ANTENNITELEVISION LÄHETYSTEKNIIKKA JA PEITTOALUE MUUTTUVAT 17.5.2017

Maksukanavien näkyvyys muuttuu

Kaikki maksu-tv-lähetykset lähetetään uudella DVB-T2-lähetystekniikkalla 17.5.2017 alkaen. Samassa yhteydessä joidenkin antenniverkon maksu-tv-kanavien näkyvyysalue muuttuu. Jatkossa antenniverkon kaikkien maksu-tv-kanavien näkyvyysalue kattaa noin 85 % suomalaisista. Suurin osa antennin maksu-tv-kanavista sekä kaikki teräväpiirtokanavat on jo ennestään lähetetty uudella lähetystekniikalla, ja 17.5.2017 loputkin maksu-tv-kanavat siirtyvät käyttämään samaa DVB-T2-tekniikkaa. HD-kanavien ja tavallisen tarkkuuden maksu-tv-kanavien näkyvyysalueet eroavat toisistaan hieman. HD-kanavien osalta näkyvyysalueessa ei tapahdu muutoksia.
 
Oheiseen karttaan merkityn näkyvyysalueen ulkopuolella asuvat asiakkaat voivat 17.5.2017 jälkeen katsoa maksu-tv-kanavia seuraavin tavoin:

  1. DNA TV -sovelluksella kännykän tai tabletin ruudulta sekä tietokoneen selaimella.

  2. DNA TV -sovelluksella kodin television isolta ruudulta, jolle kuvan voi siirtää esimerkiksi Chromecastin tai Apple TV:n avulla tai kytkemällä tietokoneen HDMI-kaapelilla televisioon.

  3. Antenniverkon HD-kanavat lähetetään DNA:n antenniverkon eli VHF-verkossa, jonka näkyvyysalue poikkeaa osittain muiden maksu-tv-lähetysten näkyvyysalueesta. Voit katsella HD-kanavia VHF-verkon näkyvyysalueella, kun sinulla on oikein suunnattu VHF-antenni sekä Antenna Ready HD -laite. Voit tarkistaa kotisi HD-kanavien näkyvyysalueen osoitteesi avulla täällä.

Lisätietoja VHF-antennista

Antennin UHF-verkon maksukanavien näkyvyysalue 17.5.17 alkaen.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää peittoalueen muutoksesta ja maksu-tv-tilauksistasi, olemme varanneet sinulle oman Antenni TV-asiakaspalvelun numerossa 0800 303 50. Palveluajat arkisin klo 8-18 ja lauantaisin 9-16.30. Puhelu on maksuton kotimaassa. Jos asut maksu-tv-näkyvyysalueella, katso lisätietoja muutoksesta täältä.

DNA TV:llä voit jatkaa maksukanavien katselua

Kanavia voi katsoa kätevästi DNA TV-sovelluksella tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta. Isolle ruudulle kuvan voi siirtää esimerkiksi Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

DNA TV – Sellainen TV kuin sinä haluat

  • DNA TV -tilaukseen kuuluu DNA TV -sovellus ja halutessasi TV-kortti. DNA TV -sovelluksella katsot tv-ohjelmia älypuhelimella, tabletilla tai selaimella missä ja milloin haluat.
  • Näet myös tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä. Voit käyttää DNA TV:ta televisiossa myös Chromecast tai AppleTV -mediasoittimien avulla.
  • DNA TV -liittymän tilaajana saat asiakasetuna vaihtuvan Kuukauden kanavan ja Kuukauden ottelun veloituksetta.

Onko sinulla jo DNA TV?

Katso ohjeet kuinka peilata DNA TV:n sisältöä Android-laitteesta älytelevisioon / chromecastiin

Katso ohjeet kuinka peilata DNA TV:n sisältöä Apple- laitteesta Apple TV:hen.