DNA tarjoaa kanavia kaikkiin koteihin

DNA tarjoaa monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita joka kotiin Suomessa.

DNA TV Hubi-palvelulla nautit kattavasta kanavatarjonnasta laajakaistayhteyden kautta, et siis tarvitse antenni tai kaapeliyhteyttä katsoaksesi kanavia. Saat kaiken valitsemasi viihteen helposti samassa palvelussa, parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

  • DNA TV Hubi -palveluun sisältyvät DNA Hubi -laite ja DNA TV -sovellus yhdistävät tutun television, kanavapaketit ja suoratoistopalvelut sekä tuhannet Android TV -sovellukset samaan palveluun, koko perheen viihdekeskukseksi.
  • Tilaukseen sisältyvällä helppokäyttöisellä DNA TV -mobiilisovelluksella viihde kulkee mukanasi ja on katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella. Voit peilata ohjelmia kännykältä tai tabletilta Chromecastin tai Apple TV:n avulla isolle ruudulle tai kytkeä tietokoneen HDMI-johdolla suoraan televisioon. DNA TV toimii tietokoneen selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi
  • Täydennä DNA TV Hubi haluamillasi sisällöillä: rajaton tallennus peruskanavilta, kanavapaketit, suoratoistopalvelut ja Vuokraamon uutuusleffat lisämaksusta DNA:n laskulle. Lisäksi saatavilla ovat tuhannet Google Play -kaupan ilmaiset ja maksulliset erikseen tilattavat Android TV -sovellukset, kuten Yle Areena, mtv, Ruutu, Netflix ja Disney+.

Tutustu ja tilaa DNA TV Hubi

Kanavapaketit ja suoratoistopalvelut

DNA TV:llä voit katsoa tilaamiasi maksu-tv-kanavia

Kanavia voi katsoa kätevästi DNA TV-sovelluksella tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta. Isolle ruudulle kuvan voi siirtää esimerkiksi Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Helppokäyttöisellä DNA TV-sovelluksella lempiohjelmasi kulkevat mukana ihan missä itse haluat

  • Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla, juuri silloin kun haluat.
  • Tallenna ohjelmia peruskanavilta, myös jatkuvalla tallennuksella
  • Katso suoria lähetyksiä mobiililaitteilla
  • Vuokraa uusimmat elokuvat DNA TV Vuokraamosta

Onko sinulla jo DNA TV?

Katso ohjeet kuinka peilata DNA TV:n sisältöä Android-laitteesta älytelevisioon / chromecastiin

Katso ohjeet kuinka peilata DNA TV:n sisältöä Apple- laitteesta Apple TV:hen.