Alepäivät

Alepäivät ovat tältä erää päättyneet.
Tutustu muihin huippulaitteisiin!

Puhelimet

Päivitä puhelimesi uuteen. Alepäivillä on huipputilaisuus ostaa uusi puhelin järkihintaan. Tarjolla on mm. Apple, Huawei, Honor, Nokia ja Samsung -puhelimet uskomattoman edullisesti, korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla sekä 3 vuoden pidennetyllä DNA takuulla.

Tietokoneet

Pelitietokone vai läppäri? Kannettava yo-kirjoituksiin? Tabletti vapaa-aikaan ja opiskeluun? Meiltä löydät laajan valikoiman tietokoneita ja tabletteja kaikkeen käyttöön parhailta merkeiltä kuten esim. Macbook, ASUS, Lenovo, Acer, Samsung, Huawei.

Tabletit

Kevyt, tehokkaat ja terävillä näytöillä varustetut tabletit hyötykäyttöön sekä viihtymiseen. Runsaasti eri malleja tablettien huippuvalmistajilta: Apple iPad, Samsung Galaxy Tab ja Huawei MediaPad.

Pelikoneet ja pelit

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. DNA:lta löydät Xbox One-, PlayStation 4- ja Playstation 5 -pelikonsolit sekä esim. miniversion Nintendo Switch Liten. Meiltä myös laaja valikoima erilaisia pelejä.

Kuulokkeet

Haluatko mieluiten vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät moneen eri tyyliin ja tarpeeseen sopivat langattomat Bluetooth-kuulokkeet kaikilta suosituimmilta merkeiltä: Apple Airpods, JBL, Sony, Jabra, AKG, TaoTronics ja monet muut. 

Kaiuttimet

Kaiuttimet soivat upeasti ja useimmat niistä kulkevat helposti mukana. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, LG, Anker sekä monet muut. 

Televisiot ja Soundbarit

Televisioissa on älyä ja tarkkaa kuvaa. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella. Malleja löytyy suuria ja pieniä. Valmistajina mm. Philips, Samsung ja LG. Television äänet jytisevät aivan uudella tasolla, kun liität siihen mukavasti sisustukseen sujahtavan Soundbarin.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Mitä ikinä harrastatkin, Pinkkien Päivien tarjouksista löydät sinulle sopivan älykellon ranteeseesi: rannesykemittauksella, GPS-paikannuksella ja jopa treenimusiikkisi kellossa. Ja mihin hintaan!

Lisätarvikkeet

Meiltä löydät todella laajan valikoiman kaikkia mahdollisia lisätarvikkeita. Mitä saisi olla? Näytönsuoja, suojakuori, muistikortti, varavirtalähde tai jotain aivan muuta? Laadukkaina valmistajina mm. Celly, Nokia, Kodak, Apple, Samsung, Huawei ja monet muut.

Liittymät

No nyt kannattaa vaihtaa liittymä DNA:lle!

Muista myös tietoturva

DNA Turvapaketti Plus -palvelulla suojaat kodin kaikki laitteet viruksia ja haittaohjelmia vastaan.

Ole huoleton, ota laiteturva.

Uuden puhelimen tai tabletin mukaan kannattaa ottaa SquareTrade-laiteturva. Vahingon sattuessa saat laitteesi korjattua tai korvattua jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Hyvitämme matkapuhelimista, tableteista ja valikoiduista älykelloista vaihdossa uuteen puhelimeen, tablettiin tai älykelloon 1–700 €. Vaihtohyvitys ei voi ylittää uuden laitteen hintaa. Hyvitys vähennetään uuden laitteen ostohinnasta, kuukausimaksuista tai se hyvitetään lahjakorttina. Vähimmäisvaihtohyvitys myönnetään enintään yhteen laitteeseen per asiakas eikä sitä voi yhdistää muihin vaihtohyvitystarjouksiin tai asiakasetuhintoihin. Kysy lisää DNA Kaupan myyjältä, kun tuot laitteesi vaihtoon. DNA Asiakasetuhinta: DNA:n puhelinliittymäasiakkaana voit saada valittujen puhelinten myyntihinnasta ylimääräisen alennuksen. DNA-puhelinliittymäsi tulee olla otettu käyttöön vähintään yhtä kuukautta ennen etuhintaisen puhelimen ostoa. Voit ostaa vuoden sisällä korkeintaan yhden etuhintaisen puhelimen. Alennuksen suuruus vaihtelee puhelinkohtaisesti. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika: Voit ostaa puhelimet ja tabletit esim. 36 kk maksuajalla vaikka et olisikaan DNA:n liittymäasiakas. Korko 0 % ja kulut 0 €. Pidennetty 3 vuoden DNA Takuu: Ostamaasi puhelimeen tai tablettiin 36 kk takuu mikäli valmistajan myöntämä takuu on lyhyempi. Takuu kattaa laitteen valmistusviat, kun laitetta on käytetty asianmukaisesti ja ohjeiden mukaan. Hinnat voimassa 5.7.2020 asti ellei toisin ilmoiteta. Tarjoustuotteita on rajoitetut erät. 1 kpl / hlö. Ei jälleenmyyjille.