iPad Air

Keveydessä on voimaa.

Uusi iPad Air on uskomattoman ohut ja kevyt. Ja niin paljon tehokkaampi ja pystyvämpi. iPad Airissa on A7-siru, edistykselliset langattomat yhteydet ja upeita ohjelmia luovaan työhön ja hyötytarkoituksiin – kaikki tyylikkäästi integroituina iOS 7:ään. Voit siis tehdä sen avulla enemmän kuin koskaan kuvittelit mahdolliseksi.

Lue lisää

iPad mini Retina-näytöllä

Täysi iPad-kokemus. Se on pienempi, mutta ei vähempi.

iPad mini on yksinkertaisesti uskomaton - mistä kulmasta sitä katsookaan. Ja vaikuttava Retina-näyttö on vasta alkua. iOS 7:ään integroitujen uuden A7-sirun, edistyksellisen langattomuuden ja tehokkaiden ohjelmien ansiosta voit tehdä enemmän kuin osasit kuvitellakaan. Se on kaikilta ominaisuuksiltaan identtinen iPad Airin kanssa. Paitsi sen helposti kannettavan, käteen sopivan ja juuri oikean mini-koon puolesta.

iPad 2

Enemmän ominaisuuksia. Vähemmän kokoa.

Ohut ja kevyt design. Nopea A5-siru. FaceTime-videopuhelut. 10 tunnin akunkesto.

Laitteessa SIM-korttipaikka. DNA Vepin tai Dataprepaidin avulla saat netin mukaasi myös silloin kun olet liikkeellä langattoman lähiverkon ulkopuolella.

Liittymät

DNA Veppi 4G on erinomainen valinta, jos haluat nopeimman mahdollisen yhteyden. Nettisivut latautuvat vauhdilla ja voit katsoa HD-tasoisia videoita ilman pätkimistä. Kiinteä kuukausimaksu sisältää rajattomasti dataa 4G-verkon maksiminopeudella.

DNA Veppi on valintasi, jos käytät tablettia paljon WLAN-verkkojen ulkopuolella, mutta et vaadi suurinta mahdollista siirtonopeutta. Kiinteä kuukausimaksu sisältää rajattomasti dataa 3G-verkon maksiminopeudella.

DNA Veppi Tabletti on loistava valinta, jos käytät tablettia satunnaisesti WLAN-verkkojen ulkopuolella. Maksat vain niistä päivistä, jolloin käytät liittymää. Päivämaksu on tällöin 0,99 € ja se sisältää rajattomasti dataa 3G-verkon maksiminopeudella.

DNA Dataprepaid Tablet -liittymässä maksat etukäteen aloituspaketin sisältämän 10 Gt dataa, joka on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan. Et sitoudu pidempään käyttöön, mutta voit halutessasi helposti ladata lisää dataa pankkitunnuksillasi tai luottokortilla. Dataprepaid Tablet toimii 3G-verkossa.

Sisältö

Lisäksi voit ostaa tablettiisi kätevästi laadukasta sisältöä:

DNA Welho MatkaTV -palvelun avulla voit tallentaa ja katsoa suosikki TV-ohjelmasi älypuhelimeen tai tablettiin ladatulla sovelluksella.

HS Verkko Plus: Helsingin Sanomien verkkopalvelun koko sisältö kaikkiin päätelaitteisiin – käytät sitten tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia. Palvelu sisältää lehden artikkelit, Hesarin, Nytin ja Kuukausiliitteen näköislehtinä sekä iPad-sovelluksen ja arkiston.

Miksi DNA?

DNA:lta hankit iPadin edullisesti jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman kuluja tai korkoja.

DNA:lla on Suomen tyytyväisimmät* liikkuvan laajakaistan kuluttaja-asiakkaat – nyt jo toisena vuonna peräkkäin.

Pelkän tabletin ostajalle kaupan päälle DNA Dataprepaid Tablet. Aloituspaketti sisältää 10 Gt dataa, joka on käytettävissäsi kuusi kuukautta.

*EPSI Rating -tutkimus 2013