -suoratoistopalvelu jatkuu asiakkaiden käytössä, kun tilaus on tehty ennen 17.12.2019. Jos tilaus on tehty tämän jälkeen ja kanavapaketin tilaukseen ei sisälly DNA TV, suoratoistopalvelun käyttö ei sisälly tilaukseen

  • Viasat -kanavapaketteihin sisältyvä Viaplay jatkuu asiakkaiden käytössä, kun tilaus on tehty ennen 17.12.2019. Jos tilaus on tehty tämän jälkeen ja kanavapaketin tilaukseen ei sisälly DNA TV, suoratoistopalvelun käyttö ei sisälly tilaukseen.

  • Cirkus-ohjelmakirjasto poistuu antenniverkon kanavapaketeista.

  • Mix-kanavapakettien asiakkaat voivat vaihtaa kanavavalintoja kerran kuussa Minun palvelussa.

 

Antenniverkon kanavapakettien ehdot 1.1.2020 alkaen

1.1.2020 voimaan astuvat Digita Oy:n maksu-tv-palveluiden yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille.

Lataa sopimusehdot

Antenniverkon maksukanavien peittoalue 1.1.2020 alkaen

Antenniverkon kanavien näkyvyysalue laajenee kattamaan 90 prosenttia väestöstä (näkyvyysalueen voi tarkistaa osoitteessa digita.fi).

Muutokset DNA TV -palveluissa

DNA:lta Digitalle siirtyvät kanavapakettiasiakkaat voivat jatkaa kanavien katselua DNA TV -mobiilisovelluksella ja tietokoneen selaimella osoitteessa tv.dna.fi. DNA TV -sovelluksella katsottavissa olevat kanavat löydät tältä sivulta.

DNA TV -tilauksesi jatkuu automaattisesti eikä palveluun tule muutoksia. 1.1.2020 alkaen TV-kortin hinta on 3,50 €/kk ja DNA TV -liittymän tilaus jatkuu veloituksetta (norm. 3,50 €/kk). Mikäli käytössäsi on verkkotallennuspalvelu DNA TV tallennuksella, jatkuu se hintaan 3,45 €/kk (norm. 6,90 €/kk).

Antenniverkon kanavat ovat jatkossakin katsottavissa DNA TV Hubilla. Voit jatkaa myös suoratoistopalveluiden käyttöä DNA TV Hubilla.
Laajakaistan yli jaettavat IPTV-kanavat poistuvat antenniverkon kanavapaketeista sekä Cirkus-ohjelmakirjasto.

Usein kysyttyä