DNA Alepäivät

DNA Alepäivät ovat tältä erää päättyneet. Tutustu muihin huipputarjouksiin!

Puhelimet

Päivitä puhelimesi uuteen. Alepäivillä on huipputilaisuus ostaa uusi puhelin järkihintaan. Tarjolla on mm. Apple, Huawei, Honor, Nokia ja Samsung -puhelimet uskomattoman edullisesti, korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla sekä 3 vuoden pidennetyllä DNA takuulla.

Tietokoneet

Pelitietokone vai läppäri? Kannettava yo-kirjoituksiin? Tabletti vapaa-aikaan ja opiskeluun? Meiltä löydät laajan valikoiman tietokoneita ja tabletteja kaikkeen käyttöön parhailta merkeiltä kuten esim. Macbook, ASUS, Lenovo, Acer, Samsung, Huawei.

Tabletit

Kevyt, tehokkaat ja terävillä näytöillä varustetut tabletit hyötykäyttöön sekä viihtymiseen. Runsaasti eri malleja tablettien huippuvalmistajilta: Apple iPad, Samsung Galaxy Tab ja Huawei MediaPad.

Pelikoneet ja pelit

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. DNA:lta löydät Xbox One-, PlayStation 4- ja Playstation 5 -pelikonsolit sekä esim. miniversion Nintendo Switch Liten. Meiltä myös laaja valikoima erilaisia pelejä.

Kuulokkeet

Haluatko mieluiten vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät moneen eri tyyliin ja tarpeeseen sopivat langattomat Bluetooth-kuulokkeet kaikilta suosituimmilta merkeiltä: Apple Airpods, JBL, Sony, Jabra, AKG, TaoTronics ja monet muut. 

Kaiuttimet

Kaiuttimet soivat upeasti ja useimmat niistä kulkevat helposti mukana. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, LG, Anker sekä monet muut. 

Televisiot ja Soundbarit

Televisioissa on älyä ja tarkkaa kuvaa. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella. Malleja löytyy suuria ja pieniä. Valmistajina mm. Philips, Samsung ja LG. Television äänet jytisevät aivan uudella tasolla, kun liität siihen mukavasti sisustukseen sujahtavan Soundbarin.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Mitä ikinä harrastatkin, Pinkkien Päivien tarjouksista löydät sinulle sopivan älykellon ranteeseesi: rannesykemittauksella, GPS-paikannuksella ja jopa treenimusiikkisi kellossa. Ja mihin hintaan!

Lisätarvikkeet

Meiltä löydät todella laajan valikoiman kaikkia mahdollisia lisätarvikkeita. Mitä saisi olla? Näytönsuoja, suojakuori, muistikortti, varavirtalähde tai jotain aivan muuta? Laadukkaina valmistajina mm. Celly, Nokia, Kodak, Apple, Samsung, Huawei ja monet muut.

Liittymät

No nyt kannattaa vaihtaa liittymä DNA:lle!

Muista myös tietoturva

DNA Turvapaketti Plus -palvelulla suojaat kodin kaikki laitteet viruksia ja haittaohjelmia vastaan.

Ole huoleton, ota laiteturva.

Uuden puhelimen tai tabletin mukaan kannattaa ottaa SquareTrade-laiteturva. Vahingon sattuessa saat laitteesi korjattua tai korvattua jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi.