DNA ALE on täällä!

Alepäivät 24.6.–7.7.

Meillä tingitään vain hinnoista!

Huiman edullisia puhelimia, tietokoneita, televisioita, älykelloja, kuulokkeita, kaiuttimia ja paljon muuta! Nappaa parhaimmat tarjoukset nyt, sillä tuotteita on rajoitetut erät!

✓ Ilmainen toimitus ja palautus
✓ Toimitus 1-3 arkipäivässä
✓ Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
✓ Pidennetty kolmen vuoden DNA Takuu

Puhelimet

Tarjoukset voimassa 7.7. asti. Tarjoustuotteita rajoitettu erä!

Tietokoneet ja tabletit

Tuote loppunut

Lenovo Tab M10 10,1”

169
Norm. 229 €
Tuote loppunut

Lenovo IdeaPad 330 15,6” A4-9125

299
Norm. 399 €
Tuote loppunut

Lenovo Legion T530 i5-8400 8 Gt RAM

799
Norm. 949 €
Tarjoukset voimassa 7.7. asti. Tarjoustuotteita rajoitettu erä!
Tarjoukset voimassa 7.7. asti. Tarjoustuotteita rajoitettu erä!

Televisiot ja oheislaitteet

Tarjoukset voimassa 7.7. asti. Tarjoustuotteita rajoitettu erä!

Muut laitteet ja lisätarvikkeet

Lisäpalvelut

DNA:n puhelinliittymäasiakkaana voit saada valittujen puhelinten myyntihinnasta ylimääräisen alennuksen. DNA-puhelinliittymäsi tulee olla otettu käyttöön vähintään yhtä kuukautta ennen etuhintaisen puhelimen ostoa. Voit ostaa vuoden sisällä korkeintaan yhden etuhintaisen puhelimen. Alennuksen suuruus vaihtelee puhelinkohtaisesti. Etuhinta on voimassa vain kuluttaja-asiakkaille.

Koroton ja kuluton DNA Maksuaika: Voit ostaa puhelimet ja tabletit esim. 36 kk maksuajalla vaikka et olisikaan DNA:n liittymäasiakas. Korko 0 % ja kulut 0 €. Laitteiden värit ja saatavuus vaihtelevat myymälöittäin.

DNA Vaihtohyvitys: Hyvitämme nykyisistä, toimivista ja ehjistä puhelimista ja tableteista vaihdossa uuteen puhelimeen tai tablettiin 1–700 €. Annamme hyvitystä myös useista viallisista puhelimista tai tableteista. Vaihtohyvitys ei voi ylittää uuden laitteen hintaa. Hyvitys vanhasta laitteesta vähennetään myymälöissä kertamaksusta ostohetkellä tai uuden laitteen laskutuksen ensimmäisistä kuukausimaksuista. Kysy lisää DNA Kaupan myyjältä, kun tuot laitteesi vaihtoon.

Pidennetty 3 vuoden DNA Takuu: Ostamaasi puhelimeen tai tablettiin 36 kk takuu mikäli valmistajan myöntämä takuu on lyhyempi. Takuu kattaa laitteen valmistusviat, kun laitetta on käytetty asianmukaisesti ja ohjeiden mukaan. Pidennetty 3 vuoden DNA Takuu on voimassa 20.10.2015 ja tämän jälkeen DNA:lta ostetuille matkapuhelimille ja tableteille.

Tarjoukset voimassa 7.7.2018 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Ei jälleenmyyjille. Laitteiden värit ja saatavuus vaihtelevat myymälöittäin.