Aktivoi liittymäsi

Aktivoi liittymä ja palvelut käyttöösi

Palvelujen aktivoinnilla varmistamme, että liittymät tai palvelut on toimitettu oikealle henkilölle ja lähetys on tullut perille, jos kyseessä on postilähetys.

Suoraan kotiin toimitettu liittymätilaus tai muu palvelu on aktivoitava ennen käyttöönottoa. Sama koskee myös puhelimitse tehtyjä tilauksia.

Postin toimipisteestä, DNA Kaupasta tai DNA:n jälleenmyyjän myymälästä noudettua liittymää ei tarvitse aktivoida erikseen, vaan liittymä on heti käyttövalmis.

Aktivointia varten tarvitset kyseisen palvelun tilausnumeron sekä verkkopankkitunnukset, joiden avulla varmistamme henkilöllisyytesi. Tilausnumeron löydät sinulle lähetetystä tilausvahvistuksesta tai saamastasi tekstiviestistä.

Löydät tarkemmat ohjeet vaihe vaiheelta aktivointisivulta.

Palvelukohtaiset ohjeet

Puheliittymät

Mikäli tilasit uuden liittymänumeron, se on käyttövalmis heti aktivoinnin jälkeen ja voit vaihtaa uuden SIM-kortin laitteeseen.

Mikäli olet siirtämässä puheliittymäsi nykyistä liittymänumeroa tai vaihtamassa liittymätyyppiäsi, DNA lähettää aktivoinnin jälkeen tekstiviestin, jossa kerrotaan, milloin liittymä on valmis käyttöönotettavaksi. Vaihda uusi SIM-kortti laitteeseen vasta sen jälkeen.

Nettiliittymät

Mikäli tilasit uuden nettiliittymän, se on käyttövalmis heti aktivoinnin jälkeen ja voit vaihtaa uuden SIM-kortin laitteeseen.

Mikäli olet vaihtamassa nykyisen nettiliittymäsi liittymätyyppiä, liittymä on käyttövalmis aktivointia seuraavana arkipäivänä. Vaihda uusi SIM-kortti laitteeseen vasta sen jälkeen.

Muut palvelut

DNA Turvapaketti

Mikäli tilasit DNA Turvapaketin, saat aktivoinnin jälkeen asennuslinkin tekstiviestillä tai sähköpostilla.

DNA TV

Aktivoinnin jälkeen voit ladata puhelimeesi DNA TV -sovelluksen Google play, App Store tai Windows Phone Store sovelluskaupasta. Tarvitset sovelluksen käyttöönottamiseksi tilauksen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen.

Deezer Premium+ -musiikkipalvelu

Aktivoinnin jälkeen saat Deezer-käyttäjätunnukset ja käyttöönotto-ohjeet sähköpostisoitteeseen, jonka annoit liittymätilausta tehdessäsi.